Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Otobüslere resim yapmışlar bööle kapı kapanıyo adam bişi yiyo,kapı açılıyo köpek balığının ağzı açılıyo, sonra egzost adamın ağzı duman çıkıyo falan böle süper yaratıcılık şeylerialıntıdır.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi[Bu mesaj Fistan tarafından 15 Aralık 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Eksoz ve öpüşme olayı çok iyi olmuş. renkli dünya :-)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
chagy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hepsi var bende hatta çıplak hatun olanıda var :lol:[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ahhaa çok sağlam harbiden...:)[signature][hline]kissy kissy...boo!! Garbage =o= FM@ wj -alatariel-
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 reklamcılık buna diyolar sanırım :D[signature][hline]My Space
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 odevde kullanabilirim bunları iyiymiş baya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Başlık kısa olmuş ama zaten max bu kadar oluyo..
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çok güzel bişey olmuş bizim iett lerede isterik[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Son ikisi çok güzel.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do
kickass Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yaratıcı :)[signature][hline]Unlimited Reseller
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Burda niye dandik dandik yeşile boyuyolar be[signature][hline]Order Within Chaos....
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bunlara benzer bir resim görmüştüm ben de. Bikinisiyle uzanmış bir bayanın resmini döşemişler otobüsün yanına. Kafasının olması gereken yer otobüsün camına geliyor. Kim o cam kenarındaki koltuğa oturursa onun kafası resimde vücudu görünen bayanın kafasının yerine geçmiş oluyor. Ya da buna benzer bir şey :)
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: kickass, 15 Aralık 2005 03:47 tarihinde demiş ki: yaratıcı :) [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kadıköyde gördüm ben. camdaki insanların sadece suratı görünüyo ya. gerisini etekli falan kız bacağı çizmişler.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çok hoş :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: kickass, 15 Aralık 2005 03:47 tarihinde demiş ki: yaratıcı :) [signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ehehe güzel yaratıcılık. Vallaha köpek balığı birde öpüşme hoşuma gitti :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Çok önceden görmüştüm bunları. Egzos süper :) Bi de bi reklam vardı otobusün üzerinde bir kadın vücudu resmi vardı tam kafasının geleceği yer boş ve cama denk geliyodu. Oraya oturan bir adama dışardaki herkes hareket falan yapıyodu. Güzel reklamdı =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hepsi cok güzel de köpek balığına ayrı bittim :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bizim ülkeyede uyarlamak lazım bunlardan,azda olsa renk getirir toplu taşıma araçlarına..[signature][hline]gelecek gün kutsalsa,çekilen çile kutsaldır... herşey 14 aralık için...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 supermis cidden[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben bunun boxerlı olanını görmüştüm zamanında her koltgun hizasında belden aşağı boxerlı adamlar çizmişler.camdan adamların göğsü ve kafası gorunuyo.boxer giymiş gibi oluyo hehe çok güzeldi o.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 adamlar yaratıcı . çok süper fikirler hakkaten[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: knoxville, 15 Aralık 2005 08:10 tarihinde demiş ki: kadıköyde gördüm ben. camdaki insanların sadece suratı görünüyo ya. gerisini etekli falan kız bacağı çizmişler. delikanlının biri inip otobüsü parçalamamış allahtan.[signature][hline]The Blood is Love.
Öne çıkan mesajlar