Xaero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu topic altında elimden geldiğince artık aradığınız parçaları bulmaya çalışıcam. Tabi biraz düzgün tarif ederseniz sonuca daha çabuk ve kolay ulaşabiliriz. Taxi 3'ün sonundaki parça Dadoo -Making of generiq[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Metro+'da çalan fransız esmer bi hatun zenci bi herifle beraber söylüo. : Nadiya - Et c'est parti Metro+'da çalan fransız esmer bi hatun klibte melek kostümü giymiş bi küçük kız oynuo : Nadiya - Parle moi[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj Xaero tarafından 01 Eylül 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 walla taxi 3ün şarkısı çok makul geçti ya bende arıyodum çok saol..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 King Arthur'un sonundaki müziği istiyorum :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hocam bulursan çık makbule geçer. Murat Yılmazyıldırım -> Acıları Bana Bırak [ Dss'de olabilir ][signature][hline] Lavinya -> . .
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sözleri she's a bi..h alright she's a f....n' bi..h alright olan bi şarkı var bunu kim söyler adı nedir
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 peakafeller-she's a bitch[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 01 Eylül 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ayrıca bende bourne supremacy nin sonundaki muzigi istiyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 moby-extreme ways olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 02 Eylül 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 diablo çok sağ ol[signature][hline]Atam izindeyiz!
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bende sponge bob kare pantolondaki müzikleri istiorum.Özellikle sonundaki müziği :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sponge bob un sonundaki müziği bende istiyorum evet :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hah tam yeni konu açacaktım bunu gördüm. Ya bi şarkı dinledim bu gece bulmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum :/ Televizyonda,show tv'de çıktı. Kel bi adam var birde bir kadın var. Düet yapıyorlar. Türk olabilirler bilmiyorum,ama ingilizce şarkı. Adamın sesi bas. Klipte dans eden kadınla adam var. Sözleri de şöyle: Sometimes you make me cry. Since you ... .[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 rocky nin soundtrackı olan şarkı var the final bell şimdi yabancı radyolarda fln çok hızlısını mixlenmiini fln duyuyorum onun adı hakkında fikri olan varmı ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sponge booooooooob! :))[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 1 de atv anahaberde çıkan hareketli sözsüz abuk bi şarkı var hatırlayan ve bilen var mı
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Spongebob Themesong[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Gothic_Angel, 01 Eylül 2005 18:22 tarihinde demiş ki: King Arthur'un sonundaki müziği istiyorum :( 07-All Of Them 01-Tell Me Now (What You See) 02-Road To Ruin 03-Do You Think I'm Saxon 04-Hold The Ice 05-Another Brick In Hadrian's Wall 06-Budget Meeting 07-All Of Them[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj Xaero tarafından 02 Eylül 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Xaero benimki noldu hocam? said: insight, 01 Eylül 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Hocam bulursan çık makbule geçer. Murat Yılmazyıldırım -> Acıları Bana Bırak [ Dss'de olabilir ] [signature][hline] Lavinya -> . .
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Part 1 part 2 01-Giriş 1 : Yöneliş 1 02-Melisa Düşleri 1 03-Buluşma 04-Düş ve Özlem 05-Çeşitleme 06-Aşk Tutulmaları 1 07-Aşk Tutulmaları 2 08-Yalnızca İki Buçuk Kıta 09-Çıkış 1 Dünayadaki Melek... (Bebek) 10-Giriş 2 : Yöneliş 2 11-Melisa Düşleri 1 12-Eski Bir Şarkıya Dair 1 13-Eski Bir Şarkıya Dair 2 14-İronik Ütopya 15-Hüzün Meleği 16-Tiytral Terapi 17-Ayrılış Zamanı 18-Çıkış 2 Dünyadaki Karanlık..(Çığlık)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Türkselin bir servisi vardı. Ona dinletseniz buluyor[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 King Arthur un bir sahnesinde elinde bebeği olan bi hatun arka fonda çok müzik olmadan direk yalın sesle süper bi balad söytlüyordu sözleri şöyleydi We will go home.. we will go home.. we will go home across the mountains.. ben ordan sonra hatunun sesi ve şarkının güzelliğinden dolayı şoklara girdiğim için şarkı ismini bulamadım yardım edin lütfen.. bir de sprite reklamında çalan müziğin adı ve şarkıcısı kimdir acaba onun da sözlerinin bi kısmı şöyle... falling away.. with you (hakkaten bi kısmı oldu :) )
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sprite reklamındaki müziğin ismini forumda biraz arama yaparsan bulabilirsin bi ara tartışılmıştı. Bu ara kral arthur'un bütün OST'lerinin isimlerini yazdım yukarı dikkat edersen kesin onlardan biridir. Legal Mp3 indirilebilen bi siteden kısa tanıtım wavlarını dinle hangisiyse söyle ben bulurum. Sömürücü olmayın paylaşımcı olun birazda. King Arthur OST List 01-Tell Me Now (What You See) 02-Road To Ruin 03-Do You Think I'm Saxon 04-Hold The Ice 05-Another Brick In Hadrian's Wall 06-Budget Meeting 07-All Of Them [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj Xaero tarafından 02 Eylül 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: -007-, 01 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki: sözleri she's a bi..h alright she's a f....n' bi..h alright olan bi şarkı var bunu kim söyler adı nedir peakafeller-she's a bitch[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Xaero, 02 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: bulurum. Sömürücü olmayın paylaşımcı olun birazda. bu sözlerle ne kast ettin bilmiyorum ama aramaları yaptıktan sonra bulamadığım için yazdım buraya reklampark gibi sitelere girip sprite ın müziğini araştırdım filan... yukarda tüm listeye göz gezdirdim ama uygun olan bişey bulamadım aradığım şarkıya internetten waw dosyalarını dinleme işini ise yapamıyorum şu an iş yerindeki bilgisayarda yasak olduğu için bu tip siteler
Öne çıkan mesajlar