eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ewt ya 4 tane reklam olurmu ya saat 22:15 da başliyo 00:30 da bitio[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bende ghald'a katılıorum en boş bölümdü..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 dizi kendi kendini bitiriyor anlaşılan. Artı bu hafta 65 dk reklam vardı saate baktım. Üstüne alttan geçen şu melodi bu melodi zımbırtılarını katmıyorum. Her sahne ve müzik değişiminde o müziğin reklam bandı geçiyor alttan artık nasıl mantıksa bu...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eskiden 3 reklamdı 5 e cıktı töbe yarappim[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 buarada baldız gidiyor vuracak.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 reklamlar artti ama kalitede artti... polatin arabasi vs bunlar belese gelmiyor.. bide gemi batirdilar..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Gemi batırdılar ? lol[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ne gemısı ya muaha baska filmden koymuslar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: FiXxXeR, 24 Nisan 2004 10:42 tarihinde demiş ki: reklamlar artti ama kalitede artti... polatin arabasi vs bunlar belese gelmiyor.. bide gemi batirdilar.. O gemi başka bi filmden alınmış hiçmi farketmedin. :D İçinde bulundukları gemiyi batırsalardı bölüm başına 10 reklam alsalar çıkaramazlardı parasını :D[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 internetten izledim kare kare gozukuyor belli olmuyor.. ama benim bildigim baska biryerdende alsalar oraya para verecekler[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Sanmıyoum ben öyle bişey olacağını.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Batan gemi gerçekte batan bir gemi olduğu söyleniyor yani show haberde yayınlandı ise o gemini batışı diziye bedava monte edilmiş demektir. Dizi kabak tadı vermeye başlıyacakmış gibi bir his var ancak bu kadar durgun bi bölümden sonra çok atraksiyonlu bir bölümde çıkabilir gerçi kim kaldıda atraksiyon olacak ne küçükbaş mafya kaldı ne öldürülecek adam.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Benim korkum Polat'ında öldürülmesi, ondan başka operasyonu kimse bilmediği için.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Asıl sorun polat ne cevap verecek? "Attım tuttu." veya "İçime doğdu" ya da "Vahi geldi" demeycek herlade. Mantıklı bir açıklama yapması lazım. Polat zaten bir nevi Boondock Saints (şehrin azizleri) grubu oluşturdu. Eğer gerçeği söylerse (ki bence söylemeyecek) işler acaip karışır. Gerçeği söylemzse de çook inandırıcı bir şeyler söylemsi lazım. Reklam olayı çok sinir ediyor zaten geç başlatıyorlar diziyi bir de dizi esnasında "..... yaz 3318 e yolla telefonuna ........ gelsin" gibi saçma sapan şeylerle ekranı bölüyorlar. Son bölümde acaip sıkıcıydı. umarım yeni bölümlerde biraz daha aksiyon görürüz :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Valla o gemi görüntüsü bana daha önce boğazda batan gemilerden birinin görüntüsü gibi geldi. Başka bir filmden alınmış gibi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Boğazda batan bir geminin görüntüsüydü o onu hakikaten saçma yapmışlar bari gece batan bir geminin görüntsünü koysalardı. Ayrıca bu show tvde kurtlar vadisini fırsat bilip reklam doldurmaya başladı araya. Bir dizi süresi kadar reklam izliyoruz. Bu arada Yahyada tam pislik gibi duruyo hade hayırlısı.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 orhana da yazık oldu herif 40 senedir laz ziyaya hizmet etti herife denize attılar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ama Süleyman ÇAKIR onun yüzünden öldü.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmypatterson Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 İnsan en azından bir cenaze töreni düzenler öyle denize atmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 reklamları saydım 5 yada 6 reklam verdiler 5dk desen bi reklam yarım saat reklam yuh ya tamam güzel dizi hakkını veriyo belki de 15dk izliyosun 1 reklam giriyo çok abartı ve artık dizideki sigara furyasından acayip rahatsız olmaya başladım bu kadarda sigara reklamı yapılmaz ,rtük ün bu konuda uyarı yapması lazım kesin bi sigara firması gizli sponsor,[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ne 5 dk sı en az 10 dk bi reklam dizi başlamadan 1 ve dizi arasında 4 tane olmak üzere 5 tane reklam girio ve 1 saatlik dizi 2 saat olur bide 20:30 yerine 22:30 da başlıo halimiz harap oluo...ertesi gün okulda uyukluoruz ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Arkadaşlar doğal bu kadar reklam olması Türkiye'nin en çok izlenilen dizilerinden biri.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 batirilan gemi kismetim-1 diyolar bilmiyorum... kurtlarvadisi.gen.tr kismetim-1 gemisini anlatiyorlar[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 işin garibi gemi gece batırılıyor ama aslan ekranda izlerken gündüz batıyor euhe :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 batana kadar sabah olmuş.Titanik bi günde mi battı :D[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar