Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

adamın ne yaptığı yada ne yapmadığı beni ilgilendirmiyor...zaten sana hon u önermemin nedeni bu şekilde davranan kişilerin weplayı doldurması olduğu için biz artık bıraktık orayı...(yani ben oraya sadece weplayla ilgili yorum yaptım ne adamı tanırım ne de oyunda görmüşlüğüm vardır :D )ayrıca honda çok iyi bi lvl rank ve leaver sistemi var...betadan sonra iyi bir şekilde oturtabilirlerse eğer (şu an betada ve sistem iyi gidiyor) küfürbaz noob leaver vs gibi kişilerle en ufak münasebette bulunmana gerek kalmayacak (kaldıkı denk gelirsende sadece 1 kere olur)
Sosyal ağlarda paylaş

554 SPOİLER

http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=52103

Spoilera göre:
Marco Phoenix zoan type df user çıktı ki görünüşe göre logiadan daha güçlü durumda.Logia gibi fiziksel saldırılar bi işe yaramıyor.
Akainuda da magma df var ve WB dalga geçiyor ama bunla ,eziyor heralde:)
Bir de bonus Oz jr çıkmış haha.Luffy neresinde bu işin acaba.

Sosyal ağlarda paylaş

554 çıktı

marco the phoenix...adam kizaruyu tınlamadı bile..mythical zoan mış df si loan tipinden daha feci..amiral akainu magma tipi loan çıktı..OARS Jr süper olmuş ahaha...shichibukai harekete geçiyor...of of süper kombatlar olacak..artık gerçek kapışmalar başlasın böyle aşık atışması gibi takılıyolar..

Sosyal ağlarda paylaş

555

Flamingo muydu neydi o herifin ismi... Şu püsküllü olan kafam bacağım girsin ona hemi...

Lan içim parçalandı lan Oak (oz) durumuna. O değilde Upma harbi hayvan... Tek adukette indirdi lan oz'u...

Bu savaş bittiğinde bence ace eski ace olamayacak. Kin ve nefretle dolu olacak. Luffy sende çabuk ol lan Hancock azdı asdfasdf

Sosyal ağlarda paylaş

Mangahelperda biri shikubukaileri Ülke/meslek tarzında sınıflamış uymuş diye düşündüm; hoşuma gitti.

Kuma - Heartless and on duty (Spanish conquistador)
Hancock - Amazingly beautiful and arrogant (Brazilian Model(You know Amazon)
Jimbei - Honest and Fair (Japanese Knight(Samurai)
Doflamingo - Flamboyant and up-to-date (French fashion designer)
Crocodile - Powerful and corrupt (Italian mobster)
Moria - Mad and curios (N-German/Soviet Scientist)
Mihawk - Respected and respectful (English Gentleman)
Blackbeard - Free and dirty (American Hobo)

Çalıntıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...