Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cisse Beşiktaş yolunda !

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyle bi durum var, bir oyuncu kendine çok güveniyosa ama şans bulamıyorsa, kesin ilk 11'de sahaya çikacagi bi takimi tercih edip, onu bulunduğu durumdan daha iyi bi yerlere getirmesi onun kariyeri açisindan çok daha iyi olur.

Cennette köle olacağıma cehennemde kral olurum hüey bee!! mantigi biraz, ayrica (bkz: HAGI)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 13 Aralık 2005 05:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadıgım tüm manager sezonlarında takımıma aldıgım bir oyuncu olarak,kendisini cok begenirim cok kaliteli ve genc bjk tabiki gelmez.Keşke alabilse en azından maclarına giderim bjk canlı izleme fırsatı olur ama cok pahalıdır o adam..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 13 Aralık 2005 05:43 tarihinde demiş ki:
Şimdi şöyle bi durum var, bir oyuncu kendine çok güveniyosa ama şans bulamıyorsa, kesin ilk 11'de sahaya çikacagi bi takimi tercih edip, onu bulunduğu durumdan daha iyi bi yerlere getirmesi onun kariyeri açisindan çok daha iyi olur.

Cennette köle olacağıma cehennemde kral olurum hüey bee!! mantigi biraz, ayrica (bkz: HAGI)

İyi de verdiğin örnek yanlış, Anelka desen, Kleberson falan desen anlarım. Ama Hagi'nin cennet ihtimali kalmamıştı. Şanssızlıklar sonucu her avrupa büyük takım kariyeri kötü sonuçlanmış, artık unutulmuş ve gözden düşmüştü, elindeki en iyi seçenek Galatasaray'dı o da geldi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

cennette köle olma mantigi ile kastim avrupanin büyük bir klubunde olup yedek kalmasiydi. hatirladigim kadariyla Hagi'ye de böyle olmuştu. Ya hala büyük takimlardan birinde forma şansı arayacaktı, ya da kesin ilk 11'de sahaya çikabileceği ve avrupa kupalarına katilabilen bir takim bulacakti. O da ikinci şikki seçti dogal olarak. 30-31 yaşina gelen bir futbolcu artik oynamak ister yani.

Ayrica, Newcastle gibi bir takim hala peşinden koşarken anelka örneğini vermen yanliş. Klebberson'u anlarim, adam sürekli yedekti. Ama anelka'nın tek seçeneği FB değildi hala da değil...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 13 Aralık 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu transferin imkanı yok , adamın fiyati asırı yuksektir besiktas verebilirmi bilmiyorum ama verse bilen cisse nin kabul edecegini sanmıyorum ,hem sadece Türkiye Süperliginde oynamaya neden gelsinki kanıtlıyacagı birseyi yok anelka ve alex gibi ama bilemem
gelirse cok güzel olur lige renk katar ama bence imkanı yok[signature][hline]
don't you get it, there is nothing to believe anymore...

[Bu mesaj grelynx tarafından 13 Aralık 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=ben demiştim...]"Cisse ile görüşülmedi"
Teknik Direktör Tigana, Sporting Lizbonlu Beto'nun gündeminde olmadığını, Fransız oyuncu Cisse ile de herhangi bir görüşmenin yapılmadığını söyledi[/spo][signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 13 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
cok basit bi mantik.. tabiki duyulmasın süpriz olsun patlasın diye yapılıyor.. ben inanıyorum. ki bonjo bi fenerbahceli olarak boyle biseyi yazmazdi buralara.. dimi bonjo?

Ya ben ne kadar Fenerbahçeli olsamda bir sürü beşiktaşlı arkadaşım var onlarla konuşurkende yaklaşık 3 ay önce demiştim Cisse beşiktaşa çok yakışır diye.
Şimdide transfer dedikoduları her yere yayıldı bende sevinerek açtım bu topic i..Ama malesef bazı üzülen arkadaşların olduğunu görüyorum bu düşmanlık niye onuda anlamıyorum..Bir Cisse yi çıplak gözle izlemek gerçekten büyük keyiftir bizim için.
Cisse Türkiyeye gelmez diyenlerede Anelka ile Kleberson örneklerini söylüyorum..Bu iki oyuncununda kariyeri Cisse den daha büyüktür...
Ben gerçekten gelmesini istiyorum beşiktaşa , ligimize renk gelsin biraz..
Haber balon felanda değil bazıları kaynak felan istemiş, Fanatik gazetesi , Star Tv ve TV8 de gördüm ve duydum şahsen..Menajerler aracılığı ile görüşmeler olmuş..
Bekleyin ve görün bence Cisse gelecek Beşiktaşa , Demirörende böylece son kozunu oynamış olacak.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...