Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahah bu ada çok iyi olacak.Bu bölüm çok güldüm öbür bölümde güleceğim kesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 408 ahahahahahaha....fake değilmiş gülmekten karnım ağrıdı ya sonunda beklediğim bölümler geldi...hala aklıma geldikçe gülüyorum domuzun takipi ve yıkama muhabbetine ahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 anime mangaya geri mi döndü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 öyle diyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ya ne olcak o zaman... biraz daha filler gösterselerdi... aralarında çok az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahhahaha harika bölümdü:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ağzım açık kaldı gerçekten. penise mantar demek iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 o daha bişey değil esas hazineyi öbür bölüm söyleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahah allahtan kesme fikrini ortaya atmadılar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Flameoffear said: ahah allahtan kesme fikrini ortaya atmadılar. :D kesemezler abi? Lastik... çekip kopartmayı mı ne deniyorlardı mangada yamulmuyorsam. Ama luffy sonuçta ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Düşünsene hotspring bi sürü amazon ve çekiştiriyorlar ay bana bi haller oluyor bu sıcak havalarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Daha 390 lardayım, spoiler ları okumadan yazayım, luffy öldürdü yine beni, ilk mermaid le tanıştığı zaman: "Can you poo?" heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Çooook güzel olacak anime çooook :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bu arada, 390 dan sonra indirdiklerimde altyazı yok, var mı aynı sorunla karşılaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dreagloth said: Bu arada, 390 dan sonra indirdiklerimde altyazı yok, var mı aynı sorunla karşılaşan? Divxplanet ten indirebilirsin altyazıları ... Bu arada ben esas sanjini o amazonların arasına düştüğünü görmek istiyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Raw indirmediğine eminsen ,cccp yükle mediaplayerdan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 anime'nin şu anki çizimleri çok kötü yaw , ekipmi değişiyor 30 bölümde bir yoksa ara bölümler diye sallamıyorlar mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ball mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Theghosthand said: Raw indirmediğine eminsen ,cccp yükle mediaplayerdan izle. Sırayla çektim hepsini, 390 dan öncesi normaldi, sonrası sapıttı. Reyna said: Divxplanet ten indirebilirsin altyazıları ... Bu arada ben esas sanjini o amazonların arasına düştüğünü görmek istiyorum haha Divx de bulamadım altyazı, bir daha bakayım, burdan da link koyarsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sublar da baya bi geç çıkıyor artık zaten.Ben animea'den indiriyorum hep orada ya da yüksek kalite istiosan cyber12'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 SenariouS said: Flameoffear said: ahah allahtan kesme fikrini ortaya atmadılar. :D kesemezler abi? Lastik... çekip kopartmayı mı ne deniyorlardı mangada yamulmuyorsam. Ama luffy sonuçta ahahaha Keserler abi. :D Latik ama kesici aletlerle karşı dayanıksız luffy. :D Altın top olayıda gelsin bi hele. ahah en çok orayı merak ediyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Zaten erkek olduğunu fark etmeseler baya bi hasarlanırdı.Ben luffy olsam.Kuja amazonlar öyle ateşle yakmaya, kılıçla koparmaya gelseler cevbım net olur. Gear Third Gomu gomu no Cobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 haha gomu gomunooo cobraaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 3 yıldır izliyorum 354 e geldim daha ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Necro said: 3 yıldır izliyorum 354 e geldim daha ya off.,mangayı tavsiye ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar