-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Polat Pala'nın aslan beyi neden oldurdugunu ogrenmeden yada ona o emri kimin verdigini ogrenmeden oldurmıcek gibi.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Dayının mezarı palayı öldürmeden kapatmıcaklarına göre palayı öldürecekler...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 çekirge misali Palanın bir şansı daha var =)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya bu kirve kim kendini gösterdimi hiç ??[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 wöldürsenler artık ya nefret edfıom paladan bizim vbilfgisayar hojasına benzior[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Palayı bence gözlükleri takılıyken gözünden vurup öldürecekler. Esasında cümle aleme rezil olsun diye tecavüz edip resimleri gazetelere versinler ve serbest bıraksınlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 abartınız olayı :)[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Grimwolf, 29 Kasım 2004 02:19 tarihinde demiş ki: Palayı daha 5-6 bölüm öldürmezler Pala ölürse sataşcak adam kalmaz şimdi :) ellerinde ekşını bol bi senaryo varsa hazır yazılmış kıyarlar palaya..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bencede kıysınlar polat kacırmamalı palayı ayagının altından[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Palanın bılgılerı dahılı herseyı ama herseyı konusmadan bırakmayacagına emınım...Mito dahıl buna..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
sniper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 64. Bölüm: Kurtlar Vadisinde geçmiş konuşulmaz... Pala, Polat’ın ayaklarının altında, ölümle yaşam arasındaki çizgide… Polat, Pala’dan istediklerini öğrenebilecek mi? Seyfo Dayı’nın kahvesinde matem var; son kabadayı da tarih oluyor. Mito, Elif’in getirdiği resimdeki üçüncü şahsı araştırıyor. Doğu Bey, Ali Candan hakkındaki gerçeği istiyor. Vadideki herkes, fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini merak ediyor. Safiye, Kılıç’a yüzündeki izi soruyor. Sabahat Hanım yaşananlardan sonra soluğu Ömer Baba’nın evinde alıyor ve Nazife Anne’nin hiç beklenmedik tepkisiyle karşılaşıyor. Polat, Kirve’nin kim olduğunu soruyor… Sorular en beklenmeyen anlarda cevap bulunuyor! Kurtlar Vadisi’nde geçmiş konuşulmaz. Yap bozun parçaları yavaş yavaş ortaya çıkıyo anlaşılan.[signature][hline] A darkness more than night.
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 8221.. neyse anlamadım ama görüceğiz yarın ehi :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Evet yeni bölümde yaklasti ya keske bu dizi haftada üç gün falan olsa beklemek çok zor.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 2 hafta sonrada gelin yazın "bıktım ya bu diziden" "kaldırsınlar artık" adamlar en iyisini yapıyolar.. senin dediğin gibi olsa burda bu kadar tahmin yapılmazdı..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Herhalde canim ciddi olarak yazmadim zaten sadece heyecan düzeyimi belirtmek istemistim. Yoksa dedigim siklikla yayinlansa ohoo sikilmayi birak bir kere yapimcilar acele edip kaliteden ödün vermek zorunda kalirlardi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yuh be bu ne sevgidir..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 arkadaşlar bu halil ibrahim'i nerde bulabiliriz??.. mp3 olarak bi site warmı?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Az sonra Kurtlar Vadisi ... İçimdesin nasılsaaaa içimdesin nasılsaaaaa :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Başşllllaaddııı ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 millet wadi başladı ben dalıyorum...hadi..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 getti pala. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ahanda pala gitti !!![signature][hline]
screamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 I see dead pala[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Öne çıkan mesajlar