Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etkileyici Resim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Resmin ortasinda 3 kücük noktaya odaklanın 1 dakika sure ile bakin daha sonra gozlerinizi kapayin
Bakin bakalim karsiniza kim cikacak.

[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...

Mesaj tarihi:
barış manço ya bencettim ben ehehehe..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
resme bakarken o üç noktaya odaklan resime dalıp gitme
gözlerini kapayınca çok fazla sıkma.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
zombi gibi bisiye benzettim ben;)[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
bende hz.isa ya benzettim büyük ihtimallede öylededir.
Beni şaşırtan böyle bi resim nasıl bi mantıkla hazırlanabiliyo?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Che
edit: yok lam Hz. Isa'ya benziyomuş :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???

[Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Aralık 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
protozoadır o amip değil.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Mesaj tarihi:
çok eski bi resim ya Hz. isa görünüyomuş ama olay şudur: bir foto edit programı açılır resim negatif yapılır. bölece o gözünüzü kapadıınızda gördüünüz şey aynen görülür.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Mesaj tarihi:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
  • Yeni Oluştur...