Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Bende izledim bu sabah kimseye sormamak ne güsel bişiymiş yaww ama işte ben izleyince böle action'ı düşük diziler oluyo ama bu dizide ki konuşmalar bile mükemmel.
Baron'un dediği bişey dikkatimi çekti kılıç dedi polat buraya kadar gelir kılıç'ta yok daha neler dedi.
Baron Polat'ın neler yapabileceğini biliyor.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse farketmedi mi diziyi kusa cevirmişler.20-25 dak. kısa yayınlıyorlar.zaten iki dizi izliyorum birini de kusa cevirmişler.gecen hafta herhelde bir bolumluk demiştim ama bu haftada boyle olunca tadı kactı.
bu arada dizide cıkmaza gidiyor hadi hayırlısı umarım yılan hikayesine cevirip bokunu cıkarmazlar..
Sosyal ağlarda paylaş

tsubasa Osman Sınav yönetiyor bu diziyi sandığın gibi birşey olmaz.
Ne kadar karışırsa ekran başında çözüm üretmeye çalışıyorsunuz ve bence bu en güsel yanı.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

'Kurtlar Vadisi', bu hafta da izleyenleri ekran başına kilitleyecek.
Hayat öpücüğü alan Polat, Elif'ten nasıl bir karşılık bulacak? Aslan'ın çevirdiği büyük dolap ne? Baron cephesi suikastin ardından yaşananları nasıl yorumlayacak? Çakır'ın en uzun gecesi... Yine bir kamyon kazası, yeni bir gündem ve ülkeyi sarsan gelişmeler... Savcı cinayetinin perde arkası ve Türkiye üzerine oynanan oyunlar...
Bütün bunları ve diğer merak ettiklerinizi bu akşam 'Kurtlar Vadisi' nde...
showtvden alinmadir
Sosyal ağlarda paylaş

reklami falan bosverin showtv sayfasindan okudum:)
onu bunu birakin yeni bolumun trailerini izleyin... ustuste 5-6 kere izledim oha
ben bide anca 2 gun sonra izlerim... yada bu gece sabah 4e kadar (buranin saati) ayakta kalirim 4tte izlerim 7de okula giderim:)
http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/video/31-f.wmv[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.

[Bu mesaj FiXxXeR tarafından 11 December 2003 09:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

elifle opustukten sora elif itti bunu polis gordu kovaladı sora arslan geldi kurtardı bunu konuştu ve keskin nişancıyı olduren silahı verdi buna.ustundetombalacıyla ilgili parmak izimi ne var.polata bide taksi verdi dikkat çekmesin die.polatın o silahı tombalacının evine yada baska bi yerine falan koyması lazımdı.bunlar memati ile ayrı arabalarda gidiolardı tombalacının adamları takip ediolardı.işte.memati yakalandı.polat takside oldugu için gitti.sora bi kamyon çıktı koydu bu arabaya.tombalacının adamı falan öldü.arabada poliste vardı.polatta bunları takip ettigi için gordu gitti koydu silahı bagaja.

çakıra da işkence yaptılar hafiften
kucuk kutuya koydular falan konuşmasını istediler.işte ozeti eheh[hline]Nanee nanee nanee nanee
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Çok güzel bir bölümdü ama cok devlet işlerine girmeye basladılar incesinden incesinden dokundurmalar resmen "aha dokunduruyorum" moduna girdi umarım ağır bir uyarı almazlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...