Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue'un asmis hali

whissinn

Öne çıkan mesajlar

said:
Lonador, 15 Aralık 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
http://wow.allakhazam.com/profile.html?621413
itemlerin bi cogu dagger build oynayan bir rogue`ya gore. fakat kendisi sword kullaniyo. simdi diyeceksiniz legendery silahi almis kiskaniyo felan. alakasi yok. rogue dan anlayan her kisi bu profili gordugunde dagger rogue icin itemler der.
hatta tek tek itemleri soyleyim
omuzluk guzel ama sahsen ben kullanmam. ben dagger rogue`yim ama rogue icin daha iyi omuzluklar var.hatta bu omuzluk feral druid icin mukemmel.
ayni sekilde kemeri. yine attack power veriyor. bu da rogue icin ideal bir kemer degil. nightslayer yada bloodfang cok daha guzel bu kemerden. yine bir feral druid item`i. ha rogue kullanmazmi? kullanir.
bot. mukemmel bir dagger rogue bot`u. sword rogueler genelde bunu tercih etmez.
yuzuklerin ikiside sword icin iyi degil. hem dagger hem sword`un kullanacagi yuzukler var.
bileklik yine bir feral druid item`i. dagger rogue de kullanir ama sword combat rogue`un tercih edebilecegi bir bileklik degil.
back`i tam bir dagger rogue itemi. sword kullanan icin cok tercih edilebilecek bir back degil.
sword ne kullanir? ragnaros dan dusen Cloak of the Shrouded Mists kullanir bence :)
isin ilginci kullanmasi gereken itemler cantasinda ama onlari tercih etmemis :)
degisik tabi. belkide fake yapiyo :)[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005
Sosyal ağlarda paylaş

bence o kadar iyi deil bi gün ben size benim hunterinkileri gösterim bare eheh :) ama tek fark onda tiar 1 full şöle bi 1-2 ay sonra benimde tiar 2 fullenmiş olcak :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

Hay ben thunferfury'i rogue'e veren zihniyeti...

En iyi rogue'un kulanicagi mainhand'de Perdition Blade, koyucaksin off hand'ede Dragonfang blade.

Warrior silahi Thunderfury, tank ise olay hem yüksek DPS ile aggro tutmak hemde attack hizini devamli 25% indirmek (cok sik proc ediyor). Pvp'de ise sword specd bir warrior mainhand'de Thunderfury offhand'de Chromatically Tempered Sword ile rogue'un DPS'ini de ikiye katlar.

[Bu mesaj KoLDaR tarafından 15 Aralık 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

koldar rogue oynamadan yorum yapma lütfen. sword veya dagger kullanmak bir seçimdir, rogue ikisini de gayet güzel kullanır. ayrıca thunderfury rogue veya warrior için mi daha iyi tartışmasında hiçbir yere varılamaz. rogue'un elinde damage olarak çok daha fazla iş yapar bir warriora kıyaslarsan. ama rogue daha dayanıksız olduğu için ölürse proc da gider.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue, Druid, Priest, Mage, Warrior, Warlock, Shaman, Hunter (bir bubladin oyniyamadik :p) hepsini level 60 ve en iyi epic ler ile oynadim guildim sayesinde.

PvE de ve combat'de (özelikle PvE) dagger rogue'lar daha çok iş yapar. Tamam zyansin demiyorum Thunderfury roguesan, ama o Thuderfury'nin warriorda olmasi guild'e çok daha faydalı olur.

Nefarian Phase 1 de bir thunderfury/brutality blade'li arkadaşımızın 135 000 damage yaptigini gorebiliyoruz.

http://files.filefront.com/Warrior_135K_Dmg_Phase_1_Nef/;4359167;;/fileinfo.html

not: perdition/dragonfang blade kulanan chromatically tempered sword/Brutality blade wieldleyen roguelar oynadim. hakkikaten dagger cok daha iyidi. sadece farming icin iyi geldi biraz sword rogue.

[Bu mesaj KoLDaR tarafından 15 Aralık 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoLDaR, 15 Aralık 2005 18:46 tarihinde demiş ki:

En iyi rogue'un kulanicagi mainhand'de Perdition Blade, koyucaksin off hand'ede Dragonfang blade.

Warrior silahi Thunderfury, tank ise olay hem yüksek DPS ile aggro tutmak hemde attack hizini devamli 25% indirmek (cok sik proc ediyor). Pvp'de ise sword specd bir warrior mainhand'de Thunderfury offhand'de Chromatically Tempered Sword ile rogue'un DPS'ini de ikiye katlar.

[Bu mesaj KoLDaR tarafından 15 Aralık 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]

TF+Ctsw+850 ap = 700 dps sabit hedefe
hı hı warrior silahi..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 15 Aralık 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Thunderfury tam anlamiyla bi Warrior weaponu aggro tutmak cok kolay ve uzerinde N.resistance bulunduruyo ki A.Q de ve yeni gelen outdoor bosslarda N.resistance en onemli unsurlardan biri.bizim guildin Mt si kulanmakta ve q.s. den cok daha iyi aggro tutugunu soyluyo.Bana kalsa tabiki olsa iyi olur bi rougeda ama warriorun onceligi bi kesin.ilk linklenen rouge ya gelince bi adam oyle basit bi rouge server degismeyip Bl de kalan bircok rouge arkadasim itemlerinin alakalari olmasa bile cok daha skille sahip kisiler.Fakat bilzzard sagolsun itemler arasinda okadar fark varki skill 2.planda kaliyo
Sosyal ağlarda paylaş

Aggro mu? Siz `Warrior Weapon` derken `Tank`dan mi bahsettiniz? Hahaha... Tank ne yapacak bu silahi allah askina? Tank DPS ile tutuyorsa o Aggroyu ohhoo.

Fury Warrior'da da oldukca ilginc olabilir. Denemeden bilemeyiz tabii..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

tank şunu yapıcak bu silahla proc'u sayesinde durmadan tankladığı mob'lar boss'lar %20 attack speed red alıcaklar.

bunun yanında bunu dps warrior' verip dmg kazanacağına Tank'ına verirsin wipe yeme ihtimalin azalır.

said:
Nefarian Phase 1 de bir thunderfury/brutality blade'li arkadaşımızın 135 000 damage yaptigini gorebiliyoruz.

george

ayrıca bu arkadaşda ezmiş Phase 1'ı

[Bu mesaj Cuce tarafından 16 Aralık 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Wissy hic WoW oynadinmi?

Ya iste bole cahilikler yuzunden rogue veya huntera veriliyor bu silahlar. "Every weapon is a hunter weapon" mantiginda NA (Nightmares Asylum) hunterina vermisti, ve su an sitelerinde tam dalga konusu, Thunderfury'nin warrior disinda herhangi bir classa verilmesi. Videolarinda goruyorsunuz hatta nefariana karsi, herkez geride izliyor- hunterin biri kosup kosup habire bir iki tane vuruyor Nefariana proc etirmek icin.

Warrior rogue dan daha uzun sure ayakda kalir, aggro alirsada sorun olmaz. Ozelikle warriorlarin aggro icin savastigi bazi bosslarda (Bkz TL Chroma) MT den fury warriora donmesi daha iyi olur.

Maint Tank da ise silah ozaman savasin 95% inde savastiginiz boss 75% hiz ile saldirir. Bir cok bosda roguelarin dps break vermesi gerekir, warriorin bole bir sorunu yok. damageiniz umurmuza degil, biz orada proc istiyoruz sadece.

Thunderfury rogue var bir tane arkadasim olan, ama fury warrior ikiye katliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hocam. Tank'a +% Crit de cikin bol bol. Sonucta Critlerse aggro tutmasi kolaylasir...

Neyse. Ben ne demisim? `Kullanmadim bilmiyorum ama boyle olabilir.`. Ama buraya oyle yazilar gelmis ki sanki Guild'inde bundan 1 tane tankta 1 tane rogueda 1 tane de dps warriorda olan adamlar var. Vay be.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Wissy'cim bizdede yok olsa...

ama mantiklı bakınca olaya rogue'u kaybetsne roda proc'uda kaybediyorsun bu skill değilki arkada warlocklar atsın hemen bi tane daha bi tane oluyo bu silahtan raidde oda olursa işte, o yuzden aggroyu alsa bile hayatta kalıcak olan fury warrior'a veriliyor bu hem proc'u her zaman aktif tutuyor whirlwind flurry ve sword spec sayesinde hemde gebermiyo eleman.

Ayrıca bakınca görülüyoki ekipmanı dizmiş bi rogue'la bi warrior yanyana gelince warrior'ın dps'i geciyo rogue'u cleave+ww+swors spec+flurry derken...

Ha garipmi garip sacmamı değil bak adam ezmiş 135k dmg out put'u var nefarian phase 1.
Hem %50 dmg taken yapmış hemde %35 dmg out put yapmış o kadar rogue'un diğer warriorların yanında.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoLDaR, 15 Aralık 2005 18:46 tarihinde demiş ki:

Evet haklısın wow sitesinde warrior tanıtımında yazıyordu zaten.mainhand'e thunderfury offhand'e chromatically Tempered verince DD warrior oluyor...Rogue larda bi q sonunda plate giyebilip shield alıyorlar Tank adaylığı için.[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ad3m, 14 Aralık 2005 05:38 tarihinde demiş ki:
said:
odium, 14 Aralık 2005 05:22 tarihinde demiş ki:
said:
khazetul, 14 Aralık 2005 05:13 tarihinde demiş ki:
harbiden yazık o kadar itemin böle bi adamda olmasına , disenchant yapsalar daha iyi olurmuş valla ..

Offhand'deki sword bağırıyor resmen beni mainhand e al diye , Mainhand dekide offhand için aynı şekilde ama gel görgü bizim rouge (rogue değil bu adam) 'umuz anlamıyor.

^
|
lol, çok gereksiz mesaj gördüm ama paticik wow bölümünün en cahil mesajı budur sanırım.

+1
Blade flurry + Slice n dice = gg
Nerdeyse instant poi gibi procluyor coh u weaponın.
Bende olsa direk combat spec giderim silah überology :))

Rogue'ların Offhandleri %50 daha az dmg ve hit oranına sahiptir Mainhand e oranla.Bu nedenle yüksek DPS li ve AttackSpeed i daha yavaş olan silahlar Mainhand de kullanılırsa daha etkili olur . Offhand içinde genelde stat veren hızlı daggerlar tercih edilirki %50lik eksikliği kapatmak için .
Bu arada lütfen bi konu hakkında bilgi sahibi olmadan insanların msg larıyla dalga gecme.. Sen kendinden geçmişsin zaten , bari 3-5 şey öğrenmek isteyenleri şaşırtma . Ben görüşlerimi bildirdim..Eğer senin hoşuna gitmiyorsa görüş belirtme !! Reput kasıyom diyosan git yeni gelenler bölümüne herkese hoşgeldin diye post at..
Sosyal ağlarda paylaş

@khazetul
said:
Rogue'ların Offhandleri %50 daha az dmg ve hit oranına sahiptir Mainhand e oranla.Bu nedenle yüksek DPS li ve AttackSpeed i daha yavaş olan silahlar Mainhand de kullanılırsa daha etkili olur . Offhand içinde genelde stat veren hızlı daggerlar tercih edilirki %50lik eksikliği kapatmak için .
arkadas sen kendinle celisiyorsun ama.

Bunu yazip, sonra WF'yi offhande koymaktan bahsediyorsun (ki silahin main hand olmasi itibariyle bu imkansiz), ki WF'nin en önemli özelligi procu, bu da haliyle vurmayi gerektiriyor ve offhande koymak tam anlamiyla sacmalik olurdu eger böyle bir durum olsa bile. Dmg bakimindan da bu gecerli.

Senin aklin baya karismis galiba.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Aralık 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 21 Aralık 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
Pardon da thuderfurry
100 ARCANITE BARS,
10 ELEMENTIUM ORE,
30 ELEMENTAL FLUX istiyormuş yanlış okumadıysam (dropları saymıyorum).
Bunlar herhade 2-2.5k g tutar değil mi
Elementium Bar BWL dropu gerektiriyor her bir ore icin, icinde arcanite gibi baska malzemeler de var ayrica.
800-900 g civarina gider bi tanesi yani : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 16 Aralık 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
Tamam hocam. Tank'a +% Crit de cikin bol bol. Sonucta Critlerse aggro tutmasi kolaylasir...

Neyse. Ben ne demisim? `Kullanmadim bilmiyorum ama boyle olabilir.`. Ama buraya oyle yazilar gelmis ki sanki Guild'inde bundan 1 tane tankta 1 tane rogueda 1 tane de dps warriorda olan adamlar var. Vay be.

Ya kardeş olmasa konuşurmuyuz burada :-) 2 tankımızda var, 2 tane de DPS warriorda, 1 tane rogue'da. Yani Molten Core'u 1 yıldan fazla temizleyen guidler için gayet normal.

not: rogue sonradan silah ile beraber guilde girdi xD
Sosyal ağlarda paylaş

kafanız çalışsa 2 tane unique itemli rogue u asmıs rogue die koymassınz.+251 gün önce update edilmiş 251 gün önce zaten millet bwl farmlıodu dimi ya rabbim akıl ver.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.

[Bu mesaj shippy tarafından 21 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 21 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
kafanız çalışsa 2 tane unique itemli rogue u asmıs rogue die koymassınz.+251 gün önce update edilmiş 251 gün önce zaten millet bwl farmlıodu dimi ya rabbim akıl ver.

İyi de arkadaşım bu adam 251 gün önce full bloodfang setine sahipse niye 251 gün sonra yani bugün daha kötü itemlara sahip olsunki?:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...