Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japon,İngiliz,...v.s

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JAPON OLMANIN FAYDALARI

-Bakkalınızdan Japon yapıştırıcısı isterken gururla " - Şu bizim yapıştırıcıdan versene" dersiniz.
-Çok kiloluysanız zayıflamak için milyonlarca lira harcamaz aksine Sumo Güreşçisi olup üstüne para kazanabilirsiniz.
- " -Adamlar yapmış ağbi! "diyerek hep kulaklarınızı çınlatırlar.
- Devleti yönetenlerin koltuklarını bırakmaları için ölmelerini beklemezsiniz.

İNGİLİZ OLMANIN FAYDALARI

- Her zaman için beyaz atlı prensin kapınızı çalma ihtimali vardır(Prens Charles! ) .
- Ve üstteki mantığa göre kaynananız bir kraliçe olabilir.
- Hiç bir baltaya sap olamazsanız, bir tamirhanede " İngiliz anahtarı "olabilirsiniz.
- İngilizceyi su gibi konuşursunuz. (!)

AMERİKALI OLMANIN FAYDALARI

- Kendinizi iyi hissetmeniz ve Amerikalı olmanın hazzını ve gazzını almak için, herhangi bir Amerikan filmini seyretmeniz yeterlidir.Eğer hala övünmekten böğ gelmemiş ve kusmamışsanız.
- Her zaman ülkeniz savaştadır ama size zarar gelmez..
- NBA maçlar ını izlemek için sabahın köründe kalkmazsınız..
- Her apartmandaki 10 kişiden 5 'i dünyayı kurtaracak güçtedir.. Düşman ister uzaylı olsun isterse bir göktaşı ... (örnek: Rambo, terminator, v.s..)

ÇİNLİ OLMANIN FAYDALARI

- Çocuğunuzun ismini tabak çanak kırıp koyabilirsiniz. Çang, Çung, Çing gibi..
- Uzaydan görülebilen tek insan eseri olan " Çin Seddi" ni gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşarsınız..
- Uzağı net görmek için gözlerinizi kısmanız gerekmez.
- Tek yataklı oda parası verip üç kişi yatabilirsiniz.

FRANSIZ OLMANIN FAYDALARI

-İngilizce bildiğiniz için değil, bilmediğiniz için hava atarsınız( Yani onlar öyle sanıyor) ..
- Her şeye Fransız kalabilirsiniz..
- Fransızca küfür bile etseniz şiir okuyosunuz sanırlar...

İTALYAN OLMANIN FAYDALARI

- Kaybolmazsınız. Çünkü her yol Roma'ya çıkar.
- Herkesin sırtını yaslayacak bir dayısı vardır,özellikle Sicilya dolaylarında...
- Dünya kızları, yakışıklılıkta hep sizi örnek gösterir..
- Doğan SLX fiyatına FERRARİ alabilirsiniz( Abartık ama olsun! Eee.. Böyle vergilere böyle espri!) ...

VEE TÜRK OLMANIN FAYDALARI

- 2050 yılında dünyanın tek hakimi olabilirsiniz(Çünkü herkes uzaya çıkmış olacak)...
- Eğer dünyanın hakimi olursanız, uzaydan gelebilecek UFO lara taş atıp onları korkutup, kaçırabilirsiniz( UŞAK da yaşanmıştır) ..
- Restoran, lokanta gibi yerlerde masaları birleştirebilir ortaya bir salata söyleyebilir, masanın kısa bacağının altına katlanmış kağıt koyabilirsiniz...
- Otobüs, uçak, hastahane, vb. gibi cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde gizli gizli cep telefonu ile konuşabilir, plajda cep telefonunuzu mayonuza sıkıştırabilir ve herşey çok normalmiş gibi davranabilirsiniz..
-İşsizlik, üretimsizlik, sosyal eşitsizlik, trafik canavarı, enflasyon ve sonu gelmeyen zamlarla canla başla mücadele ederek, " ülke yönetmecilik "oynayan siyasetçilere yıllarca katlanarak " Varolmanın dayanılmaz eziyeti "ve"insanoğlunun dayanıklılık gücü" konularında bilimsel araştırmalara katkıda bulunabilirsiniz.[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur.
TOLSTOY
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş ama bi İngilizlerle ilgili olan bölüm ortamı soğutmuş.. =) İkincisi gerçekten Uşak'ta uzaylı kovalandığına inanıyomusun? =)[signature][hline]Multiply the joy, divide the sorrow..
Subtract the past and add to tomorrow..
Mesaj tarihi:
Bizi bizden daha fazla aşağlayan yoktur herhalde...[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
2050 yılında dünyanın hakimi olma olayı güzelmiş :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Mesaj tarihi:
said:
Finrod, 16 Aralık 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Bizi bizden daha fazla aşağlayan yoktur herhalde...

+1 Saçmalıyoruz Artık...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
Sharon Stone gibi kadın bile türkleri cılgın ve zeki olarak gorüyo.
Yabancılar bizi bizden daha cok begeniyo ve bizden daha fazla saygı gosteriyolar.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
Bu yazıyı yazan arkadaşı bulursam 2 çift lafım olucak. Bassın gitsin bu memleketten. ^+%&%+^^'!!!!!1[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
Kendine saygısı olmayanın başkalarına da saygısı olmaz.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 16 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
Bu yazıyı yazan arkadaşı bulursam 2 çift lafım olucak. Bassın gitsin bu memleketten. ^+%&%+^^'!!!!!1

bu benim görüşüm deil sadece bi yerde gördüm ve paylaşmak istedim ok[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur.
TOLSTOY
Mesaj tarihi:
yok sana degıl zaten lafı kendi milletini dolayısıyla kendini aşağlamayı kendine misyon edınmıs gerızekalıya[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
sosyal açıdan bakarsak türkiye çoğu ülkeden zekidir...
bakmayın amerikalılara %98i mal onların...

köpeğini mikrodalgaya koyan insandan ne beklenirki...

ayrıca masanın altına kağıt sıkıştırma mesela
bu türk insanın pratik zekasının bir ürünüdür

başka ırktan bir insan ya sallana sallana yemek yer ya masayı değiştirir ya da tamire gönderir....

ve evet
türk olduğu için kendinden nefret ede türklerden nefret ediyorum..

beğenmiyorsanız türk olduğunuzu gidin başka bir ülkede yaşayın bi zahmet..

ps: yurtdışında yaşayan arkadaşlara saygım sonsuz. konumuzla alakası yoktur üstünüze alınmayınız..[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
herşeye sosyal açıdan bakmıyorum elbette. adamlar ilimde fende bizden öndeler. reddedilemez bir gerçek bu.

ama burda bizim kendi sosyal yaşamımızda yaptığımız şeyleri çarpıtarak. türkler maldır diyen türkler türedi fazlasıyla. ben onlardan bıktım o yüzden...[signature][hline]FASTRELOAD
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 16 Aralık 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
bakmayın amerikalılara %98i mal onların...

Amerikalılar salaktır muhabbeti geri döndü. Bi yere baya uzun bişiyler yazmıştım da şimdi kasamicam.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diyim kaçiyim.[signature][hline]The Blood is Love.
Mesaj tarihi:
mesajın tamamını okursan sosyal olarak mal dediğimi anlarsın...

ve evet söylediğimin arkasındayım[signature][hline]FASTRELOAD
Mesaj tarihi:
said:
Bu yazıyı yazan arkadaşı bulursam 2 çift lafım olucak. Bassın gitsin bu memleketten. ^+%&%+^^'!!!!!1

sen bu ulkenın muhtarımısın arkadasım?[signature][hline]Nietsche is dead...
God!!!
Mesaj tarihi:
sen yazıyı yazanın avukatımısın ?[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
said:
Passanger, 16 Aralık 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
said:

sen bu ulkenın muhtarımısın arkadasım?

Bu Lafı Demek İçin İlla Muhtarmı Olmak Gerek "arkadasım?"...Her Türk Bu Lafı Der...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
said:
Passanger, 16 Aralık 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
said:

sen bu ulkenın muhtarımısın arkadasım?

ikametgahmı lazım?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
said:
Finrod, 16 Aralık 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Bizi bizden daha fazla aşağlayan yoktur herhalde...

+1[signature][hline]Bak milletin aşk falan dediği şey kaybetmenin kılıfıdır eger bana aşık oldum dersen sana kaybetmek uzeresin deriM(dostun tavsiyesi)
  • Yeni Oluştur...