silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 128 kablo ıle oynuyorum BL de fakat bı kac gundur asırı takılma yuzunden oyuna gıremıyorum gırsem de cıkamıyorum...İk gırdıgım de 0 latency gosterıyo herkes donmus bı ben hareket edıyorum sımdılerde ıse 6000 altına dusmuyor ms...Kablonet kullanıp da aynı sorunu yasayanlar varmı yoksa bende mı sorun merak ettım..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 firewall... bilgisayarin cikislarini kontrol et...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 firewall la iligli hiç sorunum olmadı benim, genel bi sorundur yada bulunduğun bölgeden falan olabilir[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 utv de dns sorunları wardı bi telefon et hala devam ediyo mu sor ediosa saglam dns iste[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Fire wall su an acık ayarları hakkında da cok fazla bılgım yok...makınayı yenı aldım yanı bı ayar da yapmadım oyle pek bılgım olmadıgı ıcın.. Bonepart dedıgını de yapacam saol..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Fire wall konusunda acmam mı lazım yoksa kapatmam mı yanı ne gıbı ayarlar yapmam lazım..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 DNS den oluyor telekom aynı dns ye yıgılma yapıyor dhcp adam akıllı calısmadıgı ıcın http://serazat.trky.net/trky-dnsayar.asp bu program benım derdıme derman oldu cesıtlı zaman perıyodlarıyla 2 sekans halında butun telekom dns lerını pınglıyor ve en kolay ulastıgını otomatık kullanıma alıyor bunu aldıgımdan berı butun gereksız yavaslamalar gectı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 İlgin ıcın tesekkurler programı ındırıyım kuruyum bı denıyım olmassa tekrar rahartsız edıcem artık :)[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bi degişiklik olmadı fıre wall da kapattım ama yok abı donuyo kalıyo baglantı hersey donuyo ben bos bos kosuyorum daha 3 gun oncesı ıyıydı yaa ..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben kablo net değil ADSL kullanıcısıyım ama yaklaşık 5 gün önce unknown entity denilen bi bug a yakalandım. Onu atlattım bu sefer yukarda anlatıldığı gibi aşırı takılmalar yaşamaya başladım. Latency 300-400 civarındayken takılmalar ve özellikle instance girişleri ve kıta değiştirmelerinde çıkan loading ekranında haddinde fazla beklemeyle karşılaştım (Bu arada firewall ile ilgili olmadığına eminim çünkü unknown entity olayında bütün gerekli portları en az 3 kez kontrol ettim. Neyse bi yerde bi hata var ama TT'ye mi yoksa Blizzard'a mı küfür etmem gerektiğini daha çözemedim. O yüzden şu an ikisine birden saydırıyorum 10 dakika loading ekranı çıktıkca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bilgisayarına worm girmiş olabilir. Bir sıra benim bilgisayarıma girdiğinde internet saayfalarına bakamıyordum doğru düzgün. Worm girmişse bu da etkili olabilir. Stinger denilen programla arama yapıp bunları temizleyebilirsin. Sanırım spylarda etkiliyor onlar için de ad-aware var. Bir ihtimal de girdiğin serverdan kaynaklanan bir sorun olabilir. Benim bir kaç farklı yerde karakterim var(BL, magterion, darsorow,..... isimlerini yanlış yazmış olabilirim) bazen bunlardan biri çok yavaşken diğerleri daha hızlı olabiliyor. Diğer yerlerde de deneme için bir karakter açıp dene.[signature][hline]Sargas >> lvl57 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 DNS (Domain Name System) problem cikartsa cikartsa sadece login serverda problem cikartir o da resolve etmesi gereken yer IP (Internet Protocol) olarak verilmedigi icin. Login serverdan sonra baglanman gereken serverin ip sine baglanir ki bu olaydan sonra DNS ile isi kalmaz zaten. DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) ise size dinamik olarak ip verme islemine yarar. Eh ip nizi aldiktan sonra caniniz sIkildikca modeme resart atmadiginiz surece yada sizin ip nizi (!) bashka bir makinaya vermedigi surece (ki artik sanirim hepsi MAC e gore Static ip veriyorlar Bkz. Dchp poolundaki leased ipler) E D.D madem bunlari soyledin sorun nerde o zaman dersen buyuk ihtimalle kufuru hak eden a - ultranin kablolari ( Ultra yetkilisi - Kablolar paslanmish ondandir Ben - Kablo paslanirmi ya saka mi bu kamera nerde ??? Nasil paslanir ??? Ultra yetkilisi - Yagmur yagiyor ya icine giriyor ishte kablonun ondan paslaniyor Ben - .... ) b - ultranin routerlari c - ultranin elemanlari ( Ultra yetkilisi - Ben burdan hurriyetim.com a girebiliyorum siz giremiyormusunuz? Ben - Benim hurriyetle isim yok turkiyenin cikishlarinda problem var backup yok mu diyorum size? Ultra yetkilisi - O TTNET i ilgilendiren bir sorun bize bildirmediler. Ben - Size ne icin para veriyorum ben peki ? Ultra yetkilisi - Biz teknik servisi yapiyoruz. Ben - E calishmiyor diyorum yurtdisi teknik bir olay degil mi bu ? Ultra yetkilisi - Bizim haberimiz yok valla. Burdan heryere giriliyor sizin miodeminizde sorun vardir bi konrtol ediyim ben burdan ) (Simdikileri bilemem gerci) d - sizden 5 mahalle otede tanimadiginiz ama televizyonunda problem internetin ne oldugu hakkinda bilgisi olmayan bir adam (Insallah bu degildir benim bunu bulmam 2 ay surmushtu) Edit : Konushmalari sornadan ekledim. Aslinda daha ne konsuhmalar var bashimdan gecen ve her seferinde aha bu sefer dava ettim dedigim ama.. [signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 16 Aralık 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ben UltraTV kullanıcısıyım ve 4-5 gün evvel bende problem yaşıyordum, birisi DNS adresi vermişti internet bölümünde, onu girdikten sonra siteler açılır hale geldi, WoW'ada girebildim. Dün DNS'leri sildim baktım, 1-2 site yine açılmıyordu tekrar girdim DNS'yi. Yukarda bahsedilen DNS programını denemeyi düşünüyorum bugün. Sizin bildiğiniz iyi UTV DNS'si falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dns ler telekom un dırek ve dns nın ıyısı kotusu olmaz yogun u veya boş u olur telekom herkese aynı dns yı vermeye calsıtıgından cok kullanılan dns ler dolu oluyor ve sıtelere gırerken hız dusuyor halıyle o program tum dns lere pıng atıp en kısa surede haberlestıgını otoımatık ayarlıyor baska bı ısle ugrasmıyorsunuz yanı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bilgisayarında spyware ya datrojan olup olmadığınıda kontrol et bazen sorun blizzard ya da telekomdan değilde sizin bilgisayarınızdaki trojan ve spyware den de kaynaklanabilir. Durmaksızın upload yapan bir sistemde wow oynamak rüyadan öteye geçemiyor çünkü.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom). [/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 AMD anakartlarda sanırım N-force chipsetlerin tam olarak bilmiyorum NVidia nın otomatik kurduğu bi firewall var. Öyle birşeyin varmı bi kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar