Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFT maplerinin hepsini istiyorum, DotA'nın son sürümü her zaman elimin altında olsun istiyorum, vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu adreste "Bnet Mappack" adı altında, isteyebileceğiniz haritaların tümü bulunmaktadır.
Aynı zamanda DotA 5.84c ve DotA'nın en son çıkan sürümünü, çıkışının haber alınmasından hemen sonra bulabilirsiniz yukarıdaki linke bir tık yaparak.
Bulamadığınız haritaları buraya yazıverirseniz pati ailesi olarak yardımcı olmaya çalışırız.
gl hf.[signature][hline]G 3 N K

[Bu mesaj Lyrent tarafından 20 Kasım 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben yapay zekalı 5.84 ü çektim de halen takılıyorum kendi başıma... başlarken slotlardan birini computer easy falan yapıcaz değil mi ? sonra oyuna girdiğimizde -ar -ap gibi yazmamız gerekn birşey var mı ?

hepsini open halde bıraktım hiç computer koymadan ve oyuna girdim... 5 tane düşman aynı heroyu seçti, o heroyu da hiç duymadım yani de oyunda ne hero var ne bir şey ? sadece scourge geldi tekrardan, gene tek başıma takıldım...[signature][hline]Makhaon
Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]

[Bu mesaj kfg tarafından 27 Kasım 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şimdi bulamadığın harita falan mı var anlayamadım?

a)Yoksa warcraft genel'e alalım seni.
b)Varsa ismini yaz, yardımcı olmaya çalışalım.[signature][hline]G 3 N K
Mesaj tarihi:
yok haritayı buldum işte verdiğin adreste var... 5.84c versiyonunun yapay zekalı versiyonu diyor, tek başına oynamak veya alıştırma yapmak için... ben onu çektim, çok güzel de oynuyorum ama gene yapay zekayı çalıştırmayı başaramadım... karşı taraf hero seçiyor ama haritada hero ları yok... gene bir tek sentinel veya scourge a karşı savaşıyorum...[signature][hline]Makhaon
Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
  • 2 hafta sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
yeni bir link varmı acaba burdaki link çalışmıyorda?[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya arkadışn dediği Zone İndicator =) Öyle bir hero yok zaten.Ayrıca -ap oyunlarda A.I çalışmıyor.Sadece -arda oynayabilirsin onu.A.I da çok dandik zati otur wnbette oynasan daha çok şey öğrenirsin.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eurobattle.net'te http://eurobattle.net/w3battle_120c.exe linkine ulaşamıyorum.
bu dosyayı başka nerden indirebiliriz ki.
zaten 1.21 patch'i çıkmış gözüküyor.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...