Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Yok yok bitmez gazetede geçen gün bir röportaj vardı baya detaylı bi yazıydı çok hoşuma gitti. Senaristlerle konuşyuordu bir gazeteci. Adamlar dehşet eyleniyo hem ekmek teknesi hem kurtlar vadisi çok tutulan iki dizi oldu ve ekmek elden su gölden devam ediyorlar. Yaklaşık 1.5 senelik daha devam edecekmiş. "Çakır öldü dizi yakında bitcek mi?" diyenlere de "Yapımcı firmasına günde 4.5 milyon dolar kazandıran bir diziyi neden bitirelimki şu an çok eyleniyoruz." diyorlarmış. Hem sevindim hem de adamlara çok imrendim gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

bence söylemiyecek çünkü elif onu Polat olarakda sevdi tekrar suyu bulandırmaya gerek yok hem diyecek vatanı benden çok mu seviyordun oda mecburen evet diyecek kızların böyle saçma tripleri vardır.

Mafyayı bitiremeyecek nedense Osman SINAV dizilerini hep beklenenin aksine bitiriyor iyi adamlar kaybediyor.

Polat 3 vakte kadar Aslan amcasını öldürebilir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

dün bağdat caddesinde baronun fransız kızı sophie(safiye) war ya onu gördüm. gerçekte de dizideki kdr güzel ama brz daha açık tenli. bi de üst dudağı bi hoş böle hafif ince ya böle seksi bi görüntü werio dudağına dizide farketmişsinizdir yakından gördüğümde de çok hoşuma gitti harbiden :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj Popeye tarafından 11 Mayıs 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kız sana iş atmış. Olm aşk yaşamışınız resmen farkında deilsin.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flameeye, 11 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
arkadasin teki demiski polat yani ali evlatlik ve baronun veya kilicin cogugu falan

buda nerden cikti?
sikmami yoksa bi yerde mi aciklandi.

sahsen ilk dakikasindan beri deli gibi izlerim ve hic kacirmadimda sasirdim yani.

filmin ilk bölümleridne bir rüya sahensi varmış ordan esinlenme bişey,[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için)
BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

sakin ol ve yavaşça caps lock düğmesine bas her şey iyi olacak tamam mı ne istediğini söyle anlaşa biliriz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok şimdi caps lock açık olunca korktum bir an çekecen fünyeyi patlatacan biziannettim
maazallah yen, üye intihar komandosu da olabilirsin :D[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
maazallah yen, üye intihar komandosu da olabilirsin :D

hehehe
bu arada fragmani cikti.. cok guzel bir bolum bekliyor.. silahlar patliyor kim kime daliyor belli degil erdal husrev aganin kizini goturuyor..[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LuCk, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
SİZ PEKI CAKIRI OLDUREN ADAMI AKMERKEZDE EVIRE CEVIRE DOVMUSLER BILEN VARDIR HERHALDE ABI BIRAKIN ADAM EKMEK PARASI KAZANIO BIZIM AÇLAR SEN TUT ADAMI DOV BASIMIZA TAS YACAK YAW

Sende böyle bir bombaya balıklama atladın alakası olmadığını söylediler sanırım onları dinlemedin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

ohsss Erdal a bak. Hüsrev Ağa nın kızını götürdü :=)
Çok komikti fragmanında yarıldım resmen...

Polat eğer Baronun çocuğu çıkarsa

Bu diziye Cüneyt Arkın girmeli...
Arkasından Hülya Koçyiğit herkes bibirinin çocuğu çıkmalı...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

zorla değil ya izlemezsin olur biter bende izlemiyordum ama şimdi hiç izlemeyen 5 kişilik mahalle arkadaşlarım da dahil perşembe akşamları evde oturuyoruz fena da olmuyor hani haftanın bi akşamı evde oturmak lazım çünkü :P[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Kahvede tipler var geçen rast geldim...
Önünden geçiyorduk dedim maçmı var?
Girdikj kurtlar vadisiymiş 2dk bakalım dedik.

Polat laf sokuyor
Kahve halkı başlıyor
"oollleyyy helal olsun san beee yürü be abii"

:=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...