Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi modifie hangi arabaya?

punishment

Öne çıkan mesajlar

Abso bir yerinde dur kardeşim, baba patisin tövbe tövbee. Nerede senin "BABY ON BOARD" işaretin? :D

Modifiye yapanına göre her araca yakışır, en odun görünüşlü araba bile düzgün adamın elinde konuşur hale gelir. Tamamen kabiliyet ve kullanıcı zevki meselesi. Pimp My Ride programında esasında Amerika'da polis aracı olan iğrenç tipsiz Ford Crown Victoria'yı bile inanılmaz bir alet haline getirdikten kelli benim düşüncem bu yöndedir.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onurf, 08 Aralık 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
Modifiye dendi mi ne fransızlardan bahsedilir ne de almanlardan. Japon arabaları modifiye olayında 1 numaradır bence.

Ufak bi ipucu, ilk harfi skyline :P

[spo1=Ahanda araba][/spo]
[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Ağır ağır, yavaş yavaş...
Saplık nedir, ne değildir?

[Bu mesaj Half_Cow tarafından 08 Aralık 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herif şahin i düşürmüş doan görünümü wermiş filan tam tepe natilius un ordaym 2 kız karşıdan karşıya geçecem adam kızların üzerine sürdü kızlar hopladı bende arkasındaym bunun, baktm 3 apaçi arabanın içinde gülüo ahaaa bak nası eziodk laaaa baksana sora kızı kesme pozisyonu, bunlar oldukça ben çok bi modifikasyon yapmam ahahah he alırım ev08 type r performans ağırlıklı bşiler yapılır weya s2000 filan
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

greeny o opel ağırlıklı bir firmaydı yanılmıyorsam.

@fistan normalde audi RS modelleri her zaman için avant modellere uygulamış bir firmaydı ama gelen talep üzerinde saloon modellere de uyguladılar.

slogan şudur;
siz m3 ile giderken arkadan bir rs4 sellektör yapıp yol ister. bir kaç km sonra yol vermek zorunda kalırsınız ve o sizi sollarken arka camdan size el sallayan küçük çocuklar ve bagajda da alış veriş poşetleri görmeniz muhtemeldir :D

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...