Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin %41 i Galatasaraylı/ymış.

Solonor

Öne çıkan mesajlar

http://www.galatasaray.com/haberler/5144
bi göz atın derim.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Sosyal ağlarda paylaş

ali şen o 25 milyonu salladığını bi röportajında söylemişti. "öyle bi rakam söyledim kafamdan ama insanlar da inandı çünkü çok çok abartılı bişey söylemedim. 40 milyon falan deseydim kimse inanmazdı" dedi

bu gs'nin %40'ı doğru mu diil mi bilmiyorum ama doğru olma ihtimali var.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 13 August 2003 18:18 tarihinde demiş ki:
70 milyonun %41 i 28 milyon eder
yani size de 25 milyonluk kısım yetiyo quanor

hesapladım senin yerine ;)[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

sanirim bu sozu 94-95 sampiyonluk sezonunda soylemisti o zaman tr nufusu 60 m felandi . :)
Bende senin yerine hesaplardim yuzdeyi ama matematik kotu ;)[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 13 August 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
sıkış ya , en çok bağlanılan takım Fenerbahçe olduğu ortada ..
Bu kadar beter bir sezon dan sorna Kadıköy ün öyle dolması da kanıtı .
[hline]Istiaron

bunun dediğinin tr genelindeki taraftar sayısıyla ne kadar alakasız olduğunu biliyor musun? bilmiyosun.
bil öğren gel konuş lütfen[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

lol cok komik la bu istatistikler... Mans'in yazdigi istetistiklerde kimsenin dikkatini cekmedi mi bilmiorum ama yarisinin toplami yuzde yuzden fazla :P

mesela toplamlarda en cok ilgi ceken kulupte yuzde 156 uzerinden, duygusal baglanilan geyiginde yuzde 105, sahada en basarili kulup olayinda ise yuzde 143 uzerinden istatistikler[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-Follow the Blind-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

biri sallamış.. quote yapmaya bile üşendim böyle sıkılmaz..
kardeşim en çok bağlanılan kulüp beşiktaştır. kendiniz demiyomuydunuz bilmemkaç senedir ortalarda yoktunuz beşiktaşlıyım demeye utanıyodunuz diye? böyle saçmalamanıza rağmen beşiktaş 9 senedir bi başarı gösteremezken biz hala deliler gib her sezon doldurduk inönüyü ona bakarsanız..

yani kötü geçen bi sezondan sonra stadı doldurmanın bağlılıkla bi alakası warsa biz sizi ezeriz o konuda hiç merak etme..

biz gidip kalecimizi dövmüyoruz.. biz kendi başkanımıza futbolcumuza sövmüyoruz.. yeterlimi?[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen Türkiye genelinde en fazla taraftara Galatasaray sahiptir bencede. Futbola ilgisi olmayan bay ve özellikle bayanların hangi takımı tutuyorsunuz sorusuna verdikleri cevap %80 Galatasaray olur. Bu da normal çünkü son 10 sezondur en başarılı takım Galatasaray. Eskiden okuduğum bi araştırmaya göre genellikle BJK taraftarlarının ailesinde BJK lı az olurmuş veya olmazmış. Yani biraz isyankar takılıp inadına Beşiktaşlı olurlarmış.

Benim tahminim %30 civarı GS, %25 civarı FB, %20 arası BJK, %10 Takım tutmayan, %15 diğer takım taraftarı mevcuttur.
Ama 5 senelik periyotta fener böyle giderse bjk ile yer değiştirecek o ayrı.

Koray15 bayıyosun hoca be... biraz adam akıllı davran, yorumların ve quotelarınla burayı snn e çevirdin az bişi sakin ya...[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 14 August 2003 11:35 tarihinde demiş ki:
Muhtemelen Türkiye genelinde en fazla taraftara Galatasaray sahiptir bencede. Futbola ilgisi olmayan bay ve özellikle bayanların hangi takımı tutuyorsunuz sorusuna verdikleri cevap %80 Galatasaray olur. Bu da normal çünkü son 10 sezondur en başarılı takım Galatasaray. Eskiden okuduğum bi araştırmaya göre genellikle BJK taraftarlarının ailesinde BJK lı az olurmuş veya olmazmış. Yani biraz isyankar takılıp inadına Beşiktaşlı olurlarmış.

Benim tahminim %30 civarı GS, %25 civarı FB, %20 arası BJK, %10 Takım tutmayan, %15 diğer takım taraftarı mevcuttur.
Ama 5 senelik periyotta fener böyle giderse bjk ile yer değiştirecek o ayrı.

Koray15 bayıyosun hoca be... biraz adam akıllı davran, yorumların ve quotelarınla burayı snn e çevirdin az bişi sakin ya...[hline]rtc

onlar cevirttirdi...
yakında burasi snn yi gecicek ztn....[hline]6 Kasım

Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...