Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 01 Ekim 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
abe super bıo dızı yaw delırtır adamı ama rtuk arada kapattıro sınır oluorum...

yok yok ii oluyo aslında walla bekliyelim merak ediyoz nolcak die tartışıyoz..bide dizi kapanırsa ölee kalırız..şey gibi..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !
Mesaj tarihi:
fragmanda abdulhey hala "abi abi" diyodu nolcak bakalım.
bu arada flasberkte ki kurtlar vadisi flashını seyreden var mı :-D[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
fragman mütishdi ya..hüsrevle ziya dioki baron kılıcı harcamalı falan...sora polat heye dioki dewlet için çalışana kursun atmam falan...deliydi ya..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 30 Eylül 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
yuhannes izlemiyom protesto ediyim miki yaf izlemedende nası dayancam cins biyerde bitti..

bende islemiyecem.......
Mesaj tarihi:
bugün yeni bölüm yok diye biliyorum haftaya olması gerekmiyor mu? bu hafta da cezası vardı.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Mesaj tarihi:
Valla bende 14 ekim diye biliyodum ancak fragmanları yayınlandı. Bugün 20:00 da başlıyor özette olur heralde 2-2.5 saat sürer gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
dizi ii gidiyoda online yorumcu yok...büük ihtimal herkes tv başında heralde.. Şu saat itibariyle tek merak konusu zarf...arslan bey'in bıraktığı zarfta ne war?...Bide polat abdülheyin derin devletten oldugunu daha önceden anlamışş...Çok ince ayrıntıya girerek anlattı cidden şaşırdım kaldım :D:D...neyse reklama girdi die bu kadar yazdım yoksam...

Millet hani reklamlar azalcaktı..çaydan bi yudum almadan reklama giriyo ya...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 07 Ekim 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
reklam süresi azalcaktı. sıklıgı cogalmıs :)

eheueueuhuheuhu...yaws bide fıtık oldum polat yarım asırdır evi arıyo...cebini bi açsa vasiyeti sölicek elif ama :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Mesaj tarihi:
Babamla beraber izlemek zorundayım. Reklam aralarında ancak sigara+sigara+sigara yapıyorum. Şu an yeni bi olay olmasa bile bu güne kadar olmuş olayların açığa çıkması heralde 100 bölüm alır. Reklamların süresi bariz kısalmış. Sigaraya sansür gelmiş kötü olmuş seyir zevkini bozuyor. Hem adamlar rakıyı sansürlemeyip neden sigarayı sansürlüyorlar anlamadım doğrusu. Doğu beyde aslan amcanın yerini alacak gibi konuştu walla.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
arkadaşlar abdülhey polatın aslan la ilişkisini
biliyormu şimdi ? anlamadım ki
daya yeni açtım .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
Evet, öğrendi. Bu arada "Biz seni efe yaptık" kelimesi dikkatimi çekti galiba Polat gerçekte Karahanlının oğlu değil ancak öyle görünmesi isteniyordu.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
abi ilginç yanı sigara sahneleri..sigara yasak dumanları serbest....yani gören çocuk dicekki baba polat abi lolipopmu yiyo?....ehueuheh....ayrıca aslanın gizli çıkışı...polatın efe olması tabi bunlarda cem yılmazın dediği gibi sinema oluyor...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Mesaj tarihi:
Dallas a döndü dizi kim kimin nesi belli değil.

Polat karahanlının oğlumu değilmi
aslan bey gerçekten öldümü
dosyada ne var

DEvamıııııı birdahaki perşembe aegagea
Mesaj tarihi:
Niyeyse şu kitabı okurken biri arkadan gelicekmişte polat yan basıcakmış gibi hissettim ilginçti.Kv bu hafta sıkıcıydı valla abidik gubidik olaylarla bitti ehe.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...