Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Evet başlık biraz değişik oldu neyse şimdi bole bi topic yok sanırım neyse hangi heroya hangi item alınırsa daha iyi olur fln biraz ogrenmek istiyorum bir suru topic de ole aralarda yazılıyor işte tek bir topic de toplansın istedim neyse ornek vermek gerekirse mesela Örnek veriyorum :) mesela Doom Bringer - Satanic gibi fln. edit:yazmayı unuttum dota da :) [signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 05 Aralık 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
raspy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya asLına bakarsan bu da en iyi hero muhabbeti gibi karsıya bakmak lazım simdi bazı herolar var klasik olarak aynı itemle oynarsın hep ama karsına 4 tane stuner gelir, senin takımında yapılacak ilk item bkb olur.. NOT=doom bringer a satanic deil de ilk refresher orb dene..
geffen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eheh pek alakalı değil ama bu sabah 4-5 gibi oynayacak adam yoktu. 5.84 yerine 6.27 oynamak zorunda kaldım. daha önce defalarca kez oynadım, beğenmiyorum janjanlı itemlar, saçma sapan hero hareketleri yüzünden. sonra bir ara arkadaşımın ısrarı yüzünden oynamıştım daha öncesinde. çaycı dedikleri bir hero var, çok güldürmüştü beni heroya çaycı demeleri, bir adam bunu aldı -ap de sonra millet nasıl alırsın lan onu bilmem ne gibi bir sürü laf etmişti. ben de bunu alıyım falan dedim başlarda ezildim, sonrasında bkb ve sange&yasha yaptıktan sonra çok pis ezdim. Çaylarrrrrrrrr[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çaycımı hehe ismi ne tam olarak bide hangi hero merak ettim :D çaylarrrr[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun?
Messor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 herolara fix item yokki, karşı takıma göre yaparsın. ama bash olanlara en az 1 basher derim + hyper.[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. lylidn...
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 SLARDAR da item karşidaki heroya bakmaz bak onu yazabiliriz Önce Bot>Ring > bot u Power Thread e tamamla > Ring i Perferance tamamla > 2 Basher > Hyper da yaptinmi gerisi fantazine kalmis[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- [Bu mesaj Masticore tarafından 06 Aralık 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Helcaraxe, 06 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki: çaycımı hehe ismi ne tam olarak bide hangi hero merak ettim :D çaylarrrr lol hic gulecegim yoktu valla gercekten elindeki balyoz daha cok çayci tepsi'sine benziyo :D Geffen Barathrum yani nami deger Spirit Breaker i diyo ama ben o heroya alinmaz diyen Zihniyeti merak ediyorum......[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
raspy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 centaur a dagger of escape, luna ya lothars edge, terorblade e yerine göre dagon yerine göre eye of skadi, ağaç, doom, zeus a refresher orb yapılabilir ama herkese göre deişir ayrı konu...
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evet her oyun değişir agac a orb gerekmeyebiir karsındaki takımın oynayısı hlarıda baya etkiler... stuncu varsa direk bkb pt falanda sonra tabi... oyn düzenine göre elde 1200 lü esajlı konunun baslarında hafiften anlatılıyodu sanırım bi bak oraya bas yazılara[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Değişir ama genede yazalım... (yeni hero ismi aklımda değil Lord of Aventus mu ne arthas olan) Sırasını siz belirlersiniz. Boot of Travel Platemail(ileride çok dmg yiyor aegis te olabilir) Hyper(boot of travel ve bu olunca adam kaçamıyor bile) Monkey yaparsınız olur alın size gral hero. --------- Phantom Lancer Buriza Manta Style(bunla mirror image yaparsınız 3+1 yani ve daha çok bölünürsünüz buda sizi ölümsüz kılar vede tam anti mage olursunuz mana burn'u var) Power Treads ---------- Troll Bey... Benim gittiğim yöntem ve çok gral oluyor. Kasabilirseniz deneyin derim. Satanic Hyper(bunu almak aptallık derler ama farkı anlıyorsunuz) 3 Adet Basher 1 Buriza Olay şu bu troll'u melee olarak kullanıyorsunuz. Hyper+Berserk mode bilin ki karsı taraf hızdan öyle çabuk stun oluyorki size vuramıyor bile ama genede siz siz olun deso yapınız... ve ranged gidiniz. Ben bu itemları bitirdiğimde oyun bitmek üzereydi yani sadece fantazi işi. ------------------ Lion Aghanim Guinsoo Treads Dagon serisi... Teketekte avatarı olmayan ve omnik hariç her heroyu devirebilecek nitelikte. Stun 2sn+Hex4sn+Guinso Hex4sn zaten guinso bitene kadar impale colddown olmuş oluyor tekrar aynı combo ve death finger+dagon karşı taraf yatış... Ama anti mage'e dikkat tek ultide gidersiniz :P[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya caycı 5.84 un rikimarusundan daha beter bi delirtme potansiyeli var biraz kasıntı haliyle insanlar pek istemio ama bence abartılcak bi tarafı da yok hem boşverin 6 serisini işe yaramaz 5.84 oynayın kral olun Bu arada şu trolun ilk büyüsü üstüne gitmeyi çok düşündüm ama harekete geçirmek yememişti tebrik ederim ama yine de range daha iyi gibi sanki çek desoyu üstüne al hyper myper farketmez eziosun :) ahhh ah bide oduna refresher olayı var yapmayın diorum dinlemiolar abi gereksiz bikere odunun 2 tane ulti atcak manası yok bide mana kasıosun yetmez gibi senin harcadıın paranın onda birine bi bkb çekio adamlar mal gibi izliosun sonra yazık yazık:)[signature][hline]"Every creature will taste death"
raspy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 refresher orb da agaç ın 2 ulti + refresh yapmasına yeticek kadar manası oluyo o sorun deil ancak bkb yapılırsa ne yaparım mantıgıyla oynamak ( ki aslında doru bi mantık) söz konusuysa dagon du guinso du refresher dı hepsi boşa mı gidiyo?
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Drow Ranger=PT+butterfly+hyperstone=Ftw![signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation [Bu mesaj Edurus77 tarafından 07 Aralık 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: mutos, 06 Aralık 2005 18:26 tarihinde demiş ki: f.void e direk 2 basher :P Basherlar stack oluyor mu?[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation
Messor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 basherlar stack olur. ayrıca slardara deso yapmak son derece faydalıdır kendisi -15 armor düşürüyo zaten bide deso düşürecek, koydunmu yarıldı karşı taraf.[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. lylidn...
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tabi oda bi düşünce direk yarmak için olabilir ama ben onun yerine bkb yada bi basher daha yada hyper stonu tavsiye ederim :) sonucta tarz meselesi o desoyla tek basına roshanı kesemezsin ama basherlarla kesilebilio :)[signature][hline]"Every creature will taste death"
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 slardarla kesmek bira fantazi gibi :P.. çok feci kasmak gerekiyo roshanın zaten thorns aurası var..vurdukça dayak yiyon :P.. melee trolle deso yerine sange%yasha daha iyi bence.. hem v6 da trollun move speed biraz düsürüldü.. öyle pek fark koyamıyor. hemde kaçsa bile adamı hemen yakalıyosunzu :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Slardar muthiş derim ben...[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
mutos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ursa;blades of alacrity 3 tane falan ,sonra buttera cevrildimi muthis oluyor
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ursa ya basher gittin mi daha sexi oluyor stundan kaçamıyor adam maşallah 5 hits ile %400 ias
Arma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Karşıdaki heroya bağlı.[signature][hline]I gladly obey.
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: raspy, 07 Aralık 2005 09:01 tarihinde demiş ki: refresher orb da agaç ın 2 ulti + refresh yapmasına yeticek kadar manası oluyo o sorun deil ancak bkb yapılırsa ne yaparım mantıgıyla oynamak ( ki aslında doru bi mantık) söz konusuysa dagon du guinso du refresher dı hepsi boşa mı gidiyo? abi sonucta adam surekli bkb gezemez ki bana göre zaten bkb oyunun her heroya lazım tek itemı kime yapsan gidio :) ya sonucta dagon her sartta adamın bkb si açıldıında işe yarıyor yada refresher en azından bi int e bi çok bonus veriyor yanındaki refresher özelliğiyle beraber ama ağaç ta o kadar manayı int i naapcaksın merak ediyorum ?? yani adam bi bkb cıkıo senin refresher tamamen bosta bi de sanırım aacın lvl yüksekti sen yaptıında çunkü ben refresher yaptığımda (bu ahtayı bi kez yaptım) manam yeterli olmuodu:([signature][hline]"Every creature will taste death"
Scyleia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hero iyi item hımm ilginc bi kavram ama sana sunu soleyebilirim her heroya yap diyebilecegim Black King Bar.Nedeni acık
Syn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Basher herolarının tamamı icin.. Not:PT,Null fln saymıorum. -Hyperstone -Cranium[1 tane yeterli,2.si size kalmis] -Bkb,6X ise Linken vs. Rhasta -5.84 icin basta aghanim yapın cünkü shackleslarin süresi uzun zati. -6x serisinde shackleslar max 2.5 sn.O yüzden Mass Serpent+Hex+Guinsoo+Shackles yapmak en mantıklısı.Toplam 7.25 sn hex zati o arada napoarsan yaparsn.İsi sansa bırakma hpsi azaldıı zmn direk forkedı cak. Furion -Ranged İnt herolarının en iyi dmg dealerı.Deso bile gayet güzel gidiyor.Oturupta guinsoo fln yapmak sacmalık olur. Vs. [Daha yazasım yok die bıraktım yoksa 2 sayfa yazardım :) ][signature][hline]
Öne çıkan mesajlar