Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bu diziyi bi kaç kez izledim ve çok beğendim ancak çalıştığım ve tek sosyalitemin akşam 7'den sonra dışarı çıkmak olduğunu düşünürsem akşamları dışarıda oluyor ve izliyemiyorum ama böyle bir forum her hafta bana diziyi seyretmişim kadar keyif vericektir diye düşündüm hadi kurtlar vadisi sakinleri sizleri bekliyorum :) pek sakin sayılmaz bu vadi ama ossun[hline]hasanSemre
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu deliyürekle karşılaştırılmaz Yusuf Miroğlu karakteri orda bir Karacaoğlan,Dadaloğlu gibi bir kahramandı oysa burda Türkiyede gerçekten var olan mafya sistemi anlatılıyor[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

alaattin cakıcı dundar kılıc omer lutfu topal bunlar birebir var zaten.. yesil polat mı aslan mı o tartısılır.ama bence de yesil aslan bey catlı da polat gibi gorunuyor.insan ne kadarı kurgu ne kadarı gerek merak ediyor?bakalım cakır karısını veya baldızını vuracak mı..bunu da yaparsa ki muhtemelen yapacak hic suphe kalmayacak.bu acıdan izleyince garip hissediyor insan.dizideki karakterleri gercek hayattaki insanlarla bagdastıran varmı yoksa ben mi paranoyakca dusunuyorum.varsa yazın ilginc olabilir.mesela testere bana mehmet ali yılmazı cagrıstırıyor desem...[hline]Est solarus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

tsubasa gerçekten bende bu diziyi seyrettiğim ve irdelediğim zamanlar senin gibi düşünenlerdenim bence de bire bir gerçek testere M.Ali Yılmaz benzetmesi konusunda fikir sahibi değilim ama eminim ki Arslan Bey(Yeşil) ayrıca dizideki İsrail'lilerden gerçek hayatta çok var.Peki konsey başkanı hakkında ki yorumun nedir?[hline]hasanSemre
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Deli Yürek dizisini izlemeye başladığımda ağabey karakterine hayran olmuş ve mit ile ilgili baya bi araştırma yapmıştım ama önce askere gitmek falan lazımmış ve operasyon elemanı olmak da öle kolay değilmiş masabaşı iş bulunabilir ancak timlerde yer almak baya bi zor bide mail attım cevap vermediler umesh yakında sende vazgeçersin gibi geliyor bana zaten benim öncelikli amacım bu ülkeye hizmet edebilmek bunu mite girmeden yapmakta mümkün biliyosun at binenin kılıç kuşananın :) bu devirde kılıç kalmadı kılıç = bilimum ateşli silah :P[hline]hasanSemre
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tsubasa, 15 November 2003 13:36 tarihinde demiş ki:
alaattin cakıcı dundar kılıc omer lutfu topal bunlar birebir var zaten.. yesil polat mı aslan mı o tartısılır.ama bence de yesil aslan bey catlı da polat gibi gorunuyor.insan ne kadarı kurgu ne kadarı gerek merak ediyor?bakalım cakır karısını veya baldızını vuracak mı..bunu da yaparsa ki muhtemelen yapacak hic suphe kalmayacak.bu acıdan izleyince garip hissediyor insan.dizideki karakterleri gercek hayattaki insanlarla bagdastıran varmı yoksa ben mi paranoyakca dusunuyorum.varsa yazın ilginc olabilir.mesela testere bana mehmet ali yılmazı cagrıstırıyor desem...[hline]Est solarus oth mithas

Böle diziler bir nevi canlandırma gibi bişey oluyor.. bende izleyince manyakça düşünüyorum o yüzden izlememe taraftarıyım..[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

boşver abi ya bursı türkiye bigün adamlar kanka muabbeti yapıyo ertesi gün o heif bilmemne yolsuzluğu yaptı bak bn sana napıyorum diyo tabi milletin kafası karışıyo kim iyi kim kötü cem uzan a yüzde 4 oy çıkmıştı hatırlayın şarlatanın dolandırıcının önde gideni adam bu da iki buçuk milyon falan edcek nerdeyse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...