«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bir sene önce atılmış son mesaj. hala devam ediyor dizi ve TV.com listingsde 5. sırada gözüküyor. varmıdır izleyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 walla ben 4 sezon izledim, genelde surukleyici. Bildigin amerikan hayali genç yaşami :D Ama kotu bir dizi degil yani, Bir cok turk yapimdan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 5. sezonu indirip izliyorum ben diğer dizilerin yokluğundan=) fena sayılmaz yani izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 5 mi başladı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 cnbce de izliyorum bazen. Sırf kızları güzel diye. Yoksa konusu çok kolpa. 2 erkek 3 kız dünyada ne kadar bela varsa bunlara musallat. Okul katliamları, sapıklar, mafya, hain belediye reisi, birde dizideki bütün kadınlar önüne gelene veriyor ve paso hamileler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 uyku tutmayan gecelerde izledim bir kaç,fena değil vakit gecirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 pembe dizi yerine biraz daha basketbola ağırlık verseler güzel olcak ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Herkes filozof dizide,bir bölümde Lucas'ın sarfettiği özlü sözlerin yarısını hayatım boyu söylemedim heralde.Bizde hata sanırım dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 5x09 cikti ben izlemeye devam, tabi paylasmayada :D Bi sekilde seviyorum diziyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 BulletRide said: Herkes filozof dizide,bir bölümde Lucas'ın sarfettiği özlü sözlerin yarısını hayatım boyu söylemedim heralde.Bizde hata sanırım dsaf. o klasik abi bütün abd gennçliiii son derece olgun bilgili filosof yetiştirilmekteidr bakınız OTHill :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Cnbc en son 4. sezonu mu verdi 3. sezonumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 3 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 cnbce 1 sezon geriden takip ediyo diye biliyorum ben 4ü verdi 5e başlicak, amerikada 6 var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 çalan müziklerin listesini arıyorum ama bulamadım. smallvillede vardı böyle bi dalga bölüm bölüm çalan müzikleri sıralamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hep sevişiyolar mı bu dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 -its just about sex peyton,aight? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 muzik konusuna katiliyorum. mesela bu hafta cnbce'de hangi bolumdu bilmiyorum ama guzel bir parca caldi, bilinen bir sarki aslinda ama bulamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 http://www.oth-music.com/ bu siteden oynanan bölümlerin müziklerini bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben de çoğu şarkı var dizide çalan bi ara üşenmessem sezon sezon uplarım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 iste tv de izleyince takipcisi degilsen episode hangisi bilmiyor ki insan. gerci bulduk bu seferde sarki yok eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Keane - Everybody is Changing'in sezon finali şarkısı olarak çaldığını duyunca izlemeye karar verdim bu diziyi. http://www.dailymotion.com/relevance/search/everybody%27S+changing/video/x2v4nh_keane-everybodys-changing_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Lorante said: http://www.oth-music.com/ bu siteden oynanan bölümlerin müziklerini bulabilirsin. aradığım şeyin çok daha iyisiymiş teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Innuendo said: iste tv de izleyince takipcisi degilsen episode hangisi bilmiyor ki insan. gerci bulduk bu seferde sarki yok eheh. hangi şarkıymış? sezon bölüm numarası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar