DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Char karustur. Oyuna artık giremediğim için satıorum. Full item ve kesinlikle dupe yoktur. Ciddi ilgilenenler için mail: [email protected] Çok özür dilerim yanlış oldu. Silinirse sevinirim. [Bu mesaj DeadLy_TurK tarafından 21 Aralık 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 :D Buraya çöp dökmeyiniz çok çok çok... ricaaa[signature][hline]Name: Genuine Nps: 83xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ustten 3. topic[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: independent, 21 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki: :D Buraya çöp dökmeyiniz çok çok çok... ricaaa kopar[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah ) LvL : 61 %30 Np : 100/0 :D Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yada hiç olmadı buraya tıkla[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 cyper ve dupe yoktur :S[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ehueuhe adamı ekledım chara 900 ytl cektı düp kesınlıkle yok dıor chardakı ıtemlere bakın +9 raptor +8 full shell set +1 we +0 we roc x2 glassbelt warrior pentand totamic spear +8 aresde o chara 200ytl versınler 10 gobek at sen :)))[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya neden öyle diyosunuz belki hepsini çıkarıp +8 e bastı. yada gidip blue chest tresure dupeledi onları kırdırarak bastı. :D[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok abi imkansız cypherde +8 shell ve düpe degil lvl 70 adam bıle full düpe item takılıyor ehuehue[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar