wanderer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 iyi olmus, bravo rtuge dogru durust yayinlasinlar yayinlayacaklarsa[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 abe super bıo dızı yaw delırtır adamı ama rtuk arada kapattıro sınır oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Adam devlet yerine geçiyor haliyle kendi yasaları var[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Xanthe, 01 Ekim 2004 17:40 tarihinde demiş ki: abe super bıo dızı yaw delırtır adamı ama rtuk arada kapattıro sınır oluorum... yok yok ii oluyo aslında walla bekliyelim merak ediyoz nolcak die tartışıyoz..bide dizi kapanırsa ölee kalırız..şey gibi..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 fragmanda abdulhey hala "abi abi" diyodu nolcak bakalım. bu arada flasberkte ki kurtlar vadisi flashını seyreden var mı :-D[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 fragman mütishdi ya..hüsrevle ziya dioki baron kılıcı harcamalı falan...sora polat heye dioki dewlet için çalışana kursun atmam falan...deliydi ya..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Ferrero, 30 Eylül 2004 23:41 tarihinde demiş ki: yuhannes izlemiyom protesto ediyim miki yaf izlemedende nası dayancam cins biyerde bitti.. bende islemiyecem....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Evet yeni bölüm bugün 5 saat 30 dakika sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 perşembe gününün adı deişti millet salı,çarşamba,vadi,cuma....[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Yuh bu kadar hastası mı var :)[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bugün yeni bölüm yok diye biliyorum haftaya olması gerekmiyor mu? bu hafta da cezası vardı.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bu akşam var ve tabiki benim gene işim var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Valla bende 14 ekim diye biliyodum ancak fragmanları yayınlandı. Bugün 20:00 da başlıyor özette olur heralde 2-2.5 saat sürer gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 off offf şimdiden iyi izleyin yarın bana özetleyeceksiniz herşeyi. hatta biriniz online olarak yazsın herşeyi foruma. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Walla dizinin ilk 5-10 bölümüyle şu an alakası yok. Senaristleri taktir etmek lazım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taluntain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 charles diosa dorudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 dizi ii gidiyoda online yorumcu yok...büük ihtimal herkes tv başında heralde.. Şu saat itibariyle tek merak konusu zarf...arslan bey'in bıraktığı zarfta ne war?...Bide polat abdülheyin derin devletten oldugunu daha önceden anlamışş...Çok ince ayrıntıya girerek anlattı cidden şaşırdım kaldım :D:D...neyse reklama girdi die bu kadar yazdım yoksam... Millet hani reklamlar azalcaktı..çaydan bi yudum almadan reklama giriyo ya...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 reklam süresi azalcaktı. sıklıgı cogalmıs :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: -Mix-, 07 Ekim 2004 22:01 tarihinde demiş ki: reklam süresi azalcaktı. sıklıgı cogalmıs :) eheueueuhuheuhu...yaws bide fıtık oldum polat yarım asırdır evi arıyo...cebini bi açsa vasiyeti sölicek elif ama :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Babamla beraber izlemek zorundayım. Reklam aralarında ancak sigara+sigara+sigara yapıyorum. Şu an yeni bi olay olmasa bile bu güne kadar olmuş olayların açığa çıkması heralde 100 bölüm alır. Reklamların süresi bariz kısalmış. Sigaraya sansür gelmiş kötü olmuş seyir zevkini bozuyor. Hem adamlar rakıyı sansürlemeyip neden sigarayı sansürlüyorlar anlamadım doğrusu. Doğu beyde aslan amcanın yerini alacak gibi konuştu walla.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arkadaşlar abdülhey polatın aslan la ilişkisini biliyormu şimdi ? anlamadım ki daya yeni açtım .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Evet, öğrendi. Bu arada "Biz seni efe yaptık" kelimesi dikkatimi çekti galiba Polat gerçekte Karahanlının oğlu değil ancak öyle görünmesi isteniyordu.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 abi ilginç yanı sigara sahneleri..sigara yasak dumanları serbest....yani gören çocuk dicekki baba polat abi lolipopmu yiyo?....ehueuheh....ayrıca aslanın gizli çıkışı...polatın efe olması tabi bunlarda cem yılmazın dediği gibi sinema oluyor...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Dallas a döndü dizi kim kimin nesi belli değil. Polat karahanlının oğlumu değilmi aslan bey gerçekten öldümü dosyada ne var DEvamıııııı birdahaki perşembe aegagea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Niyeyse şu kitabı okurken biri arkadan gelicekmişte polat yan basıcakmış gibi hissettim ilginçti.Kv bu hafta sıkıcıydı valla abidik gubidik olaylarla bitti ehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar