dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 GEAR HAKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 manga tatile mi girdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yarin duser bence spoiler girmisler mangastreamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://mangastream.com/read/one_piece/29274149/2 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 590 lan çift sayfa olan kısım bitirdi beni... Abi bu herif nasıl hikaye yazacağını biliyor... *Manly Tears* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 mangadaki bölüm itibarıyla ağlamak istiyorum sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 SenariouS said: 590 lan çift sayfa olan kısım bitirdi beni... Abi bu herif nasıl hikaye yazacağını biliyor... *Manly Tears* 590 Ayni yerde bende bititm ozellikle chooperi gorunce iyice bittim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Sabah sabah insanı ağlatmak zorundalarmıydı .. asdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Luffy i öyle görünce bir an elimi omzuna koyup "Biz seninleyiz ulan" diyesim geldi. Ağlama ulan bizi de ağlatacaksın. snıf snıf* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 güzeldi yine tüm crew luffye koşuyor acı içinde olduğunu bildikleri için heyt be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Dark King`in önerisini kabul etti, sonunda gazetede gördüğü şey o heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 591 chopper why again? dediği için benim aklıma ilk luffy'nin bountysinin yükseldiği geldi ama dediğinde olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 evet bounty olabilir, bana da öyle geliyor dark king'in önerisi öyle gazeteye fln düşecek birşey değildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Abi bu olaylardan sonra bounty artacağı kesin zaten, şaşırmazlar arttığına bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Abi usopp'un çırpınışı ardından söyledikleri... Çok iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dreagloth said: Dark King`in önerisini kabul etti, sonunda gazetede gördüğü şey o heralde. büyük ihtimalle haki kullanımını düzgün bir şekilde öğreticek luffy' e dark king yoksa şu anki w.b. deki elemanlarla kapısmasının mümkünatı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu animeye önyargıyla bakıyordum "korsan ne alaka " falan diye. Ama cidden çok çok güzel bir animeymiş. 230. bölümlerdeyim Naruto Bleach sarpa sarmışken çok iyi geldi gomu gomu no ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 one piece'in bleach ve narutoya göre üstün olduğu yan ilerledikçe dahada güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 592 lan hawkeye yanındaymış zorro.... ne bitmez ne imba arcmış arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Güzel yerlere uçurmuş herkesi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben bayadır biriktiriyorum bu arch bitsede okusam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Haftaya sanji var ya cok moralim bozuluyo :( yalniz chopper disindaki hepsi kendine hoca bulmus durumda galiba chopper ada Trafalgar Law ogreticek gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 594 Kesin buggy'i warlord yaptilar......... Sanjiyede cok sevindim yazik ediceklerdi cocuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dreagloth said: Güzel yerlere uçurmuş herkesi sağolsun. sanji nereye gitti öyle ya çok üzüldüm son haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Sanji nin son hali anime de mi geçiyor ben görmedim mangada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar