Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 anladığım kadarıyla süt ve tadı kötü olduğu için meyveler ile desteklemişler :D Vanilyalısını alıp deneyeyim bir ara vanilyayı çok severim :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 -pınar prebiyotik de işe yaramassa kapatır giderim bu vücudu,bodruma yerleşirim yav... heh süper ya=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Pardon, Erol Günaydın demişim, evet Engin Günaydın olacaktı.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende cok begendim cok tatlı duruyolar murrun falan =)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 süper reklam hastasıyım özellikle de beynin en sonda kapatıp gitcem bu vücudu demesine bitiorum:D zaten önceden de sölemiştim paticikte:D[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ye ye yeyeye :p cingılıda nil karaibrahimgil yapmış. [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 22 Kasım 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya bende kemiği cok seviorum hatta diorum bölee promosyonn bu maskotlardan dagıtsalar ne guzell olur..pek şşirinler yahuu[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aşırı satar gerçekten, düşünürler herhalde. Ben alırım mesela haha "murrun" taraftarıyım lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kuklaların gözleri süper ya sonnunda sallanıyolarya gözler fırıl fırıl :D[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Yeni bölümde çok iyi ya. Aklımda kaldığı kadarıyla.: -Ben beyinim süt müdür buradan ayrılıp bakkaldan onu alamam. -O senin problemin.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ahaha hangi kanalda çıkıyor gidip bekleyelim reklamlarda :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Başlangıçta gelmiş geçmiş en iyi süt hangisi diye soruyorlar. Sonra : Beyn : Yani bilmediğimiz şeyleri tartışamıyacaz kusura bakmayın. Murrun: Hadi bakalım buyrun. Baarsak: Tabi ya. Sütün ne olduğunu nerden bilecez. Bize bugüne kadar süt mü içirdin ? Sür içsek böyle mi olurduk ? Beyn: Bendemi kabahat ? Baarsak: Tabi sen içirmedin.Sütü mü gösterdin bize ? Beyn: Bir dakika kardeşim.Ben beyinim.Yani ben kendi başıma ayrılıp bakkala gidip o süt mü neyse alıp gelemem ya. Murrun: O senin problemim kardeşim !(Kendini yere atar) Manyak ya muhakkak izleyin.[signature][hline] A darkness more than night. [Bu mesaj sniper tarafından 13 Aralık 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Beyin: eğer pınar prebiyotikte işe yaramazsa kapatır giderim bu vücudu ben! bodruma yerleşirim ya! :D kopuuuuuş! bide engin günaydının o "delkleri çimentoyla kapatalım dedim ama dinnemediniz" diyişine hastayım :D:D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 çok güzel yahu, güzel reklam için illaki de yüksek bütçe ileri teknoloji gerekmezin ispatı gibi reklam.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yaw gerçekten manyak bi reklam.Ben de murrun taraftarıyım.kemiğin konuşması da muahahahhha yani :D[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 beyin konuşurken baarsak beyinin taklidini yapıyo aman dikkat süferdi valla helal XD[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eheheh evet bende baya gülüyordum... =)[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yaw ben bir türlü göremedim yenisini:(.İnternette yok bunun reklamı?[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Burun- Ne biçim yöneticisin sen? Heryer mikrop, ortalık pislik kaynıyor sen hiçbişey yapmıyorsun. Kemik- Ben dedim, heryer delik, bu delikleri çimentoyla kapatalım dedim. Beyin-Olmazsa kapatıcam bu vücudu, Bodrum`a yerleşicem! http://www.turkmekan.net/mizah/ burdan indirebilirsiniz [signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 15 Aralık 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 favori karakterim burun :P bide yere atıyor kendisini ölüyorum ahah[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben beyinin hastasiyim okan bayülgenin seslendirmeside süfer zaten adamin seslendirmedigi olay kalmicak yakinda dialoglarida cok iyi yapmişlar seslerde cuk oturunca hastasi oldugum reklamlardan biri oluverdi :)[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner one part Soldier of Shinra other part Director of TurkSquad Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: kingpin, 15 Aralık 2005 15:56 tarihinde demiş ki: favori karakterim burun :P bide yere atıyor kendisini ölüyorum ahah +1[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Şunların peluş oyuncaklarını promosyon olarak verseler güzel olucak gerçekten. 4 tane alana 1 murrun hedaye[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 reklam gerçekten güsel ama ürünü denedim antibiyotiğe benziyor[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Yaw bana yeni reklamın linkini werin.Eskiyi indirdim ama yenisi yoq.[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar