Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı?

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 16 yaşında biri için arkadaşlarıyla yılbaşında yapabilcekleri hakkında önerilere ihtiyacım war. Yılbaşında nereye gidilir napılır neresi ucuzdur fikri olanlar yazsınlar lütfen? istanbulda oturuyorum anadolu yakası fakat awrupada olsada olur.
Ya ocakta 16 yaşıma gircem (90lıyım) ama hala annemler yılbaşında dışarı çıkmama izin wermio buda ayrı bi dert zaten, sınıftaki kızlara annesi babası izin werio biz alamıorz.. (annemi we babamı ikna ettiimi düşünerek bu soruyu sordum ztn)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Yapacaklarım evden abimi şutlayıp yılbaşında pc yi sömürmek...
Yapacakların kafanın istediğini yapmak mümkünse bir arkadaşında takılmak...Olmadı cips+dietkola kombosu yapmak...
Dipnot:cips rafıls olcak..
Dipnot2:Eet fritolay para beriyo reklam için bana...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

16 yasında en fazla arkadaslarınla bir ecde toplanabilirsin.hiçbi bar vs. almaz zaten.sokakta da yılbasını gecirecek halin yokk(zaten g.tün donar:D)

ben derimki arkadaslarınızın birinin evinde toplanın envai bütün cips vs(alkol içiyomusunuz bilmiyorum hani yaş 16:p)alın ve kutlayın.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

ya 3 hafta önce 3 arkadasıma söz verdim
1.si dedi gel bize karılı kızlı muabbet ortam yapcaz tmm dedım ( sınıf arkı )
2.si 7-8 yıllık arkadasım bı planın yoksa gel kaynatırız dedı yok dedım sınıf arkıma soz vrdım oke dedı ıptal olursa soyle dedı kız cagırırım dedı :) oke dedim
3.sü mahalleden bi arkadas gel içeriz dedı ben de tmm dedım bakarız..

Şimdiki durum
1.si kimse gelemedigi için iptal olmus
2.si benden ses cıkmayınca arkadasım baskalarıyla plan yapmıs
3.sü ailesinden izin alamamıs :)

yılbasında evdeyım galiba ya herkes izin alamaz ben sormuyorum bıle cıkarken şu duruma bak :( off.
Not: Yaş 16 ya gircem (90 lıyım)..[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness
Prince of Darkness the devilish serpent
The dreaded Lucifer
Prince of Darkness
Sosyal ağlarda paylaş

ben 17me girerken hiçbibok yapmadım aile içi yaptık iğrençti hediyeler dışında eğlendirici kısmı yoktu...

reşit olurken artık...[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla seni bilmemde ben yılbaşı programımın provasındayım...
Rafıls+Kola+paticik+Msnde bi kaç arkadaş+kulakta knockin on heavens door...
Ama ama ama sen git bir arkadaşına beraber bir eğlence yapın mümkünse alkol tüketin ama ama ama saçmalamayın diyorum ve susuyorum....
(amalar şarkının knock knock kısmına gelince takıldı kusura bakma)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslarinla once git bi yerde bişi iç sonra da bi internet kafe kapatin tadik varsa.. Sabaha kadar mis mis oyunlar atin.. Ben 16tiyken uo meshurdu onu oynamistik.. Kafalarda bulutlardaydi tabi.. alkol.. alkoll.. kotu bişi ...[signature][hline]Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe
Sosyal ağlarda paylaş

bende 91 liyim arenda hayırdır ? ASL PLS ? :P (inşallah erkek çıkarsın güzel güzel muabbet ederiz) muhah :D

şaka bi yana , banada yardım edin arkadaşlar , bende 15 im bitiyo ocak 8 inde , ve 1 indede yılbaşı var ve güzel bi şekilde girmek istiyorum , taktik falan verin mesela kızlarla erkekler birleşip içki içerekmi kutlasak eve kapanıp o sırada annemler yemek yerken (bu arada aman içkiyi fazla kaçırırsak kızlar üstümüze gelmez dimi sonra ertesi gün bizi aramasınlar SEN NAPTIN BANA DEĞİŞİKLİKLER HİSSEDİYORUM KENDİMDE falan misali) bi parti falanmı yapsak :) arenda_duwcal sen benle konuş bişiler yapalım ya :D[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally...
Retired... Both gone... Forevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...