Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Tree Hill

dufrasne

Öne çıkan mesajlar

said:
jankis, 24 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
dizi o.c. nin feci şekilde yandan yemişi.

yine de cumaları can sıkıntısından 2 bölümü izledim.

bayarım bi süre sora =)

oha aynen bunları söylicektim ben de. vaybe![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bencede gayet guzel bir dizi hikaye cok iyi değil ama fenada değil fakir ama gururlu cocuk vs zengin pi.i modunda zengin dallamanın babasına ayar oldum zaten gerçek hayatta gorsem dalacam ...
3 kızda birbirinden güzel bence sarısın olayda bide siyah saçlı ponpon kız var oda feci , öbürkününde mimikleri falan çok tatlı ...
valla ben sevdim ki O.C. sevmem ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
jankis, 24 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
dizi o.c. nin feci şekilde yandan yemişi.

yine de cumaları can sıkıntısından 2 bölümü izledim.

bayarım bi süre sora =)

aynen, dowsons creek'e de benziyor biraz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezonu bitirdim biraz once. oc'nin ilk sezonu kesinlikle degil ama dawson's creek'e 3, oc 2. sezona 5 basar.
muzikleri ayni smallville gibi. konuya bagli muzikler, sozu olsun ritmi olsun.
garip seyler oluyo arada ;)
sophia bush ftw!
eksik kaldigi konu bence bu insanlar ilk goruste aska mi inaniyolar? yani iliskinin gelisimi zayif kalmis. pekistirecek diyaloglar yok. hep sorun oldugu zaman konusuyolar birbirleriyle.
ve tekrar sophia bush ftw![signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

su an 2.sezonu izliyorum ve bence konu olarak o.c den cok daha orjinal ve surukleyici en azindan o.c nin aksine bir sonraki bolumu merak ediyorsunuz özelliklede bölüm sonu ve başlarındaki kitaplardan yapilan alintilar bayagi hosuma gidiyor.1.sezonun final bölümünün sonunu izlemenizi öneririm[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...