Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baronun ezılmesı dogal bı yandan da heyecanı we husranı war cunku bu kadar yaptıgı seyı kıme bırakacagından kuşkulanıyor..[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 24 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
ya bu baronun kızı ne kadar çirkin ya...makyajla dahada iğrenç oluyo offf...hakkaten çok itici gelmeye başladı kız...

Mandooo senin zevkine! diyorum ben baska birsey demiyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
bencede çirkin :P özgü namal ondan daha gzl[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
e kız muhabbet yapmıcaksak neyin muhabbetini yapacazki?
dizi artık konusundan iyice saptı..
baron u resmen ezikleştirdiler...karizmasını bitirdiler...e daha ne??
çat çu adam vuruyolardı eskiden o tutuyodu..şimdi o da yok...bırakın bari kız muhabbeti yapalım...
zaten Asiye ve Hüsrev ağanın KIZI öldü çok üzüldüm...

of asiye of....of hüsrev ağanın kızı off ki ne offff[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan
-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
evet koskoca baronun kendini savunacak adamı yokmu ? gerçi polatında yok. :) polt abdulhey memati dayı erhan , 5 kişi mevzuya gidiyorlardı dayı ve memati gitti bakalım nolacak :D[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 26 Aralık 2004 18:17 tarihinde demiş ki:

of asiye of....of hüsrev ağanın kızı off ki ne offff

Nazooooooo.....[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
said:
DuNgEoN, 26 Aralık 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
Baron artık polat oldu.Yani anlam veremedim ben koca Baronun polatamı ihtiyacı var.Neden bu kadar korktuki..

Tek derdi Polat'ın oğlu olup olmadığını öğrenmek ve şu anda ona inanıyor.

[Bu mesaj hasansemre tarafından 29 Aralık 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Polatın sokaklardaki gücü Memati idi ve ayrıldılar yani şu an Polathakkaten 3 kişi demek yanlış olmaz. Yani 5 tane adam yollasa Kirve Polat efsanesini kökünden halleder. Veya daha temizi bombalasa daha kolay olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
kurtlar vadisi fanatiği olan kardeşim netten bölümlerini indirmiş...2. bölümü izliyodu bende seyrettim :)
o zamanlar bu polat dublajsızmış daha iyimiş ya hakkaten...[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan
-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
bu akşam gene kurtlar vadisi moduna giriyor muyuz? bugünkü bölümün fragmanımsı bir şeyini verdiler mi?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Mesaj tarihi:
Polat dublajsız değildi, ozaman başka birinin sesini kullanıyorlardı şimdi biraz daha otoriter bir ses kullanılıyor. Şu an ki konumuna daha uygun bu sesi bence.

Kurtların fragmanlarını internette kendi adındaki fan sitelerinden bulabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Ana KV var bu akşam..
KV ye kadar derse çalışayım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Mesaj tarihi:
koptum ya güllüye.yok ozel mozel seyler benim cok param var dedi haha yarıldım[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...