Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Resmin ortasinda 3 kücük noktaya odaklanın 1 dakika sure ile bakin daha sonra gozlerinizi kapayin Bakin bakalim karsiniza kim cikacak.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hayalet gibi bişi çıktı[signature][hline]emrkck.blogspot.com
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 barış manço ya bencettim ben ehehehe..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 resme bakarken o üç noktaya odaklan resime dalıp gitme gözlerini kapayınca çok fazla sıkma.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Zep Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hz.isa[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 zombi gibi bisiye benzettim ben;)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bende hz.isa ya benzettim büyük ihtimallede öylededir. Beni şaşırtan böyle bi resim nasıl bi mantıkla hazırlanabiliyo?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Che edit: yok lam Hz. Isa'ya benziyomuş :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? [Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Aralık 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 che galiba[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hz.isa sanırım[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Resmi daha önce görmüştüm bi forumda, çoğu kişi che dedi, onu kont drakula ve isa takip ediodu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Chasten, 13 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Hz.isa sanırım oha oha cus cus yuh yuh ![signature][hline]Yok
Rush Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hz.İsa biliorum bu resmi.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evet Hz.İsa baya oldu benim de göreli bu resmi unutmustum güzel oldu hehe ilk baktıgımda tırsmıstım[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Mike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 resim nerde ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben goremedim? amip gibi bişey var[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 protozoadır o amip değil.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 çok eski bi resim ya Hz. isa görünüyomuş ama olay şudur: bir foto edit programı açılır resim negatif yapılır. bölece o gözünüzü kapadıınızda gördüünüz şey aynen görülür.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 iyide ortada 4 nokta var :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yıllar önce karşılaşmıştım, lemanda geyik konusu olmuştu :)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 4 küçük nokta görüyorum ben onlaramı bakıcaz? ok =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Noel baba çıktı...Ho Ho Hooo bile dedi bana.[signature][hline]I am very happy with my carrots!
inf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bir müddet gözleri açtıktan sonrada görünüyor.. Vay be :) Bence isadan çok manisa tarzanına benziyor ;)
Öne çıkan mesajlar