Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalvarıyorum bir okuyun.bunları savunacak siteleri nerden bulabilirim!

unac

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bu konuda yarın tartısıcaz okulda.ve karsı taraf Türkiyede kadınların sorunlarını ele alıyor.bu yazdıklarımı savunacaklar.ben bunları nasıl çürütebilirim.bole istatik gostereceim bi site falan yokmu

kadın arastırmacılar ve sorunları= yaptıkları işin ciddiyete alınmamasıı ve universitelerde erkek egitim gorevlilerin calıstırılması bide bunlarla ilgili istatikler

kadınlar ve egitim=tum dunyada oldugu gibi ulkemizdede kadınlar egitim hakkını mucadele ederek aldılar
Eğitim özgürlüğünün kısıtlanması

kadınlarla ilgili istatikler var mesela sole bi istatistik=15 ile 19 yas arası kadınlarda dogurganlık oranı %44 .. bu oran cok yuksekmiş falan filan

bir erkegin gozuyle seriat ve kadın

kara carsafa kaının tıkılıp erkegin gerisine atılması

özgurlukten yoksun kılınması

islamiyetin kadın haklarına saygı duymasına ragmen kadına yapılan 2.sınıf muamele

kadına karsı kullanılan siddet

SİDETE HOSGORU
a fiziksel siddet
bedendeki izlerin altındaki baslıkta cinsel siddet var, sözel asagılama hor gorme, duygusal siddet, ekonnomik sideeet, siddete ugrayan kadınların ruhsal durumları , siddeti uygulayan erkek cesitleri[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımcı olmaya çalışayım,ama önce bir kaç soru sorayım,ona göre birşeyler düşünelim
1.Derste mi tartışılacak?dersin adı ne?hoca bayan mı erkek mi?
bu tartışmadan not yada puan alıcak mısın?
2.Gruplar halinde mi tartışılacak,yoksa sen kalkıp ne gelirse söyliceksin karşı taraf buna cevap vericek bu şekilde mi olucak?
teke tek mi yoksa genel tartışma mı?
3.Aklında ne var dersen kariyer sahibi kadınlardan,ülkemizde başarılı olmuş kadınlardan bahsedilebilir,onlara secme ve secılme hakkı veren ilk dunya ulkelerınden bırı olmamızdan bahsedılebılır.
neyse bı cevapla şu soruları konusalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...