Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

577...

Lannnn...Lannnn noluyo yaa...wb yi sömürdü herif aldı güçleri yok artık daha neler..devid capırfild mübarek örtünün altından devil fruit çıkardı...su anda BB artık ben Prita King im diye dolaşır bu güçlerle kimsede bişy yapamaz...bizim luffy bu haliyle yanına 10km bile yanaşamaz artık...luffy nasıl bi şekilde bufflanıcak bu saatten sora çok merak ediyom dorusu...şu D. olayıyla ilgili bişyler olacak gibi duruo luffy için ama bakıcaz artık...

Sosyal ağlarda paylaş

sartherien said:

577...

Lannnn...Lannnn noluyo yaa...wb yi sömürdü herif aldı güçleri yok artık daha neler..devid capırfild mübarek örtünün altından devil fruit çıkardı...su anda BB artık ben Prita King im diye dolaşır bu güçlerle kimsede bişy yapamaz...bizim luffy bu haliyle yanına 10km bile yanaşamaz artık...luffy nasıl bi şekilde bufflanıcak bu saatten sora çok merak ediyom dorusu...şu D. olayıyla ilgili bişyler olacak gibi duruo luffy için ama bakıcaz artık...

Ortamda Haki denenen bir sey varki Luffy de bu olay var + kendisinde gomu gomu (lastik) denen Luffyi feci hizlandiran guclendiren yakın dovus unu buffliyan bi Df mevcut kendisinde. Kısaca Luffy Hakiyi kullanmayı ogrenirse karşısında kimse duramiyicagi kadar overpower olucak. Bu bolume kadar Raylight ve hancock haki ile logia kullanan DF userlarla dalga geciyor. Yani animedki en overpower karakter Luffy zaten adamin Haki kullandıgını goren bi duraksıyor gozbebekleri kuculuyor felan. Asıl simdi Luffinin nakamaya kimler katilicak Hancock var Iva var mr 2 var crocodil var Wb in adamlari var birde Jimbei var. Bence Hancock ve Jimbei katilir gibime geliyor yani Jimbei kesin katilirda (olmezse tabi) birde tabi Bo chan var oda katilabilr okama kontenjanindan.

Sosyal ağlarda paylaş

tayfaya katılabilecek yeni kişi ile ilgili

sadece jinbei katılır gibi geliyor balıkadam kontenjanından
bon-chan candır ama sanmıyorum katılacağını
hancock da fazla güçlü katılmak için,adasına döner bence
ama jinbei ye garanti gibi bakıyorm,hele ace vasiyet etmiş kardeşime bak die
belki de kimse katılmaz :P

o deil de gerçekten bi zaman atlaması gibi bişey olsa 1 sene sonrasına falan sağlam olur
Sosyal ağlarda paylaş

Hancock ama marinlere ihanet etti unutmamak lazim, bonchan da bence kacmistir ordan teach geldigine gore zaten Luffinin Nakama guclenmesi lazim bi zoro ile zor isleri ozellikle teachin nakama cok abardi 4-5 tane lvl 6 okuz cekti yaninaki bi tanesi magellan ile ayni gucte felan diyorlardi yani robin nami isop combat olarak sifira yakin karakterler anca teachin eski crew ile kapisirlar

Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

Hancock ama marinlere ihanet etti unutmamak lazim, bonchan da bence kacmistir ordan teach geldigine gore zaten Luffinin Nakama guclenmesi lazim bi zoro ile zor isleri ozellikle teachin nakama cok abardi 4-5 tane lvl 6 okuz cekti yaninaki bi tanesi magellan ile ayni gucte felan diyorlardi yani robin nami isop combat olarak sifira yakin karakterler anca teachin eski crew ile kapisirlar

teach in eski crew harcar nami ile robini ya
usopp gaza gelince deli şeyler yapabilior onu bilemem ama
hepsi bi trainingden geçti ama yani mesela robin ne kadar geliştirebilirki ordan burdan el çıkarmayı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

Remus said:

teach in eski crew harcar nami ile robini ya
usopp gaza gelince deli şeyler yapabilior onu bilemem ama
hepsi bi trainingden geçti ama yani mesela robin en kadar geliştirebilirki ordan burdan el çıkarmayı :P

Teach kendi kabul ediyor zaten kendi crewinin ezik oldugunu bi yerde geciyordu adamlara siz dalmayin bi kosede bekleyin felan diye posta koyuyorduda yeni kattiklari kesin raid boss modunda adamlar

[/
Sosyal ağlarda paylaş

spo

öyle de siz çekilin derken ace le kapışacaktı ondan söylemişti onu.
o tayfanın cok ezik oldunu sanmıyorum şahsen
tabi lvl 6 mahkumlar ve blackbeard in bufflanmasıyla birlikte harbiden deli güçlü oldu o tayfa.
bence sadece luffy ve tayfası deil,supernovalar,kalan whitebeard ler falan da girişir yani anca öle kurtarır.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Letsgetthesunshine said:

Virus said:

umarım bonchan katılır mükemmel bir karakter

naruto da ki gaylik sınırı yetmiyo mu be abi =/ adam resmen ben travesti olucam diyo ^^

bonchana laf yok hele narutodaki zibidilerle hiç kıyaslamayın en baba yan karakter. Nakama olursa daha ön plana çıkacağından şöyle bir sorun olabilir, frankylen bonchanın ses aktörleri aynı ses benzerliği dikkat çekmeye başlarsa izleyiciyi rahatsız edebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

tayfa

bonchan kesin girer tayfaya bu saatten sora..(anca ölüm ayırır onları artık..)..
hancock tayfaya girmez ancak amazonlarla beraber yanına müttefik olurlar..zor adadakileri bırakması...
Jimbei %90 tayfada ace in vasiyet + üstüne WB nın bu adamı koruyun demesinden kararını vermiştir...
ancak söyle bi ihtimalde olur hancock gibi fishman leri ve WB nin tayfa toplayıp amazonlar gibi müttefikte olabilir..
çünkü artık senaryoda acı bi şekilde kutuplaşmalar olacak onu belli ettiler...
bi tarafta marine + world goverment
diger yanda Shanks ve diger yankou lar
öte tarafta dragon ve müttefikleri...
son olarakta BB kendini yeni priate king ilan etti..
luffy bundan sora ya kendi yolunu seçicek yada bi şekilde shanks yada babasının yanına doğru bi yanaşma olacak gibi duruyo...
ayrıca BB nın eski tayfada öyle yabana atılcak bişy değil..su anki luffynın tayfadan kat kat güçlüler orası bariz..
ama bi zaman atlama olursa ve tayfalar su anki mekanlarda saglam bi buff alırlarsa biraz denkleşebilirler gibi...
ama burada en kilit nokta luffy ve zoro nun haki üzerinde sağlam kontrol sağlayabilmeleri olacak...( ve benim tahminim BB sağlam adamlar çekti yanına lvl 6 dan ama banada luffy nın yanına Jimbei İvankov ve WB nın kaptanlar Marko fln gelcek gibi duruyo..bonustan bi şekilde luffy gibi yeni dünyaya girmeye çalışan çömez kaptanlarda bir şekilde bu işe bulaşacak gibi bence...)

epey uzun olmuş yaw feci gaza geldim sanırım...affınıza sığınıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

@sartherien
luffy ve zoro demişin ama sanji ve chopper da da haki olabilir , hani çıkarsa ben şaşırmam. sanjinin zaten bi bölümde haki tarzı bi olayı vardı , chopper ise rumble haplarımıdır nedir onu aldıgında direk manyağa bağlıyor zaten.
ama tayfanın daha fazla artacağını düşünmüyorum jimbei ile hancock cok güçlüler cünkü artı ikisininde bırakamayacağı pozisyonlar var (amazon adası ve balıkadam adası) ama shanks la ya da dragonla bi olaylar dönebilir onda haklısın yoksa böyle çok boka sarıcak.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...