Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Güzel bölümdü. Doğu Bey tiplemesi çok hoşuma gitti. Aslanın bıraktığı zarfı açmadılar değil mi? Arada kaçırdığım bölümler oldu dün. Zarftan Polatın Ali olduğu çıkacak ama genede merak işte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 zannetmiyorum...öle bişi olursa film kopar...ama ali oldugunu hissettirir...zaten aslan amca zarfı ömer efendiye getirmedi...ömer efendi sadece aracı..ondan göndermesini istedii... ayrıca polat kimin oğlu sorusunu izleyicide bıraktılar...Baron'la alakası yok dediler...ee bu polat o.ç mu?.....Zaten polat hey'in derin dewletten oldugunu anlamış suriye kibritinden :D:...eheuhueh...zekaya bakarmısın... Aslan amcanın düzenekleride cidden çok hosuma gitti ama biraz abartıyolarmı ne :)[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Abi nedir ya Aslan Amca'nın düzeneği cidden: Adamın nabzına falan mı bağlıydı o düzenek, ölünce harekete geçti.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 DNA testi yaptırırlar olur biter. Bu arada bence Polat eğer gerçek kardeşi değil ise Sophieyi kaçırmasa iyi eder. Dizideki en güzel kız o valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hehe Sophie güzel ama Elif de fena değil ya. Gerçi büyümesi lazım biraz Elif'in[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 polat alemdar (necati şaşmaz) dizide baronun kızına (begüm kütük) kancayı takmasa da olur çünkü gerçek hayatta kancayı çoktan takmış :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 08 Ekim 2004 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Wispy, 08 Ekim 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Abi nedir ya Aslan Amca'nın düzeneği cidden: Adamın nabzına falan mı bağlıydı o düzenek, ölünce harekete geçti. ya saat 18:45..yani 6-9u gösteriyo saatden 6 adım geri 9 adım sola atınca bi halıya geliyosun normalde saat durmuş vaziyette halıya geldiğinde saat çalışıyo... Polatta kaldırdı halıyı kırdı parkeyi bi kitap yazmış aslan amca... Bide banyoya gizli bi exit koymuş asansör boşluguna çıkan...düzenekler bunlar işte..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben bir de aslan ölünce patlayan bombalardan bahsettim[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ewet gerçek hayatta polatla sofya sevgililer..akmerkezde basılmışlardı hatta..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Wispy, 08 Ekim 2004 12:29 tarihinde demiş ki: ben bir de aslan ölünce patlayan bombalardan bahsettim e onlarda aslan amcanın düzenekleri..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bir komplo teorisi daha aklıma geldi :) Abdulhey Aslanın adamı değil de esasında devletin Aslanın takımına sızdırdığı kişi bence. Doğu Beye evet sızdık dediği kişi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bence Ali Abdülhey[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordach Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Oncelikle selam .... Arkadaslar bende kurtlar vadisi hastalarindan birisiyim.Dunku bolumde Aslan Bey'in gunlugunu okuyordu Polat orda bir soz gecti seni biz efe karahanli yaptik dedi bence sallamis cunku benim tahminimce efe karahanli gercekte de polat'1n ta kendisi yani Bir uclem ::::> Ali = Polat = Efe Karahanli Sizce nedir ben bu teoriyi ortaya cikardim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ewt bence de doğu beye söylenen adam olabilir abdulhey ama belli olmaz bu arada bence efe-ali-polat aynı hep ama tam olarak kesinleşmesin die söylenmedi yani ne bilim belki gerçekten babası olduğunu öğrenseydi ona karşı savasamazdı tarzı seyler babası sonuçta...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Yalnı olay güzel hazırlanmış Polat için. Yani zaten hali hazırda Ali ve Polat arası bir kimlik sorunu yaşıyordu bir de bu Efe olaya katılınca tam piskopat olacak. hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 valla böle senaristleri gerçekten ayakta alkışlamak lazım dört dörtlük bir senaryo yazmış adamlar izleyiciyi sıkmadan diziye bağlı tutuyorlar ve birdahaki bölüme meraklanmalarını sağlıyorlar gerçekten helal olsun.diziyle ilgili kafama takılan bikaç şey var bu yeni bölümde Doğu ne ayak öle posta fln koydu o sahne çok gazdı ama bide arkadan hekimoğlunu girdiler allahhh dağılın ülennn moduna girdim direkt o derece yani :) neyse bu doğunun olayı ne yani devlette ne görevi yapar bildiğim kadarıyla aslanın üstü bu adam ama aslanın üstü ne iş yapar? ben diziyi geçen seneden beri izliyorum(kumarhane baskını) bide ilk 2 bölümünü cdden izledim o yüzden tam anlamıyla bilmiyorum.Bu doğu aslanın yerine mi geçicek? böle adamda soru işaretleri bırakıyorlar sonra bekleki gelsin haftaya perşembe :) Şimdi Abdülheyle polat kanka olurlar nasıl olsa ikiside devlet adamı öğrendiler birbirini haa bide unutmadan zarfın içinden ne çıkıcak çok merak ediyorum başlarda bütün operasyonu açığa kavuşturcak bilgiler vardır diye tahmin ediyordum ama polat aslanın kitabındaki yazıları okuyunca operasyonun devam ediceğini düşündüm o yüzden gel ğerşembe gel...[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ben neyden korkuyorum biliomusunuz ? Simdi zarfta Polat'in,Ali olduguna dair bisiler yazmissa ve Deli Hikmet zarfi okucak bilmem ne ben iyice heyecanlandim acaba ogrense ne yapar ? Bence Polat'a saldirir . Deli Hikmet : Ali madem devlet icin calisiodun neden benide yanina almadin. Hani devlet sirlari manyagi ya o bakimdan :) Baska bise icin deil yane ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Daha açmadan Polat ellerinden alacak zarfı bence. Yani o yaşlı amcaya oğlun ölmedi vatanına hizmet ediyor gibi satırlar da olabilir. Yani direk Ali=Polat demez belki :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ya bu son bolumlerde Elif cok uyuzuma uyuzuma gitmeye basladi ... Ne bilim zarfi acimmi acmiyimmi ? Daha sonra mezar kazmalar felan filan ya Kardesim zarf sana kalmissa ac baskisinin malina neden bakion . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ali=Polat=Efe teorisi çok mantıklı bana şimdi Pala ile Polat birbirlerine girecek gibi geldi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Pala da Polat gibi piskopat baya keyifli çatışmalar olacak ve işin kötüsü bu sefer Polatın arkasında eğer Doğu Bey olayları çözmez ise devlet desteği olmayacak. Yani Polat Palayı haklarsa Devletin adamını vurmuş ve dolayısı ile Nasırlı Adamı sinirlendirmiş olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Simdi dunku bolumu izlediyseniz soyle bise dedi polat : -Ben devlet icin calisanlari oldurmem . ( Peki ne kadari dogru ) Pala pisko bi adam ama bence Polatin karsinda hayatta duramaz . Testere , Tombalaci , Halit gibi piskopatlari temizleyen bir adam bole sabi subyanlarla cok fazla ugrasmadan isini halleder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hiç de kolay bi adam deil pala bence[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Gelecek ne gosterir bilinmez !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Pala benim adamım yaa... Çok sevdim keratayı karizma ...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar