Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Captain Jack Sparrow Jigsaw Evergreen[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dr.hanibal lectar.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 LOTR'dan Aragorn[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 filim karakterlerini saymıyorum... güncel olsun diye dizilerimizi ele alarak Miroğlu diyorum :) kurtlar vadisi vs. solda sıfır deliyüreğin yanında...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 solid snake[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 darth vader-chewbecca-cirkin[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
kfg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Star Wars: Qui-Gon Jinn Harry Potter: Profesor Snape Snatch: Bullet Tooth Tony[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Goodfellas (1990) Jimmy Conway bole bi filmde yoktur baska herhalde 1 numara bence[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Testere'deki seri katil. Türkçesi iğrenç bi şekilde Yapboz, ingilizcesi de galiba Jigsaw. Adam yapmak istediğim herşeyi yapıyor. Evet bu doğru, ben manyağım! *!Paticik Polis Departmanının En Etkili Timinin Şaşkın Bakışları Arasında Can Havliyle Kaçar*[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Öne çıkan mesajlar