Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüslere resim yapmışlar bööle kapı kapanıyo adam bişi yiyo,kapı açılıyo köpek balığının ağzı açıl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Otobüslere resim yapmışlar bööle kapı kapanıyo adam bişi yiyo,kapı açılıyo köpek balığının ağzı açılıyo, sonra egzost adamın ağzı duman çıkıyo falan böle süper yaratıcılık şeyleri

alıntıdır.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi

[Bu mesaj Fistan tarafından 15 Aralık 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Eksoz ve öpüşme olayı çok iyi olmuş.
renkli dünya :-)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
Son ikisi çok güzel.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
Bunlara benzer bir resim görmüştüm ben de. Bikinisiyle uzanmış bir bayanın resmini döşemişler otobüsün yanına. Kafasının olması gereken yer otobüsün camına geliyor. Kim o cam kenarındaki koltuğa oturursa onun kafası resimde vücudu görünen bayanın kafasının yerine geçmiş oluyor. Ya da buna benzer bir şey :)
Mesaj tarihi:
said:
kickass, 15 Aralık 2005 03:47 tarihinde demiş ki:
yaratıcı :)
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
said:
kickass, 15 Aralık 2005 03:47 tarihinde demiş ki:
yaratıcı :)
[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Mesaj tarihi:
hepsi cok güzel de köpek balığına ayrı bittim :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
bizim ülkeyede uyarlamak lazım bunlardan,azda olsa renk getirir toplu taşıma araçlarına..[signature][hline]gelecek gün kutsalsa,çekilen çile kutsaldır...
herşey 14 aralık için...
Mesaj tarihi:
ben bunun boxerlı olanını görmüştüm zamanında
her koltgun hizasında belden aşağı boxerlı adamlar çizmişler.camdan adamların göğsü ve kafası gorunuyo.boxer giymiş gibi oluyo hehe çok güzeldi o.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
adamlar yaratıcı . çok süper fikirler hakkaten[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
said:
knoxville, 15 Aralık 2005 08:10 tarihinde demiş ki:
kadıköyde gördüm ben. camdaki insanların sadece suratı görünüyo ya. gerisini etekli falan kız bacağı çizmişler.

delikanlının biri inip otobüsü parçalamamış allahtan.[signature][hline]The Blood is Love.
  • Yeni Oluştur...