Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kalem arıyorum (manevi değeri yüksek)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Silmarwen, 13 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
Öyle ya bu Penth. Bozuldu iyice =P
Bende 4 haftadır okuldayım. Bi araştırayım. Ama bulursam kalemi elden veririm haberin olsun =)

Ahah bana bozulmuş diyene bak, karga kızartması seni :)
Ahah yeterki bul sen, zaten bi görüşemedik ist.e gelemedim eylül başından[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
@Private: Böyle tek renk değil, bisürü yeşil falan tonları

@Eaglewing: Evet tam o dediğinden yarın ilk iş yüksele bi gidip bakayım. Çok sağol.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
lise 2 deyken yani sene 94 te gok mavisi bir tane almistim . lise 3 te kullandim oss ve oys yede onla girdim . universite 1-2 derken ismail adinda dangalak otesi bir arkadasim sinava gec kaliyorum kalemim yok versene senin kalemi dedi ve bu onu son gorusum oldu .

ilginc simdi konusu acilinca hatirladim ne zamandir aklima gelmemisti bu husus . pic ismail .
Mesaj tarihi:
said:
huun, 13 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
lise 2 deyken yani sene 94 te gok mavisi bir tane almistim . lise 3 te kullandim oss ve oys yede onla girdim . universite 1-2 derken ismail adinda dangalak otesi bir arkadasim sinava gec kaliyorum kalemim yok versene senin kalemi dedi ve bu onu son gorusum oldu .

ilginc simdi konusu acilinca hatirladim ne zamandir aklima gelmemisti bu husus . pic ismail .
ahahh lol :D[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Mesaj tarihi:
said:
huun, 13 Aralık 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
said:
redbmx, 13 Aralık 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
o kalemi bulabilirim. ama iyi para alırım

ismail ?

zuh zuh :)[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Mesaj tarihi:
o kalemler üretimden kalktı, sadece tombul olanlar var piyasada[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
özele girmeyecekse allah aşkına manevi değeri ne anlatsana (sorukdu ama olsun baskı iyidir :) )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Mesaj tarihi:

babamın kalemidir, kendi babam olmasa 1000 dolara alamam elinden,
üstelik çalış vaziyette, üstelik 0.5, üstelik uç kısmı bile yamulmamış, arkasındaki silgisi bile duruyor, bitek uç bozulmada kullanılan iğnesi eksik onuda ben eklerim, bu arada hiç lazım olmadı o iğne, tık demeden çalışıyor

[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 13 Aralık 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
hadi revo bi cevap ver, gerekiyosa yazı yazarken çekilmiş ultra sexi videosunu bile yollayayım
yıkma şu yılbaşı ruhundan anlamayam sap gencin hayellerini[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 13 Aralık 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet, aradığım kalem renkleriyle falan tam olarak o işte..

Yanlız "uçuk fiyat" ya da "iyi para" istemeyi düşünüyorsanız o kadar veremem, zaten başlığın açılış amacı da "parayı bastırırım" tarzı bir şey değildi farkettiyseniz, esas amacım direk bir üyeden almak da değil direk satılan yer varsa onu öğrenmekti, eğer satılan yer ulaşamayacağım biryerdeyse de bir üye benim için alıp yollayabilir mi diye sormuştum. Yani öyle normal değerinin çok üstünde olan fiyata satmayı düşünüyorsanız kusra bakmayın o şekilde alamam.

Öbür türlü tavsiye, mekan gösterimi ve önerileri dinlemeye açığım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Gwindon, 13 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
özele girmeyecekse allah aşkına manevi değeri ne anlatsana (sorukdu ama olsun baskı iyidir :) )

Tanıdığım ve yakın olduğum birinde vardı ve bir kaza sonucu kırıldı, tam manevi değeri nedir ben de bilmiyorum doğruyu söylemek gerekirse, ama esas önemi benim değil onun için yani. Sadece bildiğim çok sevdiği o kalemi, ben de hani sevinsin diye yılbaşında hediye olarak almayı düşünüyodum aynısından.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
o zman bulamassan insani ölçüdeki bir fiyata ulaştırırım.

tüh ya bu fantezimde suya düştü, yok mu şöle dünya kadar parası olup bana vermek isteyen biri.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
forgiver senin Tayyip sevgin bu ortak noktanizdan geliyor demek ki: insanlarin hassas noktalarini sömürerek kazanc saglamak.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Mesaj tarihi:
Konuyu saptırmayın. Benim de Tayyip sevgim var ama insanları sömürmek gibi bir amacım yok o zaman ben biraz farklı mı oluyorum:P[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
Böyle 100 ytl miş falanmış filanmış gibi fiyatlarda haklısınız pazarlık yapılmaz, direk reddedilir, hatta ettim bile okur okumaz. Söyledim baştan konuyu okursanız amacımın o olmadığını.
(edit:neyse)

[Bu mesaj Rewendor tarafından 14 Aralık 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...