Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

556

Marine'in sürekli adalet adalet demesine bunaldıydım zaten.Doflamingo doğru laflar ediyor ama bi kere uyuz oldum ona:)

Luffyden beklenilen budur abi.Gemi dediğin yüzmez, havadan uçarak gelir ahahahaa.Bir de garp ,vader tribine girdiyse palpatine benzer şekilde sengokuyu engelleyebilir mi?
Kafamda bi eşleşme var aslında kim hangi rakibe uygun diye ama oda beni hep şaşırtıyor o yüzden bekleyip görecem bakalım istediğim adamlar mı kapışacak.Bildiğim birşey varsa Luffy dengeleri bozacak marine fiyasko yaşayacak.''Benim adım deli luffyse ben bu oyunu bozarım'' da derse iyi olur ahaha.

Sosyal ağlarda paylaş

Mnagayı okuyanlar baksın

O değilde Kuma ne planlıyordu herkesi farklı yerlere gönderirken. diğer forumlarda kuma'nın kesinlikle kötü olmadığı konuşuluyorki bende katılıyorum. Hatta pek çok kişi milletin "upgrade" olması için gönderildiği biliniyor.

Bazı öneriler mesela

As for what the SHs can gain

-Luffy - Understanding of haki (not that he would ever manage that)

-Zoro - Some rest, I guess

-Nami - Some more knowledge about whether and an improved climatact/weather weapon

-Usopp - Fat? Err, I don't know.

-Sanji - Become an okama ... no, wait . . .

-Chopper - He can make friends with the birds and they can fly him back :p Or some treasure or something, I don't know

-Robin - 700 years old? Sounds like there's some history there. Convenent place for WG to dump anyone they need to work to death. She meets the revolutianaries too . . .

-Franky - Stolen stuff from Vegapunk's lab and other technological gains, power up'd cyborg

-Brook - Musical gain from Longarm tribe ... and someone shows im his panties?

Sosyal ağlarda paylaş

manga spoileri içeriri

Kuma bence revolutinary armynin ajanı.Çünkü Dragonu ve onun oğlunun kim olduğunu iyi biliyor ve yardım ettiği artık çok açık.
Kuma eğer bizimkileri öldürmek isteseydi hepsini çok rahat öldürürdü.İlk karşılaşmları bence testti.İkinci karşılaşmarı ise kesinlikle onları köşeye sıkışmaktan kurtardı.
Bir de Luffy ve arkadaşlarını yolladığı yerleri kendi seçmiyor.ölümüne bir dövüşte herkesin aklında karşısındakini yenecek güçte olmak istemesi vardır.O yüzden herkes daha güçlenebileceği bir yere yollandı.Nereye gitmek istersin diye soruyor hep zaten eğer dövüşmüyorsa.
Luffynin aklındaki son şey sevdiklerini koruyacak güçte olmak.En son o kalıyor ve daha önce filmde de görmüştük bir tek nakamayı bile kurtaramadığında adamın yaşama sevinci bitiyor.En fazla negatif düşüncede olduğunda en fazla güçleneceği,en iyi yere gidiyorlar.İlk zoroyu yollamasının nedeni de en fazla onun kumadan tırsıyor ve negatif düşüncede olması.
O gittikleri yere gelince

Luffy:Bence her ne kadar bilinçsiz kullansada.Karşısındaki herkes haki kullandığından o da bir şekilde çözüyor .
Hebihimeye gelince luffye acei kurtarmada tek yardım edebilecek kişi ve Luffye aşık olmasının çok önemli nedenleri var.Luffy , tenryuubitoya elini kaldıran ,heavena meydan okuyan ve canını sevdikleri için tehlikeye atan biri.Fisher Tiger duyduğu minneti ve aynı kişiliği luffyde görüyor.Hatta Luffy önceki hareketlerine ne kadar inanmıyordu ve taşlaşan kendini kurtaran kişileri kurtarmak için önünde eğildiğinde biraz yumuşadı.Sonra da tenryuubitoya bu dünyada en fazla korktuğu figurlere meyadan okuyan,kendi DF etki etmeyen,önceden slave olduğunu öğrense bile onu kçük görmeyen çok saf bir kalbe sahip biri.Ve ben idda ediyorum Boanın kalbini açabileceği tek kişi.Zaten kadın söylüyor bütün erkekler benim için aynı derecede zavallı bir tek o benim için değerli diye.
Neyse özetlersek Luffy hem deli power up aldı ve kendine kıyamet bile kopsa sadık bir sevgili/arkadaş edindi.

Zoroya gelince bence o horo horo girl ile traininge başlıyacak.Hem olumsuzluğu ve hayaleti kesebilecek duruma gelecek.(Olumsuzluğu kesmek ne ya anlayın işte:))

Nami:Bu kızın barz şekilde hava durumunu kontrol yeteneği artacak.

Chopper:Sanırım o da bu yamyamlardan bişiler öğrenecek.Önce onları tedavi edecek ve yeni tıp bigileri ve dövüş stilleri öğrenebilir.

Sanji:Ah sanji ah diyorum sadece.Hem güçlenebileceği hem de bol kadın istedi büyük ihtimal.En yakını buydu ahahaah.O da okama kenpo öğrenir.

Franky:yes adamım franky be.O da vegapunkın sırlarının bir kısmını çözecek.Power uplarında en fazla coşma beklediğim kişilerden biri.

Usopp:Bu da dev oldu yahu farkettiyseniz.Yani eğer şişkoluk geçici değilse iyi değil durumu.O da sniper skilli ekler ve biraz cesaret kazanacaktır.Bu denizlerin en cesur adamı olmaya doğru bir adım daha:)

Robin:Bu dünyanın sırlarını arkeolojik ipuçlarını istiyordu.Tam merkezine yüzlerce yıllık o köprü inşaatına gitti.Bence o saldrırı power up değilde, bilgilenme olarak coşacak.gene tabi ordaki esirlerle birlikte isyan
sonucu bir combat power up da alabilir.

Brook:Hahah yahu satanistlerin içine düşünce yarıldıydım.Dark magicle summonladık sanıyorlar ahaha.
Hemen bir panty görmek istedi tabi.As devil himsel he will help his fellow believer and guide them for their salvation asadsdasd.O da bir combata girer ve yeni bir power up öğrenebilir ama tam kestiremiyorum:)

Şunu söylemek istiyorum ki oda mükemmel bir hikaye anlatıcısı.Çizgileri falan ısınamayan olabilir ama adam hikaye anlatımı konusunda bir dahi.Beni sürekli şaşırtıyor ve daha iyiye gidiyor.Bir de hem manga hem animeyi izleyince ben bazı şeyleri daha iyi kavrıyorum çok daha iyi oluyor.Çünkü bazen mangada göremiyorum kaos gibi karışıklık oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...