Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 cektim baktim hakkaten akilcil bi filmmis cekmenizi tavsiye ederim. basrollerde michael douglas, gwyneth paltrow ve viggo ´aragorn´ mortensen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Kurnazlık üstüne kurnazlık ehe =) Güzel filmdi bence de ancak çok da öyle aman aman koleksiyonumda olmalı diyebileceğim bir film değil. Yine de izlerken sıkılmadım, eğlenceliydi.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ne iş beyler filmi bugün saat 21 de Showtv veriyor. Çok garip oldu bu...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 evet akşam kaçırmamalı[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 YÖN: ANDREW DAVIS OYN: MICHAEL DOUGLAS, GWYNETH PALTROW İflasın eşiğine gelen Steven, karısı Emily'nin bir ressamla ilişkisi olduğunu öğrenir. Bunun üzerine şeytani bir plan yaparak uygulamaya koyar. Önce ressamın kirli geçmişini öğrenir ve onu kıstırarak bir teklifte bulunur; 500 bin dolar karşılığında Emily'i öldürmek. Böylece hem kendisini sevmeyen karısından kurtulacak, hem de karısının büyük servetine sahip olarak, kötü giden işlerini düzeltecektir. Ancak bu cinayet planı ne kadar kusursuz olursa olsun, hayatın gerçekleriyle çakışınca sekteye uğrar eft bu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 vay be tv veriyor sonunda. viggo mortensen'i sadece bunda gördüğüm için lotr serisinde aragorn'u oynayacağını duyduğumda kahrolmuştum, haklı da çıktım maalesef.. "let's go hunt some orcs!" hede hödö höey.. aman ne larger than life kahraman.. günün gereksiz bilgisi: bu film bana starcraft'ı hatırlatıyor, demosu yeni çıkmıştı o zaman b.net'te oynuyordum.. :) günün gerekli bilgisi: bir hitchcock filminin yeniden çevrimiydi sanırım, "dial m for murder" olsa gerek..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 aynen öyle sam[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 güzel yaw film baya sevdim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 pzr günü dvd sini aldm pzt tv verdi iimi :) ama deer yani dvd sini almaya bile bende klas 1 film :)[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar