Brook Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Abi tombalacı mehmet konseye yanlıs yaptı. Kendi ruslarla birlikte yeni bi konsey kurmaya çalıstı bu konseyi merdiven olareak kullandı onun için tombalacı bu kadar çabuk öldürüldü. Ayrıca testere su anda konseye bi yamuk yapmadı ki eğer yaparsa onunda kalemi kırılır :D
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Baronun tek guvendigi adam var o da kardeşi Kılıç. Kılıcın ise tek adamıdır Necmi. Onlar üçü as elemanları oynuyorlar fakat Baron bu sefer hata yaptı. İlk defa düşünmeden karar verdi ki bunu Kılıcın tepkilerinden anlayabiliyoruz. Bu olayın sonunda Çakır ölmüyor ki bu bana da saçma geliyor ama böyle. Bu çok büyük bir savaşın başlangıcıdır. Konsey gercekten ikiye bölünecek ki sıra Necmi' ye geldi sanıyorum. Ziya bu olayları özellikle kızına ve torunlarına silah çekildigini duyunca delirir. Meral Necmiyi bırakır bırakmazsa da herhalde Çakırın karısı kendi elleriyle gebertir onu. Bu tabii ki benim genel tahminim ama her durumda ortalık gerçekten karışacak çünkü Necmi açığa çıktı bu sefer. Baba filmine gelince Baba filmi ile tek ortak nokta sadece ilk sezon bölümlerden birinde çalan o müzikten başka bir şey değildir. Corleonenin yükselişi ya da başka bir şeyle uzaktan yakından hiç bir alakası yok. Konu temel olarak da ufak sahneler olarak da benzetilmesi mümkün değil. Çok özgün bir senaryo değil ama kesinlikle Babayla da benzer değil. Bu bölüm şu ana kadar seyrettiğim en iyi Kurtlar Vadisi bölümüydü.
beagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 kesinlikle en iyi bölümdü... Çakırın bitkisel hayata gireceğini duydum yani çakır bitti diyebiliriz ancan muhtemel bir son bölümde bu sinema filimi olcaktır (Tahmin) çakır karakterinin olmaması beni baya üzer. saygılarımla...
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bence çakır ölür,diziyide bir iki ay içinde bitirirler[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
jimmypatterson Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Dizi iki ay içinde bitmez daha 3 yıllık anlaşması var show la Çakır ölürse dizi biter diyen arkadaşlara katılmıyorum dizi devam eder ama raytingi düşer Osman Sınav böyle bir riski göze alamaz her halde ama oktay kaynarca nın bi anlaşmazlığı olmuşsa orasını bilemem.
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 çakır tombalacıyı öldürdü evet ama necmi yi neden öldürmüo tombalacı hainlik yaptıından (rusların tarafını tutması) öldürülme izni verildi (baron verdi yine ve katil çakır olarak seçildi).gidip durup dururken öldürmesi (iki mafya babası öldürür halit ve çakır gibi durduk yerde ama konseyden birine bu olmaz) tüm kurşunları üzerine çeker[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Zagg Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 qercekten ilqinc.[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Hellsing Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Valeron, 27 Mart 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Evet 3 yillik sozlesmesi var bitmez Dogrudur Rating'ler duser . Ama mantigi dizinin kavrayamamis arkdaslara soleyeyim . İnternette bir belge var elime gecti gercekteki kisilerle bagdastirmislar kimdir bu kisiler tanimayanlar olrsua pm'den sorusanlar analtaym . Bu Dosyayi yaziyorum buraya ki bunun godfather olamaycagini bunun Gerceklere COK ama COK fazla yakin Oldgunun bilinmesini istemememdir . Usenmeyin okuyun Sorunuz olursa o kimdir bu kimdir diye anlatirim hepsini .. Polat Alemdar : Abdullah Catlı Suleyman Cakır : Alaadin Cakici Arslan Akbey : Yesil Dogu Bey : Mehmet Fuat Dogu ( Mit Mustesari ) Veya Alpaslan Turkes Memati : Muradi Guler Nesrin Cakir : Ugur Cakici ( Ugur Kilic ) İplikci Nedim : Nesim Malki Sevko : İbrahim Telemen Sevko'nun Olmeden onceki konusmak istedigi Gazeteci : Ugur Mumcu Deve Tuncay (Kantarci) : Tuncay Mataraci Karahanli : Tuncay Ozilhan veya Rahmi Koc ( Tuncay Ozilhan olma olasiligi yuksek cunku gecen seneki bolumlerinin birinde Aksam gazetesinde Aslan Bey Baron'un aciklamasini okuyordu Yazarin Basligi " Turkiye Totaliter Rejimden Yana olamaz ! " Ayni yaziyi aksam gazetesinde Tuncay Ozilhan Soylemistir ) Laz Ziya : Dundar Kilic ( Dizinin baslarinda Bir Sahnede Baron Laz Ziya'ya Uzulme bu senede Surmenespor'u sampiyon yapariz demistir ) Kilic : Nihat Akgun Husrev Ağa : Abuzer Ugurlu Tombalaci Mehmet : Ali Fevzi Bir Elif : Avukat Şeyda Yıldırım Behic Turkcan : Behcet Canturk Barıs Bulmas : Savas Buldan Onder Zulfu Kosal : Omer Lutfi Topal Husrev'in Yardimcisi Seyhmuz : Seyhmuz Das Laz Ziya'nin yardimcisi Orhan : Tarik Umit Cakir'in Kumarhanesinin Muduru : Korkmaz Yigit Testere Necmi : Yasar Avni Musullulu
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Adamın üstüne neredeyse bir şarjörü boşalttı.. Eğer senaryo gereği yaşarsa çok saçma olacak... o kadar mermi ile en azından kan kaybından ölmesi gerekir... Ya da kurşun zehirlenmesinden...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 osman sınav ölmeyecek dedi[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 show tv ana haber, dün arkadaş görmüş anahaberlerde, Çakır ölecekmi ? diye haber olmuş[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
jimmypatterson Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 İnternette dolaşan kim kimdir durumları kısmen doğrudur.Dizideki karakterler gerçek hayattaki kişilerden esinlenerek yaratılmış yeni karekterlerdir.Farkettiyseniz olaylar doğru ama sıralama farklı yani zaman kavramı yok.
jimmypatterson Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 www.kurtlarvadisi.gen.tr Bu siteyi tavsiye ederim.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 rezil dizi ancak herkezin dediği şudur: "türkiye'nin gerçeklerini yansıtıyor, sen niye seyretmiyorsun?" :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Türkiyenin 80 öncesi gerçeklerinden ve 80 sonrası gerçeklerinden motiflerin olduğu gerçek ama dizinin gerçek olduğu yalan. Tamamen esinlenme ile yapılmış şeyler. Bu kadar da ciddiye almayın. Sonuçta bir dizi ve eğlenceli bir dizi. Çok kaliteli iyi çekilmiş ya da çok iyi düşünülmüş bir dizi diyemiyeceğim. Çoğu yayınlanmış diziye göre çok daha iyi olduğu bir gerçek ama süper bir dizi felan değil. Ama seyretmesi zevkli ve eğlenceli bir dizi. Bence en az bir kere seyredilmeli çünkü kime seyrettirdiysem hiç bir bölümünü kaçırmaz oldu. Uaktan yargılamayın ama eğer seyredip sevmediyse se onu da yargılamayın çünkü o da haklı.
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 arkadaşlar ölmeyebilir ben bi programda izledim adamın kafasına avcı bıçağını sapına kadar saplıolar adam ölmüodu[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya adamın kafasına arkının oku girio herif ölmüo mesela[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Zagg Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Olur Diyen ler Bandiq kaldirsinlar... :-D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Valeron, 27 Mart 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Suleyman Cakır : Alaadin Cakici Bu arada bu iki karakterin hikayelerinin uzaktan yakından hiç bir alakası olmadığını bilmem söylememe gerek var mı?
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bu arada aklima bisi geldi.. Cakirin babasini Laz Ziya oldurtmus olmasin? Cakirin babasi silah kacakcisiydi iliskiyi ordan kurdum[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
jimmypatterson Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: ghaldszar, 29 Mart 2004 05:32 tarihinde demiş ki: said: Valeron, 27 Mart 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Suleyman Cakır : Alaadin Cakici Bu arada bu iki karakterin hikayelerinin uzaktan yakından hiç bir alakası olmadığını bilmem söylememe gerek var mı? Laz Ziya ve Dündar Kılıç arasındaki benzerliklerin çok olmasından dolayı dağmatları Alaaddin Çakıcı ve Çakır arasında benzerlik kurulmuş olabilir.
hasansemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 tekrar yazabilmek güzel. İsimler doğrudur herhalde zaten benziyor. Çakır ölse de bir ölmesede zaten esas oğlan Polat. Ama Çakır ölebilir de çünkü Memati ile konuşmaları falan bence ölücek.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
jimmypatterson Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Açıkçası ben Çakır ın ölümünü bekliyodum ama bu kadar erken değil dizinin son 10-15 bölümüne doğru bekliyodum.
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Açıkcası ölmesi de dizinin gidişatı yönünden tehlikeli. Çakırın yaşaması dizinin ilerleyen bölümlerinde Polatın Aslan ile Çakırın arasında kalmasına neden olacaktır ki bu tip konulu film ve dizilerin genel bir sürecidir bu. Aslan Çakır ile işleri bittiğinde Polattan Çakırı öldürmesini isteyebilirdi ve bu en az 10 bölümlük konu yaratabilirdi. Ya da Çakırın Polatın devletten olduğunu anlaması ile çıkacak gerilme de en az o kadar bir malzeme verecektir yazarlara ve yönetmenlere. Şu an komada kalması da iyi bir malzeme olacak açıkcası. Çünkü kimse adamın arakasında Necmi' nin olduğunu bilmiyor ve komadan kalkana kadar da bilmeyecek en azından emin olmayacak. Laz Ziya emin olmadan da Necmi' nin yaptığını düşünseler ya da düşünmeseler pek farketmez zaten. Bence Çakır ölmemeli ve ölmeyecek ama diğer taraftan baktığımda da dizide vurulan vurulana şişlenen şişlenene ama kimsenin öldüğü yok. Ne bu yaa herkes dokuz canlı mı diye düşündürüyor insana. Bu yüzden de insan birileri ölsün artık diye de düşünüyor.
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Alaaddin Çakıcı yıllarca devlet adına çalışmış gizli görevlere katılmış bir adamdır. Evet bir mafya patronunun kızıyla evliydi ama bu onun devlet adına çalışmasına engel değildi zaten. PKK içinde kapa sızan ve daha bir çok göreve giden bir şahıstır A.Çakıcı. Ortalığı kasıp kavuran mafya adamı rolunu oynarken bile devletin içinde olup olmadığı bilinmiyor. Sonuçta yakalanacağı gün bile kendisi istediği için yakalanmıştı. Baskından bir saat önce ona yerinin tespit edildiği baskın yapılacağı haberi zaten gelmişti. Fakat dizideki Çakır karakteri tamamen mafyanın içinden tetikçi olarak gelen bir adamdır. Devlete çalışmak gibi herhangi bir bağlantısı yoktur. Hadi dizide ilereyen zamanlarda Polat ona söylese ve beraber devlete çalışsalar bile yine de Alaaddin Çakıcı' nın yaptığı tarzda şeyleri yapması mümkün olamayacak bir karakter olduğundan yine de o iki ismi benzetemeyiz.
Öne çıkan mesajlar