Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
Xanthe, 01 Ekim 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
abe super bıo dızı yaw delırtır adamı ama rtuk arada kapattıro sınır oluorum...

yok yok ii oluyo aslında walla bekliyelim merak ediyoz nolcak die tartışıyoz..bide dizi kapanırsa ölee kalırız..şey gibi..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !
Sosyal ağlarda paylaş

dizi ii gidiyoda online yorumcu yok...büük ihtimal herkes tv başında heralde.. Şu saat itibariyle tek merak konusu zarf...arslan bey'in bıraktığı zarfta ne war?...Bide polat abdülheyin derin devletten oldugunu daha önceden anlamışş...Çok ince ayrıntıya girerek anlattı cidden şaşırdım kaldım :D:D...neyse reklama girdi die bu kadar yazdım yoksam...

Millet hani reklamlar azalcaktı..çaydan bi yudum almadan reklama giriyo ya...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

Babamla beraber izlemek zorundayım. Reklam aralarında ancak sigara+sigara+sigara yapıyorum. Şu an yeni bi olay olmasa bile bu güne kadar olmuş olayların açığa çıkması heralde 100 bölüm alır. Reklamların süresi bariz kısalmış. Sigaraya sansür gelmiş kötü olmuş seyir zevkini bozuyor. Hem adamlar rakıyı sansürlemeyip neden sigarayı sansürlüyorlar anlamadım doğrusu. Doğu beyde aslan amcanın yerini alacak gibi konuştu walla.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilginç yanı sigara sahneleri..sigara yasak dumanları serbest....yani gören çocuk dicekki baba polat abi lolipopmu yiyo?....ehueuheh....ayrıca aslanın gizli çıkışı...polatın efe olması tabi bunlarda cem yılmazın dediği gibi sinema oluyor...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...