naraso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 this is from fourth katatonia album the great cold distance tadında bişiy geçiyo şarkılarda. lan harbi tam olarak neydi o:D
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 benimkinde yok o reklam galiba. en çok dinlediğim albümlerden biri olmasına rağmen hatırlamıyorum öyle bişi bunalti rlz
Fly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bende de düz ya hiç duymadım. allah allah.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Fly said: reklam ? ahahah evet arklarla bütün konser şarkının durağan yerlerinde vokal : "yorlisıningdısoğğğn DILİDIRS, furomdıförstkaminketatoğniaalbım..." dicek diye beklioduk :D
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Adamlar o olayı daha albüm piyasaya çıkmadan , feedback için gönderdikleri yerler için yaptılar. Dinlerken arada şarkının ismini vs sölüo. O sırada nete sızdığı için ve herkes o zaman çektiği için çoğu insanda o versiyonu var. Bari albüm çıktıktan sonra normal aradaki voice overlar olmayan versiyonunu çekseydiniz
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bu kadar iyi bir albüm olamaz. Bir tane bile vasat şarkı yok, hepsi çok iyi.
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Vasıfsız flamer aranıyor. edit: tamam buldum.
Öne çıkan mesajlar