Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

zannetmiyorum...öle bişi olursa film kopar...ama ali oldugunu hissettirir...zaten aslan amca zarfı ömer efendiye getirmedi...ömer efendi sadece aracı..ondan göndermesini istedii...

ayrıca polat kimin oğlu sorusunu izleyicide bıraktılar...Baron'la alakası yok dediler...ee bu polat o.ç mu?.....Zaten polat hey'in derin dewletten oldugunu anlamış suriye kibritinden :D:...eheuhueh...zekaya bakarmısın...

Aslan amcanın düzenekleride cidden çok hosuma gitti ama biraz abartıyolarmı ne :)[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

polat alemdar (necati şaşmaz) dizide baronun kızına (begüm kütük) kancayı takmasa da olur çünkü gerçek hayatta kancayı çoktan takmış :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 08 Ekim 2004 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 08 Ekim 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Abi nedir ya Aslan Amca'nın düzeneği cidden:
Adamın nabzına falan mı bağlıydı o düzenek, ölünce harekete geçti.

ya saat 18:45..yani 6-9u gösteriyo saatden 6 adım geri 9 adım sola atınca bi halıya geliyosun normalde saat durmuş vaziyette halıya geldiğinde saat çalışıyo...

Polatta kaldırdı halıyı kırdı parkeyi bi kitap yazmış aslan amca...

Bide banyoya gizli bi exit koymuş asansör boşluguna çıkan...düzenekler bunlar işte..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle selam ....
Arkadaslar bende kurtlar vadisi hastalarindan birisiyim.Dunku bolumde Aslan Bey'in gunlugunu okuyordu Polat orda bir soz gecti seni biz efe karahanli yaptik dedi bence sallamis cunku benim tahminimce efe karahanli gercekte de polat'1n ta kendisi yani Bir uclem ::::> Ali = Polat = Efe Karahanli
Sizce nedir ben bu teoriyi ortaya cikardim .
Sosyal ağlarda paylaş

ewt bence de doğu beye söylenen adam olabilir abdulhey ama belli olmaz bu arada bence efe-ali-polat aynı hep ama tam olarak kesinleşmesin die söylenmedi yani ne bilim belki gerçekten babası olduğunu öğrenseydi ona karşı savasamazdı tarzı seyler babası sonuçta...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

valla böle senaristleri gerçekten ayakta alkışlamak lazım dört dörtlük bir senaryo yazmış adamlar izleyiciyi sıkmadan diziye bağlı tutuyorlar ve birdahaki bölüme meraklanmalarını sağlıyorlar gerçekten helal olsun.diziyle ilgili kafama takılan bikaç şey var bu yeni bölümde Doğu ne ayak öle posta fln koydu o sahne çok gazdı ama bide arkadan hekimoğlunu girdiler allahhh dağılın ülennn moduna girdim direkt o derece yani :) neyse bu doğunun olayı ne yani devlette ne görevi yapar bildiğim kadarıyla aslanın üstü bu adam ama aslanın üstü ne iş yapar? ben diziyi geçen seneden beri izliyorum(kumarhane baskını) bide ilk 2 bölümünü cdden izledim o yüzden tam anlamıyla bilmiyorum.Bu doğu aslanın yerine mi geçicek?
böle adamda soru işaretleri bırakıyorlar sonra bekleki gelsin haftaya perşembe :)
Şimdi Abdülheyle polat kanka olurlar nasıl olsa ikiside devlet adamı öğrendiler birbirini haa bide unutmadan zarfın içinden ne çıkıcak çok merak ediyorum başlarda bütün operasyonu açığa kavuşturcak bilgiler vardır diye tahmin ediyordum ama polat aslanın kitabındaki yazıları okuyunca operasyonun devam ediceğini düşündüm o yüzden gel ğerşembe gel...[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neyden korkuyorum biliomusunuz ? Simdi zarfta Polat'in,Ali olduguna dair bisiler yazmissa ve Deli Hikmet zarfi okucak bilmem ne ben iyice heyecanlandim acaba ogrense ne yapar ? Bence Polat'a saldirir .

Deli Hikmet : Ali madem devlet icin calisiodun neden benide yanina almadin.

Hani devlet sirlari manyagi ya o bakimdan :) Baska bise icin deil yane ...
Sosyal ağlarda paylaş

Pala da Polat gibi piskopat baya keyifli çatışmalar olacak ve işin kötüsü bu sefer Polatın arkasında eğer Doğu Bey olayları çözmez ise devlet desteği olmayacak. Yani Polat Palayı haklarsa Devletin adamını vurmuş ve dolayısı ile Nasırlı Adamı sinirlendirmiş olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi dunku bolumu izlediyseniz soyle bise dedi polat :
-Ben devlet icin calisanlari oldurmem . ( Peki ne kadari dogru )

Pala pisko bi adam ama bence Polatin karsinda hayatta duramaz . Testere , Tombalaci , Halit gibi piskopatlari temizleyen bir adam bole sabi subyanlarla cok fazla ugrasmadan isini halleder bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Pala benim adamım yaa... Çok sevdim keratayı karizma ...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...