dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 güzel dizi bu. cnbce de her cuma 19.00 da , tekrarları ise cumartesi 13.00 da.. lise - basket - aşk üçgeni , klasik popüler gençlik dizisi , öyle i$te :)[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 pek seveni yok bu dizinin ama benim hoşuma gitti :) iyi vakit geçirtiyo en azından. sarışın kız da çok güzel ^^[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 o şarışın adımın sevmediği çocuğunun yandan görünüşü nedense beni sinir ediyor kafasına tavayla vurmak istiyorum =//[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dizi o.c. nin feci şekilde yandan yemişi. yine de cumaları can sıkıntısından 2 bölümü izledim. bayarım bi süre sora =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: jankis, 24 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: dizi o.c. nin feci şekilde yandan yemişi. yine de cumaları can sıkıntısından 2 bölümü izledim. bayarım bi süre sora =) oha aynen bunları söylicektim ben de. vaybe![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 welcome to fight club if this your first night, you have to fight ![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dawson's freak! hehe. o kadar da kotu bi dizi deil ya ezmeyin. guzeldir bir genclik dizisi olarak. populer olmamasi kotu oldugu anlamini vermez dimi?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 walla ben suan sadece pilotu izledim. OC den daha güzel olabilcek bi dizi :) OC hafif baydı zaten.. neyse ileriki saatlerde görücez zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben beyenıyorum ve ızlıyorum valla[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 güzel bir dizi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 9. bölümü izledim demin, bence gayet güzel bir dizi. neden millet begenmemiş anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bencede gayet guzel bir dizi hikaye cok iyi değil ama fenada değil fakir ama gururlu cocuk vs zengin pi.i modunda zengin dallamanın babasına ayar oldum zaten gerçek hayatta gorsem dalacam ... 3 kızda birbirinden güzel bence sarısın olayda bide siyah saçlı ponpon kız var oda feci , öbürkününde mimikleri falan çok tatlı ... valla ben sevdim ki O.C. sevmem ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: zaidral, 25 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki: dawson's freak! hehe. said: jankis, 24 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: dizi o.c. nin feci şekilde yandan yemişi. [signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 abi çok basit rezil bi dizi ya. kızları için çevirmiyorum denk geldigimde. ayrıca populer degil diyen arkadaşı da buradan selamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: zaidral, 25 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki: dawson's freak! hehe. :lol:[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: jankis, 24 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: dizi o.c. nin feci şekilde yandan yemişi. yine de cumaları can sıkıntısından 2 bölümü izledim. bayarım bi süre sora =) aynen, dowsons creek'e de benziyor biraz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 walla ilk sezonu bitirdim, bence fazla kesin kararlı olmayın. bi kere burdaki karakterler daha gercekçi OC ye göre, dizinin kendisi de öle. OC de biraz heyecan olsun die napacaklarını şaşırıolar, kim kiminle belli olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bi ara takıldı gozum ona ordaki muziğe hasta oldum adını bilio msnz??[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bence OC ile hiç alakası yok.Bence konu ornijal ve gayet ii gidiyor.OYuncularda çok ii[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ocle alakası yok da çok sıradannn.sadece kız erkek görmek içn izlio millet:lol:[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: mulgear6, 24 Ekim 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bi ara takıldı gozum ona ordaki muziğe hasta oldum adını bilio msnz?? gavin degraw - i don't wanna be[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ilk sezonu bitirdim biraz once. oc'nin ilk sezonu kesinlikle degil ama dawson's creek'e 3, oc 2. sezona 5 basar. muzikleri ayni smallville gibi. konuya bagli muzikler, sozu olsun ritmi olsun. garip seyler oluyo arada ;) sophia bush ftw! eksik kaldigi konu bence bu insanlar ilk goruste aska mi inaniyolar? yani iliskinin gelisimi zayif kalmis. pekistirecek diyaloglar yok. hep sorun oldugu zaman konusuyolar birbirleriyle. ve tekrar sophia bush ftw![signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: elvyn, 23 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: abi çok basit rezil bi dizi ya. kızları için çevirmiyorum denk geldigimde. rofl.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Evet oc de baydı artık zati sanırım o cocuk dawsons creekte de vardı[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 su an 2.sezonu izliyorum ve bence konu olarak o.c den cok daha orjinal ve surukleyici en azindan o.c nin aksine bir sonraki bolumu merak ediyorsunuz özelliklede bölüm sonu ve başlarındaki kitaplardan yapilan alintilar bayagi hosuma gidiyor.1.sezonun final bölümünün sonunu izlemenizi öneririm[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar