Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dayının mezarı palayı öldürmeden kapatmıcaklarına göre palayı öldürecekler...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
said:
Grimwolf, 29 Kasım 2004 02:19 tarihinde demiş ki:
Palayı daha 5-6 bölüm öldürmezler
Pala ölürse sataşcak adam kalmaz şimdi :)

ellerinde ekşını bol bi senaryo varsa hazır yazılmış kıyarlar palaya..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...
Mesaj tarihi:
Palanın bılgılerı dahılı herseyı ama herseyı konusmadan bırakmayacagına emınım...Mito dahıl buna..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
64. Bölüm: Kurtlar Vadisinde geçmiş konuşulmaz...

Pala, Polat’ın ayaklarının altında, ölümle yaşam arasındaki çizgide… Polat, Pala’dan istediklerini öğrenebilecek mi? Seyfo Dayı’nın kahvesinde matem var; son kabadayı da tarih oluyor. Mito, Elif’in getirdiği resimdeki üçüncü şahsı araştırıyor. Doğu Bey, Ali Candan hakkındaki gerçeği istiyor. Vadideki herkes, fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini merak ediyor. Safiye, Kılıç’a yüzündeki izi soruyor. Sabahat Hanım yaşananlardan sonra soluğu Ömer Baba’nın evinde alıyor ve Nazife Anne’nin hiç beklenmedik tepkisiyle karşılaşıyor. Polat, Kirve’nin kim olduğunu soruyor… Sorular en beklenmeyen anlarda cevap bulunuyor! Kurtlar Vadisi’nde geçmiş konuşulmaz.

Yap bozun parçaları yavaş yavaş ortaya çıkıyo anlaşılan.[signature][hline] A darkness more than night.
Mesaj tarihi:
8221.. neyse anlamadım ama görüceğiz yarın ehi :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Evet yeni bölümde yaklasti ya keske bu dizi haftada üç gün falan olsa beklemek çok zor.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
2 hafta sonrada gelin yazın
"bıktım ya bu diziden"
"kaldırsınlar artık"

adamlar en iyisini yapıyolar.. senin dediğin gibi olsa burda bu kadar tahmin yapılmazdı..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:

-Sadece arkadaşız...
Mesaj tarihi:
Herhalde canim ciddi olarak yazmadim zaten sadece heyecan düzeyimi belirtmek istemistim. Yoksa dedigim siklikla yayinlansa ohoo sikilmayi birak bir kere yapimcilar acele edip kaliteden ödün vermek zorunda kalirlardi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu halil ibrahim'i nerde bulabiliriz??..

mp3 olarak bi site warmı?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:

-Sadece arkadaşız...
Mesaj tarihi:
Az sonra Kurtlar Vadisi ...

İçimdesin nasılsaaaa içimdesin nasılsaaaaa :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Başşllllaaddııı ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
millet wadi başladı ben dalıyorum...hadi..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:

-Sadece arkadaşız...
  • Yeni Oluştur...