Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Ewt Laz Ziya Çakır tamam ya diğerleri hadi yeşil de kesin Polat olsun çünkü kim olduğu bilinmiyor geçmişi yok falan fişman diyelim onuda geçelim zaten aslan'da olsa aynı şey çünkü misyonları aynı.
Ama diğerleri.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi aralar nuriş diye bi adam vardı o bu dizide yer alıyor mu?
Yani nurişi canlandıran bi karakter var mı?
Bİde düzeltiyim ilk postta Laz Ziya = Mehmet Ali YIlmaz demiştim pardon Testere = Mehmet Ali Yılmaz[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Çakır yanlız girse oraya hayatta çıkamaz ama yanında Polat ve Polat olduğu içinde Aslan'da olucak o zaman Tombalacının pek bi şansı kalmıyor.
O kadın yani Estel veya Ester İsrail'li ve zengin bir kadın olmalı ki kimse yaklaşamıyor ve yaklaşamıyacak ta taki Aslan onu da bitirelim diyene kadar.
Sıradaki konsey üyesi ise Hüsrev ağa Eren'i kurtarmak için Polat Hüsrev ağanın yanında ki adama gidecek ve o adamı alınca Hüsrev ağa Polat'ı düşman ilan edicek Laz Ziya'da Hüsrev'in yakın arkadaşı olduğu için Ziya'da Polat ve Çakır'ı silecek defterden ama en kısa sürede Çakır konseye girebilir.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tahminimce son reklamdan sonrasını izlemedim 10'a 5 vardı reklam girdi bende bilgisayarımın başına gittim bi daha da geri dönmedim tombalacının evine mi girdiler.
Eğer girdilerse baya bi sürmüş benim son reklam dediğim yerden sonra :) ama çıkarlar dün akşam ben Polat Elif'e söyliyecek sandım ben Ali'yim diye ama gene olmadı bide Bu Deli Hikmet aslında çok akıllı Polat olan herşeyi anlattı ama Hikmet her şeyi çözerken bu olayı çözemedi yada çözmek istemedi.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru dün akşam omzunda yatıyor beni anlatıyor falam filam söyledi Elif de eee sen ne yaptın dedi ama kafalarında hiç mi soru işareti kalmıyor daha önce Elif'in sevdiği herşeyi biliyordu bunları bi birleştirse kendi de anlıyacak ama biraz saf galiba o kız Hikmet'e dazlak olayını falan anlattığında Hikmet anladı sandım çünkü polis geldiğinde silahını aldı ama sonra o da boş çıktı.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ben sevmedim bu bölümü fazla eski olaylarlan boğdular elde tutulurda birşey kalmadı çakır biraz baba sözü dinlemesi gerekiyor[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Arada, Show Tv nin sitesinde kurtlar vadisinin wallpaperları vardı , orda arkada bi kurt vardı mavi renkli, aradım kurtun orjinal vesiyonunu buldum kendi cep telelfonuma wallpaper yaptim (:
sizde koymak istiyorsaniz koyuyom buraya 128*128 boyutunda ayarladım
[hline]BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...