Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben kendim level 15 charla her yere teleport olabiliyorum Jangan , Downhang , Hotan , ama level 20 bir arkadaşım herhangi bir yere teleport olamiyor ? you dont carried that order yada buna benzer bir şey yaziyordu,level 18 den beri boyle. ve herhangi bir başka şehre teleport olamiyor,Return scroll dahi kullanamiyor (envai çeşidini). neden soruyorum , acaba benim başıma da gelecek mi boyle bir şey level 18 olunca diye düşünüyorum da ondan. level 18 de telepot olamiyorsa bir char, ne yapmak gerek olabilmesi icin quest mi ? yoksa diğer şehre gidip orayı mı marklamak gerek home olarak ki teleport olabilsin? yada bu bug mudur ? bilen biri aydınlatırsa çok mutteşşekir kalacam.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 22 Aralık 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lvlle alakası yok. arkadasında bi gorev var. taşıması gereken onu yapsın istediği yere gider[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Aydolunun dediği gibi yapması gereken bir görevi var arkadaşının, o görevi ya iptal edecek yada bitirecek. "Q" ya basip görevi seçtikten sonra o pencereyi kapatmadan "M" ye basarak haritayı açıp nereye gitmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PETEK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 knıght online. blackwinds lütfen yardımcı olurmusun 1,5 aydrı charım invalid pasaword yazıo lütfen yardımcı ol .İD haGX.mail [email protected]ütfen blackwinds.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: PETEK, 22 Aralık 2005 19:23 tarihinde demiş ki: knıght online. blackwinds lütfen yardımcı olurmusun 1,5 aydrı charım invalid pasaword yazıo lütfen yardımcı ol .İD haGX.mail [email protected]ütfen blackwinds.. gel yamacıma gel sen evladım. gel şöyle geç arkaya[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar