hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ewt Laz Ziya Çakır tamam ya diğerleri hadi yeşil de kesin Polat olsun çünkü kim olduğu bilinmiyor geçmişi yok falan fişman diyelim onuda geçelim zaten aslan'da olsa aynı şey çünkü misyonları aynı. Ama diğerleri.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bence paraların toplandığı israilli adam varya oda banker Besim Malik[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bi aralar nuriş diye bi adam vardı o bu dizide yer alıyor mu? Yani nurişi canlandıran bi karakter var mı? Bİde düzeltiyim ilk postta Laz Ziya = Mehmet Ali YIlmaz demiştim pardon Testere = Mehmet Ali Yılmaz[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Tombalacının konsey başkanına yolladığı karısı olan kadının dizideki önemi ne yani neden bir güç gibi gösteriliyor? Bi aşiret lideri falan mı? Birde lütfen yanaklarını o kadar sıkarak durmasın garip oluyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Hala bu kadın kimin nesi bilen yok mu? Ve bence gene Arslan bey devreye girip kurtarıcak bizimkileri özel timle falan onlardan evvel dalıcak bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Valla böyle ne olur bilmem ama Polat istediği kadar özel tim eğitmeni olsun o evden o dördü mümkün değil çıkamaz. Sağlam bir destek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Valla Çakır yanlız girse oraya hayatta çıkamaz ama yanında Polat ve Polat olduğu içinde Aslan'da olucak o zaman Tombalacının pek bi şansı kalmıyor. O kadın yani Estel veya Ester İsrail'li ve zengin bir kadın olmalı ki kimse yaklaşamıyor ve yaklaşamıyacak ta taki Aslan onu da bitirelim diyene kadar. Sıradaki konsey üyesi ise Hüsrev ağa Eren'i kurtarmak için Polat Hüsrev ağanın yanında ki adama gidecek ve o adamı alınca Hüsrev ağa Polat'ı düşman ilan edicek Laz Ziya'da Hüsrev'in yakın arkadaşı olduğu için Ziya'da Polat ve Çakır'ı silecek defterden ama en kısa sürede Çakır konseye girebilir.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bence çıkıcaklar evden ama biraz kasıcaklar... yakında da tombalacının yerine bir başkası geçer artık onunla uğraşmaya başlarlar...[hline]"Never turn your back on friends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ben tahminimce son reklamdan sonrasını izlemedim 10'a 5 vardı reklam girdi bende bilgisayarımın başına gittim bi daha da geri dönmedim tombalacının evine mi girdiler. Eğer girdilerse baya bi sürmüş benim son reklam dediğim yerden sonra :) ama çıkarlar dün akşam ben Polat Elif'e söyliyecek sandım ben Ali'yim diye ama gene olmadı bide Bu Deli Hikmet aslında çok akıllı Polat olan herşeyi anlattı ama Hikmet her şeyi çözerken bu olayı çözemedi yada çözmek istemedi.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Valla Polatın daha birşey söylemesine gerek yok ki daha ne desin çocuk. Bu Elif anlamadıktan sonra ben Aliyim dese Elif gene hımmm güzel diyip bağırmaya başlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Doğru dün akşam omzunda yatıyor beni anlatıyor falam filam söyledi Elif de eee sen ne yaptın dedi ama kafalarında hiç mi soru işareti kalmıyor daha önce Elif'in sevdiği herşeyi biliyordu bunları bi birleştirse kendi de anlıyacak ama biraz saf galiba o kız Hikmet'e dazlak olayını falan anlattığında Hikmet anladı sandım çünkü polis geldiğinde silahını aldı ama sonra o da boş çıktı.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 lol gercekten ha evde salaksin sen diye televizyonla konustum sonunda elif yuzunden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 KIM 1 Elif 2 valla salaklıkta.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 gusel yerde bitti ii çatışma olcak diger bolum[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ben sevmedim bu bölümü fazla eski olaylarlan boğdular elde tutulurda birşey kalmadı çakır biraz baba sözü dinlemesi gerekiyor[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 http://fp.culttv.plus.com/ukculttv/wolflake.html ya şu dizininm logokurt lar vadisine benziyo sanki yazı fontu aynı gibi biri vadi diğeri göl (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ewt hemen hemen aynısı inşallah çalıntı olan veya esinlenilen budur ama büyük ihtimalle bizimkiler buna bakarak yapmıştır:([hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 tombalacının sığnak öle bi yerki adamları coltla dolaşıyo zatem 4 kişi imkansız kesin kayıp verirler yada bi yerden nasıl olcaksa yardım gelir seyfo ölür diyorum ama belli olmaz genede[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 banada seyfo vurulcak gibi gleio bence memati kesin adam cagırdı cagırimmi demişti çakır istememişti ama çagırmış olabilir[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 seyfo ölsünde mematiye bisey olmasin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bence ya sefyo ölür zaten yaş ilerlemiş v.s yada aslan bey koşar yardıma[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bu Arada, Show Tv nin sitesinde kurtlar vadisinin wallpaperları vardı , orda arkada bi kurt vardı mavi renkli, aradım kurtun orjinal vesiyonunu buldum kendi cep telelfonuma wallpaper yaptim (: sizde koymak istiyorsaniz koyuyom buraya 128*128 boyutunda ayarladım[hline]BedaXa.ComIpAdresimNe.ComMatrix Code SystemKomiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 o ne öle be hoşt ![hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 //*-Spoiler-* Sonunda Polat'ın Ali olduğu ortaya çıkıyor ve Kılıç Ali'nin öz babası...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar