BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 uplarım arkadaş bu konuyu... olmaz ki böyle film yaa, normaldede ağlamaklı olup ağlama bu filim bitirdi beni yaa ulan spilberg bu yapılır mı bana İNSAN SIKICI BİR BİLİMKURGU FİLMİNİN SON 10 DAKİKASI BOYUNCA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLARMI YAA! bambini annesiöldüğündede ağlamadım vizon telede çocuğun şehit haberi gelincede ağlamadım, buna ağladımyaa! anam babam ölse (Allah korusun) bu kadar ağlarım yaa! kMilletin deli gibi sıkıldığı filmde ben naaptım ya! Katır kadar sakallı üniversiteli olacak adam giymiş pijamalarını filmini izlemeye başlamış son 10 dakikada kova kova ağlıyor ya arkadaş varmı böyle bir olay yaa! yetkili arkadaşlar arada bu konuyu hani vizyon bölümüne sallasak nasıl olur?[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 abicim şöle eski konuları uplayanlara uyuz oluyorum sölemişmiydim babacum sana =][hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 son dakikalarda benim gözlerim doldu. sonu alışıla gelmişin dışında bitiyor ama farklılıkları içiren bir film bence izlenilmesi gerekli.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Zed, 24 October 2001 02:33 tarihinde demiş ki: tam film bitti sandım, bi yazı çıktı: "2000 yıl sonra..." oha oha oha. nerelere uçtunuz siz be kardeşim? aynen o yazı cıktı kpotum filmden. bi anda içim karardı[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ileride AI ustune arastirma yapacak biri olarak, filme buyuk bir ilgi ile gittim ve Steven Spielberg du, benim 7 yasimdan itibaren yonetmen olacam Jurassic Park cekecem beeeen diye dolasmami saglayan kisiydi. Ama cikarken dedim ki, ne S.S. var bu filmde, ne de AI, 3 saatlik bir bosluk.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ya yalnız ben çok fena oldum. İlk sayfanın sonundaki espri girişimime bir bakın. Bugün bu başlığı ilk gördüğümde uplandığını farketmeyip "heralde birisi vcd den falan yeni seyretmiş te yazmış" dedim kendi kendime. Bir de "AI" yerine "IA" görünce içimden "arkadaş fransız heralde (Intelejans de Artifisyal) şeklinde kısaltıyor" diye bir espri yapmak geldi. Threadin ilk mesajlarını okurken dahi eski thread olduğunun ayrımına varmadım. Daha sonra KENDİ mesajımla karşılaştım ve mesaj yapmak istediğim espriyi içeriyordu! İğrenç bir duygu. Aradan iki sene geçmiş, ben hala aynı yerde otluyorum. Ya da iyi tarafından bakmak gerekirse çok istikrarlıyım, devir değişti diye espri anlayışımı değiştirmemişim ;) İlginç/rahtsız ediciydi.[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yaslandin be gunn artik iki sene seni degistirme yolunda bi etki yapamiyo :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben çok beğendim ( Biraz geç indi ama 256k ile 5 yılda iniyomuş demekkip :P) Başları sıkıcıydıda bence ne bileyim içerik olarak çok geniş bi film yani birçok soru geliyor insanın aklına etik ve teknik olarak. Benim hoşuma gitti yönetmeninide bilmiyodum SS olduguna şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bence mükemmel bir filmdi,her filmde illa aksiyon olmasi gerekmiyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bir bilimkurgu filminin insanı ağlatabileceğini pek düşünmezdim bu filmi izleyinceye kadar. garip duygular içerisindeydim sonlara doğru. ama yine de iyi bir film değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 çooook güzel filmdi bence. şahsen çok etkilendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 6 sene geçmiş bu topic açılalı.. vay be.. Filmi izlemiştim.. ama unutmuştum ve güzel bir filmdi diye tekrar izleyeyim dedim ve hakkaten çok güzel bir film bence. Sonunda baya bi ağladım valla.. çok tatlı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Sonunu biri yazabilir mi spoiler içinde .7 yıllık film unuttum nasıl bittiğini , delircem. [spo]Su altında pamuk prenses falan hatırlıyorum?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 sonu [spo]ya işte o robo-child su altında öyle bekliyo bekliyo 2000 yıl geçiyor. Sonra onu insanlığın geliştirdiği aşmış robotlar buluyor. Çocuğu mutlu etmek istiyorlar ve annesinin saçından bir parça sayesinde dna sını analiz edip annesini simule ediyorlar.Çocukta annesine sarılıp uyuyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar