hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Arkadaşlar ben bu diziyi bi kaç kez izledim ve çok beğendim ancak çalıştığım ve tek sosyalitemin akşam 7'den sonra dışarı çıkmak olduğunu düşünürsem akşamları dışarıda oluyor ve izliyemiyorum ama böyle bir forum her hafta bana diziyi seyretmişim kadar keyif vericektir diye düşündüm hadi kurtlar vadisi sakinleri sizleri bekliyorum :) pek sakin sayılmaz bu vadi ama ossun[hline]hasanSemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 walal dünkü bölüm çok sıkı yerde bitti (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 walla super dizi dünde cok gusel yerde bitti bakalım kim kimi kesicek :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Hiç mi kontrol etmez insan silah boş mu dolu mu? Çakır o bastonu kötü emelleri için kullanacak. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ya dizi harika bir dizi bence. Deliyürek ten daha mantıklı hazırlanmış ve daha güzel. Racon kesme olaylarına hasta oluyorum birbirlerine süper laflar sokuyorlar. Bu bölümde de Polat la Elif in laf dalaşında Elifin son ettiği lafa hasta oldum polat resmen döt oldu :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 evt (: ya senaryoyu kim yazıyosa yani nerden bulunuyor o sözler vs (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Abi bu deliyürekle karşılaştırılmaz Yusuf Miroğlu karakteri orda bir Karacaoğlan,Dadaloğlu gibi bir kahramandı oysa burda Türkiyede gerçekten var olan mafya sistemi anlatılıyor[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 He ayrıca OSMAN SINAV ı kutlamak lazım. Tabi yanındaki arkadaşınıda. Nasıl bir zekadır nasıl bir bilgidir böyle şeyleri yazıyorlar hayran kalıyorum. Mafya ve uluslararası ilişki bilgileri çok kuvvetli sanırım bu adamın.Yada isithbarat birimleriylemi çalışıyor napıyor?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enesssss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bu dizide izledikleriniz hayal ürünüdür:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 aslında cogu gercek.[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sonradan deiştirdiler isimler falan hep gerçek mafyaların isimleriydi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Diziyi Osman Sınav yazmıyor o sadece yönetiyor ancak deli yüreğin yazarı ile aynı kişi ise MHP'li bir milletvekili o adam ve bu tip şeyleri milletvekillerinden başka kimse bu kadar iyi bilemez diğmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 eness bu dizide tek hayal ürünü eğer Yeşil diye biri yoksa gerçekte oda Arslan Bey'dir.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 alaattin cakıcı dundar kılıc omer lutfu topal bunlar birebir var zaten.. yesil polat mı aslan mı o tartısılır.ama bence de yesil aslan bey catlı da polat gibi gorunuyor.insan ne kadarı kurgu ne kadarı gerek merak ediyor?bakalım cakır karısını veya baldızını vuracak mı..bunu da yaparsa ki muhtemelen yapacak hic suphe kalmayacak.bu acıdan izleyince garip hissediyor insan.dizideki karakterleri gercek hayattaki insanlarla bagdastıran varmı yoksa ben mi paranoyakca dusunuyorum.varsa yazın ilginc olabilir.mesela testere bana mehmet ali yılmazı cagrıstırıyor desem...[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 testere deli ama laz ziyanın ona lafı daha beterdi yarılmıştım ben duıyunca - Sen kısa pantolon giyip testereyle ananı keserken ben üçbin kişiye racon kesiyodum ölmüştüm burda çok deliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 tsubasa gerçekten bende bu diziyi seyrettiğim ve irdelediğim zamanlar senin gibi düşünenlerdenim bence de bire bir gerçek testere M.Ali Yılmaz benzetmesi konusunda fikir sahibi değilim ama eminim ki Arslan Bey(Yeşil) ayrıca dizideki İsrail'lilerden gerçek hayatta çok var.Peki konsey başkanı hakkında ki yorumun nedir?[hline]hasanSemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bu diziyi izlemeye başladıktan sonra mit e girmek benim için öncelikli amaç oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ben Deli Yürek dizisini izlemeye başladığımda ağabey karakterine hayran olmuş ve mit ile ilgili baya bi araştırma yapmıştım ama önce askere gitmek falan lazımmış ve operasyon elemanı olmak da öle kolay değilmiş masabaşı iş bulunabilir ancak timlerde yer almak baya bi zor bide mail attım cevap vermediler umesh yakında sende vazgeçersin gibi geliyor bana zaten benim öncelikli amacım bu ülkeye hizmet edebilmek bunu mite girmeden yapmakta mümkün biliyosun at binenin kılıç kuşananın :) bu devirde kılıç kalmadı kılıç = bilimum ateşli silah :P[hline]hasanSemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 İsrailli iş adamı İplikçi gerçekte öldürülen İzah Mazruki mi neydi öyle bir ismi vardı. Adam Türkiye ye yatırım yapmak istedi.Adamın ne malı mülkü kaldı ne de bişeyi üstüne birde öldürüldü. Konsey Başkanı Mehmet Ağar veya Sedat Peker bence.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: tsubasa, 15 November 2003 13:36 tarihinde demiş ki: alaattin cakıcı dundar kılıc omer lutfu topal bunlar birebir var zaten.. yesil polat mı aslan mı o tartısılır.ama bence de yesil aslan bey catlı da polat gibi gorunuyor.insan ne kadarı kurgu ne kadarı gerek merak ediyor?bakalım cakır karısını veya baldızını vuracak mı..bunu da yaparsa ki muhtemelen yapacak hic suphe kalmayacak.bu acıdan izleyince garip hissediyor insan.dizideki karakterleri gercek hayattaki insanlarla bagdastıran varmı yoksa ben mi paranoyakca dusunuyorum.varsa yazın ilginc olabilir.mesela testere bana mehmet ali yılmazı cagrıstırıyor desem...[hline]Est solarus oth mithas Böle diziler bir nevi canlandırma gibi bişey oluyor.. bende izleyince manyakça düşünüyorum o yüzden izlememe taraftarıyım..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Polat bence Çatlı yi oynuyo.ki bi yerde okudum Abdullah Catli isimli bir sahis 17 agustos 1997 de kibristan cikis yapmis.[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 memati nin yoktur ya da erdal ın eheh[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 onnar en kolay bulananı memati sağ kol zaten erdal'dan bol bulunan bişiy yok türkiye'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 harbiden he pot kırdım euhe[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 boşver abi ya bursı türkiye bigün adamlar kanka muabbeti yapıyo ertesi gün o heif bilmemne yolsuzluğu yaptı bak bn sana napıyorum diyo tabi milletin kafası karışıyo kim iyi kim kötü cem uzan a yüzde 4 oy çıkmıştı hatırlayın şarlatanın dolandırıcının önde gideni adam bu da iki buçuk milyon falan edcek nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar