Sailor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 aydır oynamıyordum wowu ama yine açtırdım geçen hafta hesabımı. tabi bu sürede bi sürü değişliklik yenilik olmuş. paladinime baya bir değişiklik geliyormuş 1.9da. ben de oturup kendime göre bir build yapmak, görüşlerinize sunuyorum. 2H kulanmak istiyorum. (wow oynamıyorken bu bölüme de girmez oldum, sitede pek fazla build paylaşılmıyor ama paylaşılmaması konusunda bir kural göremedim. yanlışsak affola :)) buildim bazen site açılmıyo bende, spo içinde de koyayım dedim: [spo1=build]Holy Talents - 15 points Divine Strength rank 5/5 Spiritual Focus rank 5/5 Improved Seal of Righteousness rank 5/5 Protection Talents - 13 points Improved Devotion Aura rank 5/5 Precision rank 3/3 Toughness rank 5/5 Retribution Talents - 23 points Improved Blessing of Might rank 5/5 Improved Judgement rank 2/2 Improved Seal of the Crusader rank 3/3 Vindication rank 2/3 Conviction rank 5/5 Seal of Command rank 1/1 Pursuit of Justice rank 2/2 Two-Handed Weapon Specialization rank 3/3[/spo][signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hiç mi yorumu olan yok :([signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uramarum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 valla kardeş, 10 saat zor dayanmışsın, gördüğüm kadarıyla pek aktif siteye girip yazan , görüş belirten yok, AO dan bir tane son gündür yazan biri yok. burası yine ii sayılır, 14 aralık tarihli baya mesaj var. ya cok tembel adamız bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben retro paladindim ama talent degisince holy oldum resmen :p benim buildimg benim pala buildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sitenin verdiği linkler yanlış oluyor. seninkinin doğrusu bu olmalı: .... evet baya bir holy e kaymışsın. ben daha bi ofansif gittim. pek bi pvp deneyemim de yok öylesine kafamdan yaptım. "şunu alma pek işine yaramaz şuna kay" gibisinden önerisi olan varsa iyi olur :) bir de %8 hızı neden almadın, en büyük değişiklik o gibime geldi benim. ne kaçabiliyorduk ne kovalayabiliyorduk önceden.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pfft yanlis olmus o bole olcak talents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 wow avrupa sitesinde talent sayfası update edilmemişti en son baktığımda, us sayfasından yazıyorum benim düşündüğümü seninkine benzer sailor ilki: (imp seal of rightheousness gayet gereksiz mesela seal of command alırken) düzgün healingli retri zayıf healingli reckoning zayıf healingli retri bu yazdıklarımın hepsi ofansif/supportif grup pvp maksatlı, hepsinde seal of command var çünkü halen soc rank 1 gerekecek kanısındayım purge cost'u artsa da. ha ama yok full supportif pvp yapacağım doğru düzgün bir takımla, kendim cleric gibi heal basacağım baştan aşağı +int ve +healing giyinip dersen şöyle bir build de var: ölmek bilmeyen cleric şu son build böyle önünde arkanda güzel dps insanları varsa rakibi zıvanadan çıkartır eşyaların düzgünse. aynı zamanda high-end raiding'de de iş yapar gayet güzel. imp concentration aura %15 diyor ama orcların stun resisti %25 yazdığı hale %50 gibi nerdeyse, eğer bu da o misal birşey olursa paladinin heallerini kesmek çok zorlaşacak. kendimde bu builde uygun eşya olsa denemek isterdim açıkcası. ne var ki soloda hiçbirşey kesemezsin ne pve ne pvp.. :-) redoubt herkese lazım diye düşünüyorum pvp'de halen, şöyle lawbringer + malistar'la 9k armora ulaşıp sağa sola heal atacaksın mana geri gelecek yüksek spell crit'le, şimdi cleric gibi oynatanlar çok daha rahatlayacak bence.. ayrıca kings de pvp support için çok iyi, mana cost çok düşük ve herkese yarayan bir buff. ben gayet düşük manapoolum olduğu halde kimi görürsem kesin atıyorum, pve raidlerde zaten vazgeçilmez.. ama retribution halen zayıf, repentance geçirildiği halde. reckoning düzeltilmişse reckoning buildi denemeyi düşünüyorum pvp için. ayrıca imp hoj da çok iyi, pvp setiyle 35 sn'ye inebiliyor cd ki yarı yarıya neredeyse. guardian's favor mükemmel tek kelimeyle, kesinlikle lazım pvp için.. vengeance almak şimdi çok zorlaştı pek güçlü bir talent olmadığı halde, alsam bir türlü almasam bir türlü. sanctity aura çok kötü ama pre-req tamamlamak için ekledim bir builde. pvp için unyielding faith süper duruyor doğrusu, onu almaya çalışacağım en azından çünkü savaşın çoğunda fear effect'ler spam oluyor resmen..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hay sam kafami karistirdin iyice hangi talent olarak gitmeyi dusunuosunki simdi? hep protectiona girmissin ben hic protection dusunmedim bile, blessing of kings hos tabi onun icin zaten retribution a gitmisdim ilk basda simdi protection olmus en azindan erken lvllerde alabiliosun holyde gitsen spiritual focus, holy light, illumination ve divine favor olmazsa olmaz sirf onlari almak icin zaten 21 talent gidiyor retroda ise conviction ve deflection onemli benim icin + seal of command lazim >.< 16 talent daha gitti geriye 10 talent kaliyor zaten, redoubt ve toughness gidersin gitmesine bu sefer holy power alamamis oluyorum oda 5% crit for holy spells oda hos bi yandanda persuit of justice de hos :p biirinde gitsen digerinde gidemiyorsun cok sinir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pursuit of justice sakın ha. 3g'lik ayakkabı enchantı o, stacklenmiyor hiçbirşeyle.. divine favor denedim ve beğenmedim ben, overrated buluyorum. daha yukarılarda olsa alınabilirdi ama bu kadar derine koyulmuşken değmez bana göre. illumination eğer deli gibi int ve dolayısıyla spell crit ve +spell crit ekipman (paladinde de heal dışında spell critin işediği birşey yok, holy shock halen komedi) yoksa anlamsız. ben holy'e 30 puan versem hiç soc'la uğraşmam gider cleric ekipmanı toplarım, oom olana kadar heal basarım etrafa.. eğer soc'la melee takılacağım diye düşünüyorsan precision lazım, guardian's favor lazım. precision almadan önce ile aldıktan sonra inanılmaz farketmişti dmg performansım. stunlı bir gıdım canı kalmış priestlere miss oluyordu çıldırıyordum. şimdi karşıda pve giyinmiş warrior değilse misslediğim kimse olmuyor nerdeyse. guardian's favor freedom'u 6 sn uzatıyor, BoP'un cd'yi iki dk kısaltıyor ki bu ikisi paladinin en iyi pvp özellikleri neredeyse. mage'e BoP, warriora freedom, karşıdakiler purgelemezse katliam.. bende şu anda toughness var ama mecburen onu bırakmayı düşünüyorum holy'de 5 talent kaybettiğimiz ve daha düzgün şeyler konduğu için.. ha ama benim gördüğüm olay nedir, stun + command judgement + holy shock + hammer of wrath diye milleti kesmeye çalışırsa bir paladin grup pvp'de oom kalır öyle, gülerler. karşıda rakipler iyi olduğu zaman siz 1sn how cast edene kadar 2-3 tane flash heal iniyor hedefinize. o yüzden holy spellerle dmg vereceğim diye kasmak yerine manayı etrafa heal için harcayıp gene rank 1 soc ve auto-attack'le gitmek daha güvenilir geliyor bana. teketekte rakip healer sınıf değilse soc judgement filan yapılabilir ama karşıda healerlar varken ben denemem grupta 7000 manam olsa da..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pft :p neyse persuit justice cok salakmis stack olmuyosa amacsiz olmus >.< normal movement speedini etkilerse iyi olurdu diyordum neyse final talent plani bu olcak gibi anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pursuit of justice salak birşeymiş onu almam artık. bir de seçim yapmam gerek, SoC un hasarı azaltılıyor SoR ın ise her vuruşta etki etmesi sağlanıyor. judgement of crusader ile holy damagei arttırıp SoR kullanayım diyordum ilk buildi ondan öyle yaptım. bu konuda görüşünüzü bekliyor, SoC hala daha mı iyidir? bir de BoM, BoK olayı var. şu anda BoK u almak için retroya 31 puan vermek zorunda kalmıştım, ama çok da hoşuma gitmedi açıkçası. eu sayfasında BoK hala retronun en ucunda ama us de prot a alınmış. BoM kullanacaksam BoK almayıp başka şeylere kayabilirim. ama BoK kullanacaksam bu sefer imp BoM almak saçma olur. burda da bir seçim yapmam gerek. bir de repeatance için o kadar retro gitmeye değer mi? bu arada invulon, hem 2H weapon almışsın hem de redoubt. çelişki olmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pursuit of justice mi yoksa retri aura mı alsam?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 seal of command daha az dmg veriyor ama daha sık proclayacak, dmg over time olarak aynı olacak. pvp için ve 2h silahlar için halen daha iyi, o kesin.. imp BoM halen saçmasalak, 5 talentla 5-6dps filan artıyor. onun yerine benediction çok daha faydalı.. bende de hem 2H spec hem redoubt var, weapon switch macrosuyla duruma ayak uydurabiliyorum. tepeme 3-4 kişi binip de hayatta kaldığım zamanlar oldu redoubt sayesinde.. ;)[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 valla azim sulaniyo talent treeleri gorunce.. shamanla bir grup buldum pvp icin hep onlarla oynuyorum, bole karsida da full raid olunca baya eglenceli oluyo, ama onlarin paladinleri.. cidden hayran birakiyo adami. 1 warrior 1 paladin birakiyolar bi flag e, cidden aci cekiyoruz adamlari indirene kadar (zerglersek o ayri tabii). hos shamani da elemental yaptim yine, geliyo 1200 critler es ile hehe. bisey sorucam, divine favor NS gibi ayri bir buyu mu yoksa shaman earthshock attigi zaman buyunle beraber divine favor da gidiyomu? ayrica divine favor purgeleniyomu? (eet purgelenmekten baydim, ben kendi shamanimda bu kadar purgelemiyorum be, adamlar purge macrosunu 1. tusta birakmis sanki) ya da purgeleniyosa pvpde cok purgelendigini gordunmu? bide purge bubble nin icinden de yiyomu? eger bunlar olmuyosa almam zaten, oluyosa da bence pvpde cok yararli olabilir. 2dk cooldown uzun degil, bide crit heal hayat kurtarir :) raid buildi yapicam buyuk ihtimalle.. zaten raid pvp ile pve raidin bir farki yok, sadece healerlerin yarattigi agro COK daha fazla heheh.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 divine favor purgeleniyor diye biliyorum ama shielddeyken hiçbirşey purgelenmiyor. NS gibi heali kullanmadan önce atılan bir olay. lakin NS'i manuel purgelemek çok zorken divine favor purgelemek çok kolay olsa gerek. divine favor'un esprisi illumination'la beraber kullanılması yoksa 700hp daha fazla heallemek için 2dk'de bir o talent'a gidilmez yani..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 şimdi iyice inceleme fırsatı buldum üstteki talentleri.. sam'in full retro az heal olanını seçeceğim sanırsam. 60 olunca pvpde nasıl olur bakarım, belki biraz daha heal a kayarım o zaman. sağolun cevaplar için.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Hep sizmi söyleyeceksiniz,sıra biraazda horde tarafında :) Nerf Paladin (Zaten dogal nerfli adamlar ya neyse :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 şu template bu oyundan anlamadığımı gösterir mi :D yok böle[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar