Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi modifie hangi arabaya?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abso bir yerinde dur kardeşim, baba patisin tövbe tövbee. Nerede senin "BABY ON BOARD" işaretin? :D

Modifiye yapanına göre her araca yakışır, en odun görünüşlü araba bile düzgün adamın elinde konuşur hale gelir. Tamamen kabiliyet ve kullanıcı zevki meselesi. Pimp My Ride programında esasında Amerika'da polis aracı olan iğrenç tipsiz Ford Crown Victoria'yı bile inanılmaz bir alet haline getirdikten kelli benim düşüncem bu yöndedir.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Modifiye dendi mi ne fransızlardan bahsedilir ne de almanlardan. Japon arabaları modifiye olayında 1 numaradır bence.

Ufak bi ipucu, ilk harfi skyline :P
Mesaj tarihi:
skyline olur, eclipse olur...
artı eski kasa civiclerin vtec motor modifiyeye cok yatkın.yeni kasalarında motor aynı vtec ama aerodinamik bakımdan eskisinden kötü.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
said:
onurf, 08 Aralık 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
Modifiye dendi mi ne fransızlardan bahsedilir ne de almanlardan. Japon arabaları modifiye olayında 1 numaradır bence.

Ufak bi ipucu, ilk harfi skyline :P

[spo1=Ahanda araba][/spo]
[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Ağır ağır, yavaş yavaş...
Saplık nedir, ne değildir?

[Bu mesaj Half_Cow tarafından 08 Aralık 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
306 yı beğeniyorum ben modifiye olaylarında abimde vardı birtane GTI çok kral arabaydı severdim. Vtec ler güzel, 5500 den sonra ayrı bi güzel =)[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
civic type-r,integra type-r,206 gti,evo8,impreza sti,rx-8,rx-7,240sx,skyline,350z,a3,a4
daha vardırda bnm aklıma gelmio.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 08 Aralık 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
bide station wagon tuninglere hastayım.
[spo1=touring tuning][/spo]
bunu kullan türkiyede o tamponları acaba kaç günde bırakırsın :D
Mesaj tarihi:
106 vs Civic döndü çok dönem sonra 206 gti çıktı ama aerodinamik yüzünden piyasada patlamamış 206 kalmayınca o dönemde bitti.

Şimdi pek hareket yok bu alanda sanki. 4 kapı inik ve jantlı çok araba görmeye başladım.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Apaçiler ve yan sanayiiler olmasa çok kral modifiye ülkesi olur Türkiye, millet motor sporlarını, arabalarını, motorlarını seviyor, ve bu tarz şeylere ilgililer. Ama işte gel gör ki...[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
herif şahin i düşürmüş doan görünümü wermiş filan tam tepe natilius un ordaym 2 kız karşıdan karşıya geçecem adam kızların üzerine sürdü kızlar hopladı bende arkasındaym bunun, baktm 3 apaçi arabanın içinde gülüo ahaaa bak nası eziodk laaaa baksana sora kızı kesme pozisyonu, bunlar oldukça ben çok bi modifikasyon yapmam ahahah he alırım ev08 type r performans ağırlıklı bşiler yapılır weya s2000 filan
Mesaj tarihi:
aaa onu unuttuk mercedes=brabus
bmw yide bişirket modifiye ediodu ama unuttum
ama brabus un yaptıı arabalar çok kral oluo.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
selam,

greeny o opel ağırlıklı bir firmaydı yanılmıyorsam.

@fistan normalde audi RS modelleri her zaman için avant modellere uygulamış bir firmaydı ama gelen talep üzerinde saloon modellere de uyguladılar.

slogan şudur;
siz m3 ile giderken arkadan bir rs4 sellektör yapıp yol ister. bir kaç km sonra yol vermek zorunda kalırsınız ve o sizi sollarken arka camdan size el sallayan küçük çocuklar ve bagajda da alış veriş poşetleri görmeniz muhtemeldir :D

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
  • Yeni Oluştur...