kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Heralde aramızda Command&Conquer serilerini oynamayan bir insan evladı yoktur zaten oynamayıp ben strateji oynuyorum hebelek hübelek demeyin saçma olur :p Heh bilenler bilir hell march'ın ne denli süper bir parça olduğunu insanı nasıl gaza getirdiğini, hayatımda hiç bir oyun müziğinin tüylerimi diken diken ettiğini hatırlamıyorum sadece paylaşmak istedim keşke Red Alert 3 te gelseydi alçak Westwood.Parça da geçen tek repliğin ne olduğunu kimse çıkaramamıştır bu güne kadar ancak ek$iden baktığım kadarıyla "we want war, wake up !" olduğu söyleniyor ama kim söylüyor hala meçhul :p edit:müzik bölümüne açıcaktım saçma olur diye buraya açtım tabi tabi burda kalmalı bu konu :p[signature][hline]We want war, wake up ! [Bu mesaj kingpin tarafından 13 Aralık 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 açtım şimdi mp3ünü dinliyorum valla görünce canım çekti(: cidden süper şarkı yannız, inanılmaz gaz we want war, wake up olayını da bilmiyodum, ama cidden öle diyo gibi[signature][hline]In flames we trust.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu kadar mı seveni çok red alert'in :)
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben oynamadım red alert :P pek stratejide oynamadım :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben de vardı Hell March ama kaybolmuş, bi yere upload eder misiniz?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 we want war,wake up! hele arkadan paratrooperler inerken çalması insana über bir gaz verir,harika parçadır.sanırım RA2 de remixlendi,RA1deki ile aynı değil nitekim.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu parça çalarken tüm birimlerle böle hücuma kalkmak falan off off :) savaş sesleriyle falan[signature][hline]Bla bla bla...
Murk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hell March[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ah be ne günlerdi arklarla multi yaparken saldırmaya başlamadnan önce o şarkıya repeat yaptiriyodum ne gazdı ya.
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 RA1 dışında C&C oyunlarını sevmem ama bu parçanın her versiyonuna hastayım =) Her türlü oyunda gaz vermek için kullanılabilir =) Bir de "Fight Win blabla" diye bir parça vardı, o da süperdi.[signature][hline]Tomoe [Bu mesaj Spidee tarafından 15 Aralık 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Allah ulen! hell march ı görünce dedim acaba C&C deki şarkımı falan diye düşünüyodum gerçektende konunun içeriği oymuş offf be ne günlerdi onlar oyunu oynarken bir yandanda şarkıyı bağırarak söylemek... ahh nerde o eski oyunlar ahh... şarkıyı düşündükçe yerimde duramıyoum hücuma kalkasım geliyo... allah! allah! allah![signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
karareis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 orda we want warmı dio ben onu hep hitler comes wake up seklinde dusunurdum hatta ilk oynadıgımda hitler comes heyt hayt gibi bi sey dio sanmıstım hatta ilk oyunda einsteinın hitlerin elini sıkması ve sonucları filan olunca.bunun aslını nerden ogrenebiliriz
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben biraz araştırdım 2 tane söylev var. "We want war, right now" ve "We want war, wake up" bence "We want war, wake up" diyor çünkü we want war, wake dedikten sonra biraz duruyor ve bir anda up! diyor ama biraz derinden geliyor. Doğrusu "We want war, wake up" dır buda google arama şeysi[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende kac yıldır dınlıyom we want war , great bastards die düsünüyodum..[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Benide gaza getirdiniz indiriyorum:) Cidden we want war, wake up! daha yakın ihtimal. [Bu mesaj Redeagle tarafından 15 Aralık 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 wii want wooooor weeeeyk ap! evet,evet öyle diyor : )[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-
kfg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hehe orada "wake" i uzun "up" ı şak diye söyledi diye, ingilizce olarak "solaaaa dön" gibi bir şey söylüyor sanıyordum... hazır ordu filan da var :P...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 red alert 2 yi buldum bir yerden sadece 2. cd çalışıyor (soviet) onda da hiç bir şekilde oyuna başlayamıyorum binalarım patlıyor adamlarım ölüyor direk delirdim :)[signature][hline]We want war, wake up !
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 crackle uğraş biraz,belki ondandır.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sanmıyorum ya..[signature][hline]We want war, wake up !
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 for king and country var daha eski forkinkentiru gibi bisey soylerdi o da
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 doğrudur isim benzerliği var zaten :p[signature][hline]We want war, wake up !
Apache Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 gene gaza geldim birilerini öldürmeliyim :p[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 tıtıtıtıtıtı fikifiki KABUM ratatata gümmmm tıştak tıştak tıştak ratatatat KABUFFF fiuuuvvvvfff TAKATAKA tıkıtıtıı TIŞANK tatatata gifigifigifi fıpıtı fıpıtı :D allah savaş başladı *kaskını takar tüfeğini kurar* of ne günlerdi ya red alert ilk çıktığında taş çatlasa 7 yaşındaydım ve deli gibi oynardım sonrada 99 da falan netten online oynamaya başlamıştık arkadaşta tanyaları çıkarıp rush yapardık base e ''WHATS UP!'' :D heheheh[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore...
Öne çıkan mesajlar