Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

iyi de 75 i nerden çıakrdın deniz:)

bu dizide çok obmba alflar vardı bilmem fakettiniz mi?

polat'ın nesrine" bak güzel kardeşim" demesi

elif'in eren'e "terbiyesiz" demesi

güllü'nün "yeni bir aşkın arifesi" muhabbeti

güllü ve nevzat arasındaki "analiz" muhabbeti....[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

gidecek zaten filmin senaristleri filmden eski oyuncuları cıkartıp yenilerini sokmaya calısıyolar cok belli.ama ınsanlara hıssettırmemeye calısıyolar bunu.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dregoth, 28 Ocak 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
Bizim pati halkımız ne kadar seviyormuş yaw bu kurtlar vadisi muhabbetllerini.... Bana pek birşey ifade etmiyor kurtlar vadisi yaw

Kurtlar vadisi oldugu zaman işimi gücümü bırakıp nargileyi yakıyoruz arklarla butun haftanın stresini atıyorum sen ne diyosun..[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mathias, 26 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
Abi pala'nın HUAAARK PTUEEEE! efekti ile gözlüğüne kusaraktan tükürmesi süperdi bence.

abi o efekte bide gözlügü takmasıda vardı ya çok igrenç abi ben takma ole bişi olsa igrenççççÇÇÇççç.Ama senelerce dagda yaşamaış adam o yapar işte :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>

[Bu mesaj Mboma tarafından 29 Ocak 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mboma, 29 Ocak 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
said:
Mathias, 26 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
Abi pala'nın HUAAARK PTUEEEE! efekti ile gözlüğüne kusaraktan tükürmesi süperdi bence.

abi o efekte bide gözlügü takmasıda vardı ya çok igrenç abi ben takma ole bişi olsa igrenççççÇÇÇççç.Ama senelerce dagda yaşamaış adam o yapar işte :D

Abi Pala öldü artık konuşmayalım rahmetlinin ardından çık çık çık....
Bu arada hakikaten süper bir bölümdü önümüzdeki bölümü beklerken kanser olacam ondan korkuyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...