elazul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu hafta herşey hazır olacak gibi gözüküyor,şimdiden sormak istedim Benim shadow priestim var acaba bu sınavı bu şekildede geçebilirmiyim?Sınav instancedamı geçiyor yoksa açık alandamı?karşı taraf bizi sınav sırasından görse saldırabilirmi?Undeadler saldırıyormuş bizde kaçanları heallıyormuşuz.Gelen undeadler elitemi? lvl kaçlar? Yapan bir arkadaş varsa bilgilerini bizede aktarırsa çok müteşekkür olurum ayrıntılarıyla.[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Shadow priestken yapman biraz zor olabilir cünkü yüksek mana regen gerekiyor, daha da önemlisi yüksek mana pool gerekiyor. Meditationsiz ve Mental Strength(daha dogrusu +10% mana veren dalga) olmadan kasar acikcasi. Bir flash healda canlari doluyor heal kalitesi önemli degil de kac tane fheal atabildigin önemli. renew de cok kullanacaksin ve 15% renew talenti yine baya ise yarar. Saldiran undeadler elite degil tabiki ve onlara saldirmayacaksin bile. Bak bu baslikta acikladim tekrar yazmiyim simdi ordan okursun : ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128416 Kendi deneyimimi de 6. sayfa 3. postta yazdim. Asil ona dikkat et yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 holy ol aleti alip tekrar shadowa don...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 @aquila, ahlaksız teklif yapar gördüm seni XD[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 1-2 hafta içinde alıcam bende inşallah bakalım.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 walla abi ben snn tutorailları okuyarak başladım prieste :) başta holy olduk sora sıkıldım baktım ayakta duramıom shadow a döndüm 1 gold ödedim yane bidaa ödiip sonra bidaa ödersem olmaz:( buff muff alıoruz heralde içeri girmeden önce mana pool ozaman 7k mana demek mana regen itemlerimde war bide %2 şansla allah yardım ederse blue dragon da coşar ozaman belki pot fln kullanabilirsek de çok ii sınav ne kadar sürüo merak etiğim o nekadar uzun yane valla hiç shadowdan dönmek istemiyorum şimdi para harcıcaz ona nese saolasın çok saol harbiden :)[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Demonicrune, healthstone, bandage,mana-heal pot, healer bi pallyden uzun süreli buff(BoS) alirsan gecersin. Mana bitince demonic rune kullan sonra bandage yap (yahut renew), dolmadıysa üzerine mana pot iç babalar gibi devam et yoluna. (Scroll of Sprit ya da sprit veren bir priest te bul) Klavyende disease,renew, flash heal buttonlarini yanyana ayarla. Hızlı olman gerekiyor. 5-6 dakika sürüyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 http://www.wowhealers.com/content/view/124/50/ dan ayrintili bilgi edinebilirsin. İlk aşamadan son aşamasına kadar var. [Bu mesaj samaella tarafından 15 Aralık 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bugun 10. Haftam tam 11 Haftadır Lief düşüyor bileklerimi kesicem artık....[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 partide 2 pala bi lock bide druid bide yanında itemler olursa dahada kolaylaşıyormuş olay. Ama az önce bi adamın yazdığı şeyi okudumda "Got gank by horde 3 times" hehe bizim realm darksorrow ya iğne atsan hordeden dolayı yere düşmezki :( gerçi milletin elinde lolipop gibi anathema war sorun olmaz heralde :) bide mesela adam demiş orada SS vardı üzerimde dirildim sonra bidaa öldüm druid resledi e ozaman yanımıza bi mage alsak oradan blizzard fln atabilirmi?fail olmuomu [signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? [Bu mesaj elazul tarafından 15 Aralık 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Oluyor. Degil blizzard atmak, olduklari yerde ziplarlarsa dahi fail oluyor. Level 63 elite bir demon gelip öldürüyor seni tek vurusta : ) Druid bufflicak thorns, 2 paladin aura accak retrib ve dev, warlockun da imp aurasi olcak iste. Mage, Priest (Spirit) buffini da gelmeden önce alcaksin. Eger manana güvenmiyorsan flask icebilirsin +2k mana veren ama gerekmez heralde sadece 2.5k mana azaldigi anda potioni dik, sonra tekrar icersin coodown bittiginde, mananin bitmesini bekleme yani potion icmek icin o cok önemli. Bir de, oil of immo. cok önemli hatta en önemlisi, iskeletlere vurmaya falan kalkma sakin vuramadan ölyüolar :)[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bak ama abi herkes demişki mage gelsin blizz atsın fail olmaz ama kımıldarsa fail olur!!! bu işçilerin hpsi az heraldeki hemen ölüolarmış dispel veya abolish disease diolar.dispel ndn adamların hasta olduğunu nasıl annayacazki? bide ben bu amelelerin hp si nereden görecem off ne kasıntı quest yada ben kasıldım "v" tuşuna basınca adamların hp i görecem ama disease olduunu göremiomuşsun annamadım walla :/[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Disease olan adam yeserecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 6dalga geliyolar, ben 3 de yatiyorum hep : ) bunyem kaldirmiyor bu quest i ya ... bu kadar denemeden sonra adamlarin bana vermeleri gerekiyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: elazul, 15 Aralık 2005 02:47 tarihinde demiş ki: bak ama abi herkes demişki mage gelsin blizz atsın fail olmaz ama kımıldarsa fail olur!!! bu işçilerin hpsi az heraldeki hemen ölüolarmış dispel veya abolish disease diolar.dispel ndn adamların hasta olduğunu nasıl annayacazki? bide ben bu amelelerin hp si nereden görecem off ne kasıntı quest yada ben kasıldım "v" tuşuna basınca adamların hp i görecem ama disease olduunu göremiomuşsun annamadım walla :/ quest cok basit abi abartma : ) Bi movie indir izle, neyle karsilasacagini gör öyle yap ama. Mage falan karistirmana gerek yok, druid buff + pala retrib aura + oil of immolation ile direk ölüyor zaten gelenler, hic yere riske etme 2 saatini mage sokarak isin icine. Disease olan isci yeseriyor onlara abolish disease atcaksin, bolca da renew ve fheal kullancaksin iste[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 şimdi bir movie'ye baktım, adam tek başına yapıyordu. işin sırrı gelen tüm skeleton'ları kendi üstüne çekmekte sanırım, sonrada immo. pot.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Inanılmaz kolay bir quest. Sıfır ölü ile tamamlamıştım bir kaç ay evel. Tek gereken Mark of the Wild, Arcane Intelligence, Fortitude. Ez-Throw Dynamite II, Oil of Immolation, ve de bir iki tane mana potion gerekir. (Holy Nova varsa fazla kolay, herhangi biri mudahle ederse de fail olur quest). ctrl + v yapip butun heriflerin hpsini ve "diseased" olup olmadiklarini da görebilirsiniz. Yakinlara bir yere Abolish Disease de koyun bence. Son olarak da yolun sonuna götürdüğünüzde cani az olanlara bir renew atip geri kosun ki diger gelenleri de hemen kayıpsız alabil. Ayrıca dediğim gibi herhangi biri mudahle ederse instant fail olur quest ve de cooldown'u var bir kac saat, quest veren gözükmez. not: undead olmalarina karsin fear e immune degiler. [Bu mesaj KoLDaR tarafından 15 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 valla saolun üşenmediniz yazdınız teşekkürler :) strat holy water da baya ii aslında keşke mechanical yetimi kullanmasaydım:( en azından baron peasant callerım war 5-6 saniyede olsa zorlandımmı kullanırım heralde gerçekten bende izledim de çok zor gözükmüyor tek zorluk ilk wave çıkışa yakınken onları hangi arada yolcu edip diğer gelen wave e koşmak izlediğim video da böle druid heal atma animasyonu gibi birşey oluodu işçliere onuda annamadım nese gene çok saolun en yakın zamanda giriom queste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 warcraftmovies.com'da benediction diye aratın, 8dak/16mb'lık bir video var. tek kişi buffsız girişiyor. izleyin güzel güzel.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ya "tek kisi" ne demek, zaten herhangi baska biri mudahle ederse (herhangi bir sekilde heal de dahil) undead immune bir yaratik cikar ikinizide keser. epic equip ile buffsiz, potionsuz, dynamitsiz herseysiz yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Birkaç saat önce yaptım kendi questimi, gece sadece kendi buff'larım ve oil ile denemiştim ama ilk yapıyor olmanın acemiliği vardı ve haliyle fail oldu. Ardından uyku girmedi gözüme başladım farm'a. Felwood'dan tuber ve nightdragon's breath topladım biraz, yeteri kadar oil of immolation yaptım -ki questin anahtarı bence-, blasted lands'den +50 intellect buff veren tekrarlanabilir questi yapıp gerekli buff'ları alıp çıktım yola. Ayrıca warlock bulup healthstone yaptırdım. Baya bir konsantre şekilde başladım queste, yine bu forumda belkide bu konu altında okumuştum emin değilim yeni gelen dalgada altında mor aura tipi ışık olanlar derhal cure edilmeli yoksa kafadan 2-3 kayıpla başlanması muhtemel. İlk denememde çılgınlar gibi flash heal basarak içtiğim mana potion'ları ziyan etmiştim fakat anladım ki bu questte flash heal çoook çok gerekmedikçe kullanılmamalı, renew gayet rahat hayatta tutabiliyor bu nedenle renew+cure kullandım sadece ve gayet başarılı oldu. Demonic rune kullanması tehlikeli gibi geliyor bana çünkü bandaj yaparken mutlaka 1-2 kişiyi kaybediyorsunuz, ya da ben kaybetmiştim ilk denemede diyeyim. Başarılı olduğum bölümde tam eyvah ölüyorum dediğim anda dynamit hayatımı kurtardı diyebilirim, çünkü oil of immolation'ın melee undead'leri öldürmesi için yinede belli bir zaman geçmesi gerekiyor. Son olarak hala benim gibi inner fire'ı refleks edinememiş bir priest'seniz, mutlaka bir add-on bulun çünkü gerçekten çok farkediyor. Neyse sonuç olarak staff'ımı aldım çok mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar