Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 devam ettikçe güzelleşiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yalnız Sabo'nun küçük kardeşi Stelly- Fufufufu Donquixote Doflamingo-fufufufufu Benim bilmediğim bi anlamı filan mı var acaba :D yoksa tesadüfmü :D Yada ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Harbiden tipleri de benziyor masaka??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kono reiatsu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Wolfsoul said: yalnız Sabo'nun küçük kardeşi Stelly- Fufufufu Donquixote Doflamingo-fufufufufu Benim bilmediğim bi anlamı filan mı var acaba :D yoksa tesadüfmü :D Yada ??? Yıllar tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 KenshinHimura said: kono reiatsu? mayoneyzu wa inai da yooo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Wolfsoul said: yalnız Sabo'nun küçük kardeşi Stelly- Fufufufu Donquixote Doflamingo-fufufufufu Benim bilmediğim bi anlamı filan mı var acaba :D yoksa tesadüfmü :D Yada ??? Bende dusunuyodum fuufufuufu yu kim diyodu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sanmam ama one piece dünyasında herkesin unique gülmesi var dareshi-shi-shi-shi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 453 cikti anime mangayi takip ediyorsanizda izleyin :) 453 sonundaki spoileri cok feci sanjiyi makyajli elbiseli okama moduna sokmuslar icim acidi dag gibi delikanli madara olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ya sanji namiyi görünce hemen düzelirde adam okama kenposu öğreniyor lan... Yardıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 kenpo ne gay olmus :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 587 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hmm sabo ölür arc sonu diye düşünüodum ama geçmişten yeni bi char mı getircek oda acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 çok güzel bölüm brb.. özellikle sonu duygulandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 588 Cok trajik bi son daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 KenshinHimura said: hmm sabo ölür arc sonu diye düşünüodum ama geçmişten yeni bi char mı getircek oda acep ... öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ölmez, baya güçlü biri olarak gelir, luffy ile beraber ace in öcünü alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 luffynin tayfasına katılsın sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Güzel ve duygulu bi bölümdü. Sabo ölmemişte olabilir ama üzdü orda olanlar :/ bu arada ara veriyor manga tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 e zamanı gelmişti, tek soluk gidiyorduk bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ... güzel bölümdü bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Law sabo degilse neden luffy'e yardim etti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sanji gay oldu :( nasil bi delikanliyi gay yaparlar anlamadim. Cok kotu cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Van piisin neden anime manga başlıkları ayrı değil ? Mangadan spoilerlar saçılıyor diye giremiyorum hiç buraya :/ Bende rage yapmak istiyorum sanjiye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Animeden bu :( filler girdi animeye nakamanin yaptiklari bu hafta sanji vardi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar