Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Bizimkiler baskını yaptılar ama son anda iki tarafı kapalı bir koridorda tuzaga düştüler. İçerdeki bombayı Polat son anda etkisiz hale getirdi ve kurtuldular.
Dayının Bıldırcın lakablı bi kuzeni yanına geldi ve artık o da dizide ilginç bir karakter olarak rol alacak. Mehtemelen dayı ölecek yerini o alacak.
Daha bi sürü şey oldu aam en önemlisi Polat tam son anda 4 tane araba tarafından yolu kesilerek dururldu.
Ayrıca Polat ve çakır çapkınlığa gidip yapamadılar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bende adam sanmıştım Polatlan ÇAkırı 2sini toplasan 1adam etmez sen git oraya kadar sonra yok de bide üstüne para ver :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bence Çakırın karısı anlıyacka gittiğini Çakırı boydunda emme izi kaldı sanırım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

heh simdi izledim guzel olmus:)
O erende iyice abartti isi eyvallah falan...
Sonunda ester bizimkini durdurunca bu borc bitmez dedi orasi iyiydi:)
fena bolum degildi digerlerinden uzundu..
edit: soylemeyi unuttum soylentilere gore kurtlar vadisinin vcdleri cikicakmis..
[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.

[Bu mesaj FiXxXeR tarafından 16 January 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bir dizi fanatikliği
hayatımda hiçbir dizi için mail atmadım sadece bunun için attım.

yaklaşık 1 ay önce kurtlar vadisi dizisine VCD-DVD seti çıkarılsın diye mail attım sesimi duymuşlar.
Hadi iyisiniz sayemde 2-3 bölüm izliiceksiniz.Gerçi mailde hepsinin özeti olsun dedim 24 ün yaptıkları gibi ama son 2 bölümü koyarlar herhalde :)[signature][hline]bla bla bla ...
Sosyal ağlarda paylaş

"Kurtlar Vadisi, bu hafta da nefesleri kesicek. Polat'ı kumpasa düşürüp yakalatan Ester'in planları ne? Ester'in özel ekibi tafafından kaçırılan Polat'a karşı Aslan Bey'in hamlesi ne olacak? Çakır'ın çapkınlık macerasından sonra eşiyle kavga etmesi nasıl sonuçlanacak? Seyfo Dayı'nın Polat yüzünden kahroluşu ve Şahin Ağa'nın asabiliği. Ve Çakır'a yukarıdan gelen emir; Çakır can dostuna sadık kalıp onun kurtulmasını göze alarak Tombalacı Mehmet'le yüzyüze gelebilecek mi? Hepsi bu hafta Kurtlar Vadisi'nde..."
kurtlarvadisi.gen.tr den aldim..
ayrica ordan fragmani yukledim.. yuklemez olaydim gozlerim kor olaydida o sahneyi gormez olaydim:) cakir tombalacinin elini opuyor[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FiXxXeR, 22 January 2004 08:58 tarihinde demiş ki:

ayrica ordan fragmani yukledim.. yuklemez olaydim gozlerim kor olaydida o sahneyi gormez olaydim:) cakir tombalacinin elini opuyor

ewt ya arklar sölüyo bence elini öpme rüyadır ya yada polatı kurtarma amaçlıdır ama kabustur bence sanmıyorum büyükler sölese bile çakır ölürde öpmez tombalacının elini BENCE[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 22 January 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 22 January 2004 11:35 tarihinde demiş ki:
Ya bunları yazmayın yaaaaaaa. Bir perşembe günü keyfimiz var onuda yazmayın allah aşkına veya uyarıp yazın.

:D loollllllll[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kısa özet:
Polat bildiği üzere yakalanmıştı Polatı şantaj için kullanıp Çakırı kuzuya çevirmeye çalıştılar birnevide bunu başardıla rKılıç mekanına çağırdı Çakırı ve Tombalacının elini öptürdü Tombalacıda gittikten sonra Çakırın büyüklerine saygısı (birnevi büyüklerinde işine geldiğinden) Tombalacının Türkiyeden ayrılacağını ve bu işi nerdne yapacağı konusunda yer söylediler bunlarda Tombalanı küçük yatına sızdılar Memati silahı aldı Tombalacının sağ kolundan bizim diğer 2 kafadarda Kaptanı derya oldular.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...