Stifler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar sacım dalgalı ama cok dalgalı diil.. ama ben dumduz olmasını istiorm sacımın yani hayvn gibi guzel gorunsun yaptıgım her şekle girsin.. yok mudur bunun bi cozumu.. once sacımı duzleştirip sonra şekil vermek istiorm su dumduz saclı herifler gibi olsun istiorm sacım..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fön çek.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bi daha doğ. hehehe düz saçlıyım mutluyum[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya niye düzleştiriyosun ki bende kıvırcıkım uzadı da hiç uğraşmana gerek kalmıyo. ayrıca dalgalı saçlara da şekil verebilirsin.fön çekmek sadece 1-2 günlük çözüm ama başka yolu yok.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya bnmki ztn dalgalı bile sayılmaz yani.. cogu insana gore duz denebilir.. ama bn dumduz istiorm yabancılar gibi yani dumduz olsun istiorm[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 düzleştirilir de kalıcı olmaz yani bence alış saçının kendi haline.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya dedigim gibi işte sacım ck guzel aslında cogu erkegin isticegi cinsten ama ben dümdüz istiorm sorun orda tamamen duz olcak =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Fön çek işte.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fön cekincede kabarmıyo mu ?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hayır kabartmadan cek olur.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 elseve'in düzlestirici bakım kremleri,sampuanları var istersen onları bi deneyebilirsin..tansas, migrostada bulunur hem.. olmadı düzgün bi kuaföre git paraya kıyıp hem model yapsın hemde tavsiye al. onlar kesin ne kullanman gerektigi hatta sonrasında nasıl öle tutucagını söylerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 düz saç şekle mekle girmiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 duz saçında şekle girmesi o kadar kolay bişey deilki.dalgalı mis işte bırak takılsın.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nemli saça hafif fön çek, kurutmadan mat şekillendirici ya da dax sür[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya aslnıda tam anlatamadım sorunumu ztn sacımı yapmadan once ben de kurutup kendi yontemimle duzleştirip oyle yapıorm taş gibide oluyolar .. ama bnm dediigm boyle dümdüz olacak avruplalılar gibi bi gozunuzun onune getirin annıcaksınız =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 o zaman usturaya vurdur, uzayana kadar şapka tak[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Stifler, 12 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: yani hayvn gibi guzel gorunsun hangi hayvan gibi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 duz degilde ince telli demek istiyorsun sen galiba, onunda caresi yok bildigim kadariyla[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Her gece yatarken saçlarını arkaya yapıştırıp bere tak.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 1- Guzel bir fon maiknası alıp saclarına duz fon cektıkten sonra.Kopuk,sprey vs. gibi urunlerle sekıl verebılırsın.Kabarıosa da biryantin kullanabılırsın ama az sur yoksa yaglandırır. 2- İyi bi kuafore git.Kerastes fln gibi urunlerın duzlestırmek acısından kalıcı cozumlerı war.Urunler bıraz pahalı olsada;duzenlı uygularsan işe yarıyor. 3- Sac sekıllendırıcı aletler war maşa fln gibi... Bunların duzlestırıcı olanlarıda war ısındıktan sonra sacına uyguluyorsun buda fon cektıkten sonra uzerıne tam duzlestırıcı etkı bırakması ıcın kullanılıyor. Aklıma gelen seyler bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 benim saçımda dalgalıydı hatta ne dalgalısı kıvırcıktı bonustum...6 aydır taramıyodum kurutmuyodum çok zewkliydi ama bugün elidorun 7 vs.vs.sini kullandım düz oldu (şampuanla birlikte) düzleşti baya ..dolaştım bugün ....herkes bana bakıyodu sanki tanımayanlar dahil..takıl bence normal saçınla...en güzeli o ben 6 ay daha taramıcam galiba:D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 defrize yaptırısan yeni saçın çıkana kadar saçın dümdüz olur ve öyle kalır.[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO ! just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bere ftw. eheh. kıvırcık benim saçlarım, hafif ıslatıp bere takıyorum, 20 dakikada dalgalı oluyo. dalgalı saç da düz olur heralde. =p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Abicim bazı şeyler genetiktir, doğuştandır. Arkadaşların önerilerine uyup saçını her sabah düz yapabilirsin. Ama her sabah uğraşman gerekir. Hayvan gibi düz saç maalesef imkansız. Düz saç şekle mekle girmiyo. Bende düz saç var ama her bir tel ayrı yöne düz. Saç tellerim kafalarına göre takılıyorlar.Yani bu şekle girme olayı saçın kıvrıklığından bağımsız bişi.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 iki kere gitmiş. Pardon. :( [Bu mesaj matematik tarafından 13 Aralık 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar