Pierre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Valeron, 07 February 2004 22:23 tarihinde demiş ki: Oho bu dizi COOOK uzun surecek ALLAH nasip ederse . Abi Daha Polat'in ilk gorevi Konsey'i dagitmak . Mafya nedir ? adalet sisteminin kayboldugu yerde ortaya cikar. KGT Nedir ? Milli İstihbarat Teskilati Adiyla Bildigimiz MİT Gizli Servisinin Dizideki diger adi . Daha Yer altina iniyolar . Konsey'İ cokeritcejler .. 1 konsey'in cokmesiylede bitirmezler hrhalde. Bu arada Baron'un suikastini muhtemelen Sef engellicek cunku su anda baronun oldurulmesi butn planlari ve yer altindaki dengeyi bozaar . Taht savasi cikar ruslar kendi adamlarini koya olmazz Silahlar konusur . Bu arada Size bisi diym buna COK ama cok Eminim bu dizyi 1. bolumudnen beri izleyen bi adamim . Halit ( Cerrahpasalilar ( metinin abisi ) ) Yuzde doksan cakirla catisacaklar silahlar konusacak onlar piskopat zaten ama ne olrusa olsun Testere karisamaz cunku Testerenin karsiisnda Laz ziya Laz ziyanin en ii muttefigi Husrev aga var yani Testere bunlrai goze alamaz .. Kolay bisiden bahsetmioruz . Sunuda Aklinzidan cikartamyn cakir saygisizlik yapmadigi surece Laz zİya Tekde olsa cakirin gotu korur cunku Ziya Kizlariabn babalik edmeedigi icin evlat sevgisini torunda arayan bi tip .. Ya :) EMınım Valeron Soledi Dersiniz ! Kurtlar Vadisi BE !!! " Burasi Kurtlar Vadisi . Burada Sevdigi icin yasar insan . YAsamak icin Oldurur " tamamda bunu tahmin etmek o kadar zor bisey deilki herkesin aklina gelir yani LOL![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 zaten 10 da basladi dizi ve en sonunda bogazini kesti yani saat 12 falandi. playboy kusagindami versinler?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Valeron lol bukadar güleceğimi hiç sanmıyordum :) cidden olaylara tamamen ayrı bir gözsden bakmışsın.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Güzel senaryolar yazılmış bu tip dizilerde herkes kendi kafasında değişik senaryolar üretebiliyor buda insana çok zevk veriyor. Yasaklanmalı gibi fikirler olmuş.Bakış açısı önemli bence bu diziyi yasaklama nedenleri olsa olsa derin devleti biraz fazla anlatması olur. Valeron kgt'ye mit demişsin abi kgt daha farklı bir birim mit ile alakası yok hatırlarsan çok eski bi bölümde ağabey gelmiş aslanla konuşup benim işlerime burnunu sokma falan demişti o zamanda aslan bi abd adamını öldürmüştü. Devletin mitten daha gizli bir birimi yani kayıtları olmayan bir birim ben böyle düşündüm.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 valeron hll abi cerrahpaşalılarla çakırın çatışıcagı hiç aklıma gelmemişti :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 habere bak :) BUSH DA 'KURTLAR VADİSİ'Nİ İZLİYOR 'Kurtlar Vadisi' dizisinin geçen haftaki bölümünde, yeraltı dünyasının içine sızan gizli ajan Polat Alemdar'ın, mafya birliğine karşı çıkan bir kabadayının boğazını bıçakla kesmesi, gecikmeli olarak gündeme damgasını vurdu. Dizide yaşanan olaydan günler sonra, ABD Başkanı George W. Bush, CIA Başkanı George Tenet'i görevde tutacağını açıkladığı konuşma sırasında, 'Bize, adamın boğazına bıçak sallayıp kesen CIA ajanı lazım' dedi. Süperpoligon internet sitesi de iki olayı birbirine bağlayarak, 'Kurtlar Vadisi gündemi çok iyi takip ediyor' yorumunda bulundu. Ancak dizi senaryosunun, Bush'un konuşmasından haftalar önce hazırlandığını vurgulayan yapımcı ve yönetmen Osman Sınav, olayı mizahi bir açıdan ele aldı. Sınav, 'ABD Başkanı'nın söylediği sözleri bir-iki hafta önceden öğrenebilmemiz için bize ABD'den dosya gelmesi lazım. Bu da mümkün olmayacağına göre Bush'un açıklamasıyla bizim geçen bölümünün konusunun benzeşmesi sadece ilginç bir tesadüf' dedi. Sınav, eserin bir mafya dizisi olduğunu ve bu tür cezalara yeraltı dünyasında sık sık rastlandığını da belirterek, 'Biz geçen hafta mafya dünyasında yaşanan en ağır raconlardan birini ekrana taşıdık. Kafa kesme yeraltı dünyasında son derece ağır bir gözdağı verme biçimidir' dedi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kurtlarvadisi.gen.tr den fragmani indirin:) isler cok karisio...[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Kurtlar Vadisi fragmanlarından nefret ediyorum. Adamlar resmen tüm diziyi veriyorlar. Dizinin zevki kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kesinlikle en önemli sahneleri verip spoilin dibine vuruyorlar.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ya adi pislikler tekrarını yayınlamadı öff izleyememiştim ya kahretmesin showtvnet'te varda görüntü iğrenç neyse ya[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 aaa ben de izlicektim ilk defa bu diziyi. ark tavsiye etmişti bu bölümde kill bill e özenen yönetmen baya bi kan kullanmış :] "çarş günü tekrarı war saat 22:00de showtv ye bak" demişti ama dizi yokmuş bugün. tüh ya adamın boğazının masabaşında kurbanlık koyun gibi kesildiği sahneyi göremedim hıahahahaa[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bende izleyememiştim ve yine izleyemedim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben o kan sahnesini izleyebildim showtvnet'e girin orda izletiyo son bölümüde görüntü pek güzel değil!!!Bu arada fenerbahçe rize maçı 3 yerde birden gösteriliyodu ha kurtlar vadisini verseniz yerine.[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ve ewt perşembe geldi çattı merakla 20:30 kurtlar vadisini bekliyoruz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bakalım bu bölüm ne olacak ama en çokta polatın yanına aldığı çöpçünün ne işe yaracağını merak ettim.herif sakalları kesip deri ceketi giyince ayrı bi karizma oldu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yazmadan duramadım walla süper sardırmışlar cigarayı bitmesini bekleyemedim ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Allahııııım ya daha bi hafta var çakal Osman Sınav yine çok iyi bitirdi o adam jileti tükürünce polatın şansı nolur bilmiyorum jilet olmasaydı bişi yapamazdıda o ayı herif.Ya yaptırmazlarda bilmiyorum işte nolcak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sonu gercekten superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Güzel bölümdü her zaman ki gibi.haftaya polat deşer o ayıyı kesin de çakır la hal-it kavga edercekmi acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 O polis müdürü heralde bunlarla konuşacak sorun çıkartmayın falan diye başka yapcak bişey yok ama o semiz adam ne alaka anlayamadım.Neden aynı bölmeye koysunki bunları kim var başında bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Polat ve Çakır ikilisinden biri ağır yaralanacak ya da olay çıkmadan emniyet müdürü araya girebilir.Belki emniyet cerrahpaşalıların (a.k.a. karagümrüklüler) yanında da olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Emniiyetin iki hasımı (emniyet kesin duymuştur olayı) aynı hücreye kapatması çok ilginç. Belki de emniyetin isteği iti ite kırdırmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 polat okadar eğitim görmüş bir adam, onun işi kolay orada eğer bişi olursa sonrasınada polis el koyar, çakır'a da birşey olmaz polis'in amacı bence bu ikisini iyice birbirine sokup, teki gittikten sonra diğerinin başını ezmeye çalışmak olucaktır[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Polat o jiletli adama bir tane vuracak olay bitecek. Genelde karakolda hısımları aynı hücreye koyarlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Freak, 12 February 2004 23:18 tarihinde demiş ki: O polis müdürü heralde bunlarla konuşacak sorun çıkartmayın falan diye başka yapcak bişey yok ama o semiz adam ne alaka anlayamadım.Neden aynı bölmeye koysunki bunları kim var başında bu işin? Bence testere ayarladı bu olayı polattan kurtulup cakırın onunu kesmek istemiştir...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar