Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I.A (artificial intelligence)

Goarth

Öne çıkan mesajlar

uplarım arkadaş bu konuyu...

olmaz ki böyle film yaa, normaldede ağlamaklı olup ağlama bu filim bitirdi beni yaa
ulan spilberg bu yapılır mı bana

İNSAN SIKICI BİR BİLİMKURGU FİLMİNİN SON 10 DAKİKASI BOYUNCA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLARMI YAA!

bambini annesiöldüğündede ağlamadım vizon telede çocuğun şehit haberi gelincede ağlamadım, buna ağladımyaa! anam babam ölse (Allah korusun) bu kadar ağlarım yaa!

kMilletin deli gibi sıkıldığı filmde ben naaptım ya!
Katır kadar sakallı üniversiteli olacak adam giymiş pijamalarını filmini izlemeye başlamış son 10 dakikada kova kova ağlıyor ya arkadaş varmı böyle bir olay yaa!

yetkili arkadaşlar arada bu konuyu hani vizyon bölümüne sallasak nasıl olur?[hline]Did you feel the wind
As it blew all around you
Did you feel the love
That was in the air

We're lost in space
And the time is our own
Sosyal ağlarda paylaş

son dakikalarda benim gözlerim doldu.
sonu alışıla gelmişin dışında bitiyor ama farklılıkları içiren bir film bence izlenilmesi gerekli.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

Ileride AI ustune arastirma yapacak biri olarak, filme buyuk bir ilgi ile gittim
ve Steven Spielberg du, benim 7 yasimdan itibaren yonetmen olacam Jurassic Park cekecem beeeen diye dolasmami saglayan kisiydi.
Ama cikarken dedim ki, ne S.S. var bu filmde, ne de AI, 3 saatlik bir bosluk.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yalnız ben çok fena oldum. İlk sayfanın sonundaki espri girişimime bir bakın.
Bugün bu başlığı ilk gördüğümde uplandığını farketmeyip "heralde birisi vcd den falan yeni seyretmiş te yazmış" dedim kendi kendime. Bir de "AI" yerine "IA" görünce içimden "arkadaş fransız heralde (Intelejans de Artifisyal) şeklinde kısaltıyor" diye bir espri yapmak geldi. Threadin ilk mesajlarını okurken dahi eski thread olduğunun ayrımına varmadım.
Daha sonra KENDİ mesajımla karşılaştım ve mesaj yapmak istediğim espriyi içeriyordu! İğrenç bir duygu. Aradan iki sene geçmiş, ben hala aynı yerde otluyorum.
Ya da iyi tarafından bakmak gerekirse çok istikrarlıyım, devir değişti diye espri anlayışımı değiştirmemişim ;)
İlginç/rahtsız ediciydi.[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...