Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi anlaşmaya göre en fazla 15dk da bir reklam yapabilir yanlış hatırlıyo olabilirim
reklamın süresi ne kadar olcak onu bilmiyorum

bunuda köküne kadar kullanıyolar,yani pek bişey farketmiyo ,onun yerine reklamları oranlasalar dizinin oynanan saatinin 1/3 ü kadar reklam verilebilir gibi mesela[signature][hline]Lord British sucks.......
Mesaj tarihi:
eee Ben izleyemeyecem bu hafta. Stadta Skor bord dan diziyi versinler kardeşim![signature][hline]En kısa zamanda kaset çıkarıp klibimde 10 tane romen kıza araba yıkattıracam sonrada kendime kese yaptırırım artık yaşama amacım budur!
Mesaj tarihi:
bu akşam yokmuş maç varmış öle diolar[signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca
XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
WTF??
Bana ne ulan dandirirk bir maçtan!!![signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
Bi de öyle bi yerde bıraktılar ki yani bugünü zor getirdim zaten al işte bi de maç patladı şindi 1 hafta daha bekliycez[signature][hline]
Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
Mesaj tarihi:
nası vermezler yaa[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
wtf degil sgaak denir buna anlamını isteyene post atarım :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
baslarim maca ya ama olmazki ....! AAA delircem :hrr: kahrolasi showtv sanane mactan?![signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...

[Bu mesaj tAKA tarafından 30 Eylül 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
macla ilgisi yokmus ya rtuk yapmis yapacagini .
acin show tv yi de akdenizde gezintiler belgeselini izleyin ahahah[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
show tvnin kv yerine belgesel verecegini sanmıyorum baska bir dizi oynarken gosterirdi ama rtuk bence bilerek kv yaptı fuck the rtuk.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
yuhannes izlemiyom protesto ediyim miki yaf izlemedende nası dayancam cins biyerde bitti..[signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca
XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
  • Yeni Oluştur...