jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) Genre: Comedy / Drama / Romance / Sci-Fi (more) Tagline: Would you erase me? (more) Plot Outline: A couple (Jim Carrey and Kate Winslet) undergo a procedure to erase each other from their memories when their relationship turns sour, but it is only through the process of loss that they discover what they had to begin with. (more) (view trailer) User Comments: "An Anonymous Content Production"? Not in this world. (more) User Rating: 8.6/10 (16,314 votes) top 250: #38 Cast overview, first billed only: Jim Carrey .... Joel Barish Kate Winslet .... Clementine Kruczynski Gerry Robert Byrne .... Train Conductor Elijah Wood .... Patrick Thomas Jay Ryan .... Frank Mark Ruffalo .... Stan Jane Adams .... Carrie David Cross .... Rob Kirsten Dunst .... Mary Tom Wilkinson .... Dr. Howard Mierzwiak Ryan Whitney .... Young Joel Debbon Ayer .... Joel's Mother Amir Ali Said .... Young Bully Brian Price .... Young Bully Paul Litowsky .... Young Bully [signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 [signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 inanılmaz bi film .. charlie kaufman'a da bu yakışırdı zaten. henüz bir defa izledim ama izledikçe herşey yerli yerine oturur konu felaket zaten jim carrey'nin hafızasının silinmesiyle ilgili izleyince vurulmuşa döneceksiniz şiddetle tavsiye olunur .. bu arada film her kitleye hitap etmediği için amerikada gişede battı eminim bizde de batacak. 5-6 salonda gösterime girer sora da geldiği gibi gider aynı being john malkovich'e olduğu gibi (o senaryo da charlie kaufman'a aitti)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hehe süper ya sıradaki çekeceğim film oldu kendileri güzel konu iyi oyuncular + kirsten dunst :)[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 he evet o konuda kate winslet hükmediyo bu arada bu filmde :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 abim bunu dl etmiş :) bt ile güzel falan diyordu .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu film vizyona girmemiş miydi zaten? öyle hatırlıyorum ben. eğer girmediyse, ne vakit girecektir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hayır girmedi ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Jim Carrey'nin sicisini filme cekseler izler ve alkislarim o derece... buna da aninda el atmam lazim anlasilan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 doggy truman show mudur nedir onu izleyebilirsin o zaman hehe[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 çok güzel bir film, oyunculuk atmosfer senaryo herşey mükemmel. izleyiniz.izlenmeli.izlememek ayıp o kadar iyi.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kate winslet'tan başka biri oynasaydı keşke ya. gıcık oluyorum. ama yine de izleyeceğimdir en yakın zamanda. imdb'de 8.6 almış. az buz değil. işin içinde kaufman varsa zaten süperdir. ama yine kaufman'ları anlamayan/anlayamayan/sevmeyenler "dandik film" yorumunda bulunmuşlar[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: arcane, 15 Ağustos 2004 02:41 tarihinde demiş ki: doggy truman show mudur nedir onu izleyebilirsin o zaman hehe ağlamıştım ben truman show'un sonunda. (tam olarak nerde sölemiyim spoiler olmasın)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: LvL_Sabo, 22 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki: kate winslet'tan başka biri oynasaydı keşke ya. gıcık oluyorum. kate winslet rolünü inanılmaz derecede gerçekçi oynamış izledikten sonra onun yerine başka birini düşünemiyorsunuz zaten bir saç meselesi var yine kate'ten başka biri uymazdı ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Tamam hemen çekelim bunuda :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 %78 te bakalım bu ak$am biter heralde ona göre yorumları yaparım[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben bişey anlamadım abi filmden :) birde jim biraz yaşlanmış onu böle yıpranmış görmek üzdü beni...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 oha ya kadro cok saglam harbiden bi terslik var bu filmde =P[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ne gibi terslik ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yahu türkiye'de tam olarak ne zaman vizyona gireceğini bulamadım? bilen var mıdır? yakın bir tarihse çekmeye kasmayayim, sinemada izlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 $imdi tam olarak izledim de çok mükemmel bir film..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Murat Elhamri'nin ulusal dalgiclik olimpiyatlarinda dedigi gibin: muk kemmel[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 [spo1=ya tam deil ama]adam anıları içersinde savaşıyor ya çok ilginç olmu$[/spo] işte birde filmin ismi gerçekten çok ba$arısız :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 %69.. bayağı merak ettim şimdi filmi bitse de izlesem.. bu arada sabo truman şovun hangi bölümünde ağlandığını merak ettim..spoiler olarak yazsan ne muhteşem olur.. ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Filmi izledim çok güzeldi.Jim Carrey'nin sevgilisi kate winslet miş ya.Bende diyorum bir yerden gözüm ısırıyo bunu. Kate ablamız güzel oynamış role uymuş.Jim Carrey'i de harbi yaşlanmış[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar