Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 wallaha oda var :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kurtlar muhabbeti burada bitsin yeter artık :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Off bu gecede yoktur diye açmaya bile tenezül etmedim, desenize çok şey kaçırdık[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ulan gene en can alıcı yerde bitirdiler.işin yoksa 1 hafta bekle şimdi.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 biz o vadide top oynuoz.... işler hiç böyle yürümüo ya hakkaten tam film yani hani diolar türkiyenin gerçeği bu hiç değil bikere arabalara racon kesen otopark mafyası yok...[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu bolumde kapışma başlıycak gibi yani haftaya olan bolumde[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ahıskalıyı nasıl öldürcekler acaba 1-2 bölüm daha bekliycez herhalde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1-2 bölümden fazla sürer o iş 75. bölümü bulur[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi de 75 i nerden çıakrdın deniz:) bu dizide çok obmba alflar vardı bilmem fakettiniz mi? polat'ın nesrine" bak güzel kardeşim" demesi elif'in eren'e "terbiyesiz" demesi güllü'nün "yeni bir aşkın arifesi" muhabbeti güllü ve nevzat arasındaki "analiz" muhabbeti....[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bizim pati halkımız ne kadar seviyormuş yaw bu kurtlar vadisi muhabbetllerini.... Bana pek birşey ifade etmiyor kurtlar vadisi yaw[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bilmiyorum da nesrinin ciddi suyu ısındı çakırın yanına gitmesi an meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gidecek zaten filmin senaristleri filmden eski oyuncuları cıkartıp yenilerini sokmaya calısıyolar cok belli.ama ınsanlara hıssettırmemeye calısıyolar bunu.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Dregoth, 28 Ocak 2005 12:36 tarihinde demiş ki: Bizim pati halkımız ne kadar seviyormuş yaw bu kurtlar vadisi muhabbetllerini.... Bana pek birşey ifade etmiyor kurtlar vadisi yaw Kurtlar vadisi oldugu zaman işimi gücümü bırakıp nargileyi yakıyoruz arklarla butun haftanın stresini atıyorum sen ne diyosun..[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 polat ne artislik yapıo vurucaklar kıçından[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi oteki perşembeye kadar napacam bilmiyorum walla stres yuklendim :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben bölümü kaçırdım yok mu anlatcak biri[signature][hline]Knight Online Server: İxgenon 1/2 PRaXToR lvl :5X Orc Paper Mage Manner Point: 604 ßir Cümle İle ßen »»»Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bence Nesrin laz ziya yla beraber. polatı ortadan kaldırmak için ayarlanmış bi komplo bu. aha da buraya yazıom. mematinin olayda rolü için bi yorumum yok ama =P[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok abi polatı degil ya bence başka birini oldurecekler eger polatı oldururse işler boka girer bi karı olmaz nesrinin[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Mathias, 26 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki: Abi pala'nın HUAAARK PTUEEEE! efekti ile gözlüğüne kusaraktan tükürmesi süperdi bence. abi o efekte bide gözlügü takmasıda vardı ya çok igrenç abi ben takma ole bişi olsa igrenççççÇÇÇççç.Ama senelerce dagda yaşamaış adam o yapar işte :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> [Bu mesaj Mboma tarafından 29 Ocak 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hadi Eren goreyim seni yavrum..!!![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Mboma, 29 Ocak 2005 12:00 tarihinde demiş ki: said: Mathias, 26 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki: Abi pala'nın HUAAARK PTUEEEE! efekti ile gözlüğüne kusaraktan tükürmesi süperdi bence. abi o efekte bide gözlügü takmasıda vardı ya çok igrenç abi ben takma ole bişi olsa igrenççççÇÇÇççç.Ama senelerce dagda yaşamaış adam o yapar işte :D Abi Pala öldü artık konuşmayalım rahmetlinin ardından çık çık çık.... Bu arada hakikaten süper bir bölümdü önümüzdeki bölümü beklerken kanser olacam ondan korkuyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 wallaha ben ya kanser olmassan iidir anasını satıyım[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 polat ordanda çıkar mrk etmeyin ama laz ziya b.ku yedi polat sag bırakmaz onu..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 erende adam oldu[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 eet yha erene çok guldum de biraz saçmaladı..[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar