Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 413 Haki öyle değil böyle olur hahah.Gerçi kullanmayı bi öğrense şunu.Mangayı önceden okuyunca çok yavaş hareket ediyorlar gibi geliyor aslında çok rahatsız etmiyor ama ne biliyim manganın bi sayısı bi bölüm etmedi haha. Haoushoku haki güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben ne diyorum siz ne diyosunuz? adamın weplada yapmadıgı kötülük (uygun küfrü yerleştirin) yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 adamın ne yaptığı yada ne yapmadığı beni ilgilendirmiyor...zaten sana hon u önermemin nedeni bu şekilde davranan kişilerin weplayı doldurması olduğu için biz artık bıraktık orayı...(yani ben oraya sadece weplayla ilgili yorum yaptım ne adamı tanırım ne de oyunda görmüşlüğüm vardır :D )ayrıca honda çok iyi bi lvl rank ve leaver sistemi var...betadan sonra iyi bir şekilde oturtabilirlerse eğer (şu an betada ve sistem iyi gidiyor) küfürbaz noob leaver vs gibi kişilerle en ufak münasebette bulunmana gerek kalmayacak (kaldıkı denk gelirsende sadece 1 kere olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 nasıl koydu hakiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ya bende anlamadim hakiyi nasil kullandi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zipzip said: nasıl koydu hakiyi pis çok pis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 mulgear6 said: elazul sen weplada bu nickle oynuyo musun? eger oyleyse çok pis küfredicem Account benimdi bir zamanlar ama 2.5 yıldır hiç girmiyorum wepla'ya. Et abi istediğin kadar küfür, umarım yerine ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 luffy nın ıcıne kadir inanır kaçmıs olay bu.Adam sinirlendimi gözü dönüyor tatar ramazan gibi höyt dedimi millet bayılıp gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Luffy ,tanrı(god enel) dövmüş adam.100 kadiri cebinden çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 554 SPOİLER http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=52103 Spoilera göre: Marco Phoenix zoan type df user çıktı ki görünüşe göre logiadan daha güçlü durumda.Logia gibi fiziksel saldırılar bi işe yaramıyor. Akainuda da magma df var ve WB dalga geçiyor ama bunla ,eziyor heralde:) Bir de bonus Oz jr çıkmış haha.Luffy neresinde bu işin acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 554 http://www.onemanga.com/One_Piece/554/01/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 554 çıktı marco the phoenix...adam kizaruyu tınlamadı bile..mythical zoan mış df si loan tipinden daha feci..amiral akainu magma tipi loan çıktı..OARS Jr süper olmuş ahaha...shichibukai harekete geçiyor...of of süper kombatlar olacak..artık gerçek kapışmalar başlasın böyle aşık atışması gibi takılıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 git gide luffy bu kapışmaya girerse pis dayak yiyecek düşüncesi artmaya başladı... ADAMLAR İMBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 luffy de iman gücü var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 o bile kırtarmaz bu adamlar allahsız derecede güçlü asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Eheh herif kizaruyu madara etti ya. :D Luffy kun işin zor bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 414 nihayet her adımda bunu küçük gören amazon ailesine sağlam bi cevap verdi luffy.gelecek bölüm serpent sisters ın geçmişini görücez heralde.hadi luffy ace bekliyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 555 Enemies or allies,it matters not,all man are the same before me.All but him(Luffy). Pirate empress coşmuş yahu haha.Çöpleri yoldan temizliyor.Merak ediyorum luffy gelince ne yapacak. Oz tam süper oldu diyordum yazık oldu yahu.Oz düşmeden ace'in ellerini bi çözebilseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 555 Flamingo muydu neydi o herifin ismi... Şu püsküllü olan kafam bacağım girsin ona hemi... Lan içim parçalandı lan Oak (oz) durumuna. O değilde Upma harbi hayvan... Tek adukette indirdi lan oz'u... Bu savaş bittiğinde bence ace eski ace olamayacak. Kin ve nefretle dolu olacak. Luffy sende çabuk ol lan Hancock azdı asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 özel mesaj atacağıma... sry Ayrıca Nerf Kuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 555 oars'dan bende çok ümitliydim :/ doflamingo'ya benimde kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mangahelperda biri shikubukaileri Ülke/meslek tarzında sınıflamış uymuş diye düşündüm; hoşuma gitti. Kuma - Heartless and on duty (Spanish conquistador) Hancock - Amazingly beautiful and arrogant (Brazilian Model(You know Amazon) Jimbei - Honest and Fair (Japanese Knight(Samurai) Doflamingo - Flamboyant and up-to-date (French fashion designer) Crocodile - Powerful and corrupt (Italian mobster) Moria - Mad and curios (N-German/Soviet Scientist) Mihawk - Respected and respectful (English Gentleman) Blackbeard - Free and dirty (American Hobo) Çalıntıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Puahuah American Hobo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hahhaa sesli güldüm lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 415 heh 20 dk hebihimenin memelerini izledim :D imba bölüm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar