wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Nüfus cüzdanım tahminimce kayboldu, heryere baktı mbulamıyoum, bi kaç yer daha var yarın bakıcam cafe vb. şimdi benim yapmam gereken şeyler tam oalrak neler, bilginiz var mı? daha önce başına gelen varsa veya bilen biraz bilgi verebilir mi bana. gazeteye ilan verme kalktı diye biliyorum ben ama kesin emin degilim.[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 muhtarlıktan kaybettiğine dair belge alıcan nüfus müdürlüğüne gidicen 7.5 ytl ceza gibi bişey verilir aynı gün içinde alıyosun nüfus kaadını. parayı yannış hatırlıyo olabilirim ama o civar bişeydi[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=159151 - kaynak http://www.nvi.gov.tr/images/NVIPortal/SWF/sesliyenileme.swf[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Kayıp Nedeniyle Nüfus Cüzdanı Düzenlenmesi Kayıp olan, çalınan veya seri ve numarası okunamayan nüfus cüzdanının yerine nüfus cüzdanı düzenlenir. Kayıp nedeniyle nüfus cüzdanı almak üzere ilgili kişi; mahalle veya köy muhtarlığı yada çalıştığı kurum veya kuruluş tarafından tasdik edilen fotoğraflı nüfus cüzdanı talep belgesi ile nüfus cüzdanına yapıştırılmak üzere belgedeki fotoğrafın aynısı 1 adet fotoğrafla birlikte ikamet ettiği yer nüfus müdürlüğüne, yurt dışında konsolosluklarımıza müracaat eder. Nüfus cüzdanı talebinde bulunan kişiye düzenlenen nüfus cüzdanı imza karşılığında verilir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 05 Aralık 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya bide ufak bi sorun var, ben naklimi yaptırmadım ankaraya, yani hala bursaya bağlıyım. bu durumda ailemden birinin gidip iptal ettirmesi mümkün mü acaba? en azından kimliğim bi olaya karışmadan kayıp olduğunu bildirmem gerekli[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :D kredi kartı değil bu iptal edilmiyor. işte bu durumlar için ilan kullanılıyor diye biliyorum aslında ama karakollar kimliğinin kaybolduğuna dair resmi bir zabıt tutabilirler? hem böylelikle o tarihten sonra gerçekleşecek herhangi bir konuda elinde kullanabileceğin bir belge olur. en yakın karakolun telefonunu al 118den ondan sonra bir danış? ha bir de 18+ olduğun için ailen gitse bile kapıdan kovarlar :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 05 Aralık 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 olay kredi kartı meselesi değişl, kimliğim herhangi bir suç mekanından çıkarsa direk olarak suçlu durumuna düşerim. onun için iptal ettirdime dair bi belgem olması lazım, umarım direk bildirmek yeterli oluyodur da uğraşmayız bi sürü işle[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya al ikatmetkaf falan git nufus mudurlugune ilan falan verme 1 gunde cıkartırsın cıkartıgın zaman topic ac aldım nuufus kadıgımı die:D:D:D bizde seni tebrik edelim:D:D:D[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 o tür bişeyden korkuyosan gazeteye ilan veriyosun hemen yarın cıkar.sonra gidip yenisini alıyosun.oda 1 saat sürmez çıkartmak.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 +1[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 anladım, teşekkürler yardımlar için ;) bide manyak gibi tek başına nüfus cüzdanı neden taşırım yanımda da sonra kaybederim bunuda anlamış değilim ya neyse :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben hayatımda hiç nufus kagıdı tasımadım valla gayet mutluyum sende ole yap:D:D:D[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 allah sbır versin[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sabır versin zor is[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 allah sabır versin[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zor tabi.. cok zor.. allah sabır versin arkadasım[signature][hline]All I wanna say is that They don't really care about us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 amin cümlemize[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 allah sabır versin sabır ne alaka ya?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 allah sabır versin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 allah sabır versin Bu sayfa 0.147 saniyede yaratıldı.[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 allah sabir versin.[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 allah sabir versin.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 HÜLEN BULUNDU DÜN GİTTİĞİM KAFENİN ÖNÜNDE DÜŞÜRMÜŞÜM ARKADAŞ BULMUŞ ŞİMDİ SÖLEDİ HAYVANLARCASINA RAHATLADIM :D allah sabır versin bu arada :P[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sevindim :) hayvanlar gibi ehehhe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sabrın sonu selamet :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar